ags-1 08.06.08, 17:51 Jak samopoczucie?Czy od piatku cos zmienilo sie? Jesli mozna zapytac z jakiego miasta jestes i ile masz lat?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor-ski Re: do igor-ski 09.06.08, 08:43 Jestem z Warszawy, mam 35 i jestem kiobitką. Piątkową noc przespałam normalnie,bez żadnych ekscesów , sobota do 11 też była ok potem wystąpiła gorączka 37,5.,która utrzymywała się do 21:00.W niedzielę już nie miałam temperatury za to takie zejście jak po porządnej imprezce.Bóle mięśni itd.D ziś już jest ok. Pozdrawiam a jak Twoje samopoczucie???? Odpowiedz Link Zgłoś
ags-1 Re: do igor-ski 09.06.08, 10:08 czesc.Tez jestem z warszawy, mam 30 lat i najpierw czeka mnie biopsja, ktora mam pod koniec czerwca a potem leczenie.Samopoczucie ok ,choc jak 2 miesiace temu dowiedzialam sie o chorobie to niezle spanikowalam(zwlaszcza po przeczytaniu lektury tego forum:( Na szczescie lekarz mnie uspokoil.W jakim szpitalu leczysz sie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
igor-ski Re: do igor-ski 09.06.08, 12:03 leczę się na Wołoskiej, nie martw się dla kązdego jest to szok w momencie jak dowiaduje się o chorobie, potem juz patrzysz na to bardziej optymistycznie czekaj na biopsje potem genotyp i startuj z leczeniam gdzie się leczysz? Odpowiedz Link Zgłoś