Gość: lusia IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.03.14, 12:27 czy ktoś wie gdzie prywatnie przyjmuje DR DEROŃ- hepatolog w Łodzi? szukanie w internecie nic nie daje, są nieaktualne dane. prosze o wiadomośc jak ktoś wie . dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiepski476 Re: Prośba HCV 25.03.14, 13:14 Zadzwoń do sekretariatu, zapytaj: www.bieganski.com.pl/index.php?page=13 Gdybym mógł wybierać, to zdecydowałbym się raczej na klinikę: www.bieganski.com.pl/index.php?page=29 www.umed.pl/klinika-zakazna/?plik=pracownicy&d=doc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Prośba HCV IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.03.14, 18:58 dziekuje za podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: Prośba HCV IP: *.4web.pl 25.03.14, 19:40 Dr Deroń przyjmuje na Rewolucji 1905, ale nie wiem pod którym numerem. Lekarz budzący, przynajmniej u mnie, mieszane odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Prośba HCV IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.03.14, 09:50 maz chce iść do niego bo slyszl pozytywne opinie. uparl sie na niego, dzieki za podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Prośba HCV IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 21:06 Witam Mam pytanie czy ktos Ci odpisał gdzie przyjmuje dr Deron bo potrzebuje leczenia WZW typ C i nie mam juz sily czekac az moze zadzwonia i moze on mi pomoze ale tez nie moge dotrzec do aktualnego kontaktu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna22 Re: Prośba HCV IP: *.devs.futuro.pl 16.05.14, 17:18 Dr deron jest ordynatorem oddzialu w szpitalu bieganskiego.jestem tam bardzo czesto bo w czerwcu koncze roczna terapie.on mnie prowadzi.moze jest troche zamotany czasami ale ma na prawde duzo na glowie a wielu pacjentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna22 Re: Prośba HCV IP: *.devs.futuro.pl 16.05.14, 17:23 A i nie wiem czy ma to jakies znaczenie.ja u niego po zlozeniu wniosku o terapie na zaproszenie do leczenia czekalam ponad miesiac a inni lekarze mowili ze poltora roku a napewno rok.sama bylam w szoku.a teraz juz za ponad miesiac koncze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Prośba HCV IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.05.14, 22:22 przepraszam ze dopiero teraz odpisuje. niestety nie. maz poszedl do jablkowskiego tel 42 632 40 94 madax na zielonej wizyta okolo 120zl. juz byl w szpitalu czekamy na wyniki biopsji z krwi niestety platna 350zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: Prośba HCV IP: *.4web.pl 24.05.14, 15:04 <wyniki biopsji z krwi niestety platna 350zl Biopsja z krwi? a co to takiego ? fibrotest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Prośba HCV IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.05.14, 10:33 chyba tak sie to nazywa - wyniki po miesiacu sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzessa12 Re: Prośba HCV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.14, 08:46 Co to za biopsja z krwi? Myślę, że coś takiego nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski476 Re: Prośba HCV 26.05.14, 09:05 „Biopsja z krwi” – badania krwi, na podstawie których próbuje się ustalić stan wątroby. • FibroTest (6 parametrów krwi: haptoglobina, alfa-2-makroglobulina, GGT, bilirubina, apolipoproteina A1, AlAT) – szacuje włóknienie wątroby • FibroTest + ActiTest – określenie stadium włóknienia + aktywności zapalnej • FibroMax (= FibroTest + AspAT, glukoza na czczo, trójglicerydy, cholesterol całkowity) – dodatkowo szacuje stłuszczenie wątroby Wyniki fałszywie dodatnie FibroTestu: - zespół Gilberta - cholestaza pozawątrobowa - hemoliza (RBV, zastawki serca) - ostre WZW Wyniki fałszywie ujemne FibroTestu: - zapalenie - posocznica - hipercholesterolemia (z wysokimi HDL) - leczenie substytucyjne menopauzy Ze względu na powyższe ograniczenia na to badanie powinien kierować lekarz, który ocenia, czy to jest dobry moment i czy badanie nie będzie przekłamane. Odpowiedz Link Zgłoś
bellamie Re: Prośba HCV 27.05.14, 12:18 Może i ja się przy okazji czegoś dowiem :) Wyniki fałszywie ujemne FibroTestu: > - zapalenie > - posocznica > - hipercholesterolemia (z wysokimi HDL) > - leczenie substytucyjne menopauzy. Czy to znaczy, że branie estradiolu może je zaniżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew deroń Re: Prośba HCV IP: 5.172.252.* 24.09.14, 11:09 Gabinet rewolucji 1905 R 75 /46 proszę dzwonić 601-96-66-67 w godzinach 14-17. Z. Deron Odpowiedz Link Zgłoś