lila123 03.04.08, 17:07 Nie mam już szans na leczenie interferonem alfa przez NFZ. czy ktoś orientuje się ile kosztuje i czy w ogóle jest do nabycia interferon alfa? Bardzo proszę o odpowiedź. lila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananarama-live Re: ile kosztuje interferon alfa 03.04.08, 18:39 Tel 602 172 907 Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: ile kosztuje interferon alfa 03.04.08, 18:42 Musisz porozmawiac o tym z konkretnym lekarzem,moze profesorem. Same leki sa do dobycia, ale to nie wszystko.Musisz byc monitorowana przez lekarzy klinicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
lila123 Re: ile kosztuje interferon alfa 03.04.08, 19:45 Dzięki za odpowiedź. Co do monitorowania, to jak najbardziej, nie mam zamiaru zrobić sobie "krzywdy' samowolką. pytanie tylko czy stać mnie będzie prywatnie na takie leczenie. Może orientujesz się jaki jest koszt miesięcznej kuracji? Pozdrawiam lila Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: ile kosztuje interferon alfa 03.04.08, 20:05 Podałem Ci nr tel ,do prezesa stowarzyszenia Prometeusze. Człowiek pomaga w zakupie leku. Zeby znac koszt, trzeba znac ilosc jaka bedziesz musiała przyjmowac, a to uzaleznione jest od Twojej wagi. Musisz wiedziec jakim lekiem i jaka dawka lekarze leczyli by Cie , gdyby leczyli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live PS 03.04.08, 20:09 Nie bój sie zatelefonowac. Dowiesz sie duzo ciekawych rzeczy. Pokieruje Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: ile kosztuje interferon alfa 03.04.08, 21:11 To zależy. Którego z producentów i dawki. Przypuszczam że chodzi o SP (alfa-2b). Dozownik z sześcioma porcjami - ok 800 do 2500 za 6 porcji, zależnie od dawek. Odpowiedz Link Zgłoś