elwira5891 07.08.08, 19:32 czy mozna w czasie kuracji cwiczy cna silowni oczywiscie lzej niz normalnie.Moj chlopak jest wlasnie na leczeniu i nie chce zrezygnowac z silowni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameja21 Re: kuracja i siłownia 07.08.08, 19:59 Każdy organizm reaguje inaczej, ale trzeba mocno uważać - można ( ale nie trzeba ) nabawić sie rabdomiolizy. Odpowiedz Link Zgłoś
elwira5891 Re: kuracja i siłownia 06.10.08, 17:04 jestem po 17zastrzyku,i mam nadzieje czy mogl bym podczas tej kuracji,kupic sobie odzywke bialkowo weglowodanowa by wzmocnic sie.Przed kuracj aintensywnie cwiczylem na silowni,i bylo wszystko od oczywiscie bez utraty masy ciala jak teraz.Wiem ze to jest normalny efekt ze przez interferon sie traci wage,ale chialbym wzmocnic moj organizm odzywkami bialkowo weglowodanowymi.A wiadomo interferon nie wzmacnia tylk oslabia organizm i niszczy Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: kuracja i siłownia 06.10.08, 20:04 Nie twierdze ,ze masz sie schowac pod ziemie i czekac, ale wyluzuj troche. Sport to nie zawsze zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
chlopak2005 Re: kuracja i siłownia 07.10.08, 09:06 Ja tam gram w nogę i siatę bo przecież nie będę siedział i tracił czas :). Oczywiście nie ta forma co kiedyś:D Odpowiedz Link Zgłoś
mameja21 Re: kuracja i siłownia 07.10.08, 21:33 elwira5891 napisała: > chialbym > wzmocnic moj organizm odzywkami bialkowo weglowodanowymi.A wiadomo > interferon nie wzmacnia tylk oslabia organizm i niszczy Z lepszym skutkiem i w sposób znacznie bardziej naturalny wzmocnisz swój organizm zjadając porcję kurczaka z ryżem, makaronu z białym serem itp. zamiast tej odżywki. Odpowiedz Link Zgłoś