mlody12310
16.10.06, 19:01
Słuchajcie mam HBV. wytlumaczcie mi tylko czy HBs 2,6 mlU/ml to duzo? Zakazili mnie już dawno oczywiscie w szpitalu podczas szycia rany teraz mam prawie 17 lat wtedy mialem 5 albo 6 no to mam juz HBs+, Anty-HBe 10,11 latek. Nic mi sie nie dzieje próby watrobowe aspat 18 alat 24 czyli dobre ggtp tez usg cudne bilirubina nigdy nie przekracza tych 20 zazwyczaj ok 15 gastroskopia boska ale ona chyba nic do rzeczy nie ma, krotko mowiac okaz zdrowia gdyby nie to ze na papierku dodatnie. Jak bedzie sie cos dzialo wiem co robic. interferon, zumawidyna czy jako tak no i wtedy bede sie martwil ale zreszta jak sie ma tak dlugo w sobie virka to potem nie mozna go usunac no ale trudno. Co do immunologii czy wirusologii jestem specjalista na swoj sposob (nie ma wedlug mnie wirusa ktorego nie da sie usunac nawet HIV) ale nie w tym problem.
Chodzi mi o to czy moge swobodnie sie calowac z dziewczyna i uprawiac z nia sex jesli byla szczepiona czy nie ma zagrozenia ze ja zakaze tylko pocalunkiem (w koncu tylko 0.0004ml)! Prosze o odpowiedz! wiem ze byla szczepiona i ze szczepionka dziala napewno tylko nie wiem czy nie ma zagrozenia bo bym nie mogl zyc ze swiadomoscia ze cos takiego jej zrobilbym!
Zycze zdrowia i prosze o szybka odpowiedz!