tsli 04.07.11, 18:20 to jakaś zabawa w chowanego? czy mroczne siły dostały sekator? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tsli Re: no cóż 04.07.11, 18:45 a może sztuka? www.polskiinternet.com/images1/wycinanki-b.jpg a może wycinanie siebie to nieprawdziwe wycinanie, tylko pański żarcik? Odpowiedz Link
edge.of.eternity Re: no cóż 04.07.11, 18:45 sekator puszczony w ruch raz puszcza się cały czas Odpowiedz Link
edge.of.eternity Re: no cóż 04.07.11, 18:47 Olga, rozumiem, że Ci nerwy puściły, ale TEN wątek - informacyjny, nie łamiący prawa, a o wątkach łamiących prawo informujący, powinien wrócić. Odpowiedz Link
tsli Re: no cóż 04.07.11, 18:52 wytykanie braku stałości mieszkańcom forum to jak czynienie zarzutu piłce z tego, że jest okrągła dobrze, że ktoś to widział bo sobie nie wierzę tak dalece, że podejrzewam się o sfałszowanie screenshotów Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: no cóż 04.07.11, 19:00 przywracałam ten post, choć administracja wycięła. teraz wycięła ponownie, choć poinformowałam, że, skoro powiedziano mi, bym wycięła wątki związane z nalotem na Szczura, to chcę, by, w szczególności starzy bywalcy Szczura, wiedzieli co i jak. tłumaczyłam, iż Szczur powstał w szczególnych okolicznościach, deklaruje się jako forum bez cenzury i wycinane tu mogą być tylko teksty łamiące prawo. zwracałam uwagę, iż istnieje tu niepisane pacta sunt servanda dotyczące braku cenzury i że chcę wytłumaczyć wycinkę. mówiłam, że choć bardzo mi było ciężko zostawać obrzuconą takim ogromem kłamstw i obelg, to nie chciałam wycinać, by nie było, że bez cenzury tak, ale gdy już na mnie napadają, to nie. ale odpowiedziano, że taki post mój wyjaśniający może prowokować tamtych ludzi. pewno i ten wątek wytną, ale zapewniam, nie mam z tym nic wspólnego. wychodzi na to, że strach przed agresją tamtych państwa jest tak duży, że administracja wycina teraz nawet wątki i posty nie łamiące regulaminiu, byle tych państwa nie pobudzać. Odpowiedz Link
tsli Re: no cóż 04.07.11, 19:06 no to jednak koniec forum bez cenzury jak swoi cięli, to wiadomo było na kogo się oburzać ale WITAJ ADMINISTRACJO ciężko żyć bez MOCNYCH, ŁAKOMYCH ŁAP, co zawsze zrobią nam dobrze w którą stronę się zwracać kiedy mówię do klonów siwej? Odpowiedz Link
edge.of.eternity Re: no cóż 04.07.11, 19:09 aha, czyli mamy wejście obersekatora. byle nie na długo. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: no cóż 04.07.11, 19:18 szkoda, że nie ma Siwej. jest na urlopie, ale wczoraj jeszcze zdążyła do mnie napisać i brzmiało to nieźle, co napisala. powiedziała jak traktuje tę sprawę i komu co przekazała do załatwienia. no i właśnie widać jak to jest załatwiane. inaczej. Odpowiedz Link
sece najwieksza kase robia ci 04.07.11, 19:21 co sprzedaja nienawisc trzeba wziasc pod ochrone psychotykow, ktorzy produkuja pol miliona postow dziennie, i zbytnio ich nie draznic, lekkie zmiany wprowadzic co najwyzej, zeby czasem ktos nie skoczyl z okna pod wplywem tworzczosci psychotycznej. kryzys coraz mniej klikaczy. akcje agory leca na morde od dawna. kiedys byly bany za nic na komputer, teraz co najwyzej dla najwiekszych chamow, na pol dnia na nicka. trole sa w cenie Odpowiedz Link
czubata Re: najwieksza kase robia ci 04.07.11, 19:53 Administracja zażądała żeby nie było tu prowokacji. I watek informacyjny poleciał.Bo prowokacją było iż pisało tam że stalking, nie był to stalking? Co ta Olga ma zrobić? Wszystkim się dogodzić nie da.Już ja ci Olguś pisałam,weź ty daj tego Szczura w ręce kogoś innego,niech sobie inni radzą z takimi dylematami. Odpowiedz Link
sece Re: najwieksza kase robia ci 04.07.11, 19:56 od momentu wyjscia trumana z reality wiecej optymizmu budzila scena kolejna czyli zgaszenie telewizora i spytanie sie czy idziemy cos zjesc. Odpowiedz Link
tsli Re: najwieksza kase robia ci 04.07.11, 20:01 czubata napisała: > Administracja zażądała żeby nie było tu prowokacji. I watek informacyjny poleci > ał.Bo prowokacją było iż pisało tam że stalking, nie był to stalking? Co ta Olg > a ma zrobić? Wszystkim się dogodzić nie da.Już ja ci Olguś pisałam,weź ty daj t > ego Szczura w ręce kogoś innego,niech sobie inni radzą z takimi dylematami. była napierdalanka, obustronne chamstwo i wzajemne oskarżenia o alkoholizm tylko ja proszę o info, kto tu kogo ostatecznie stalkował bo, że przyszły trolle i dostały jeść, to chyba oczywiste Odpowiedz Link
czubata Re: najwieksza kase robia ci 04.07.11, 20:05 Odpowiedzią na atak jest obrona,naturalny odruch czasem. Nie można było nękać gdzie indziej,przyszło się na forum bez cenzury. To nie był jednorazowy atak,to cię ciągnęło od dłuższego czasu. Kto by to wytrzymał na dłuższą metę? Wytrzymałabyś tsli? Człowiek niesłusznie atakowany poczuwa się do tego by się bronić.Wybacz. Odpowiedz Link
tsli Re: najwieksza kase robia ci 04.07.11, 20:13 więc postanowiliście się zmierzyć na udeptanej ziemi - tutaj? bo kiedy każdy na swoim forum pisał to nie było zabawy mnie tam nie wyglądałaś na ofiarę tylko na rozbrykanego forumowicza, co dał się ponieść znam to. adrenalinka i zawsze tylko w słusznej sprawie. a potem wstyd. jeśli się ma śmiałość wyklepane w ferworze przeczytać. nie byłoby awantury, gdyby nie Pani i Ufo zawsze się, tfu, obrońcy dam z kamienia polęgną Odpowiedz Link
czubata Re: najwieksza kase robia ci 04.07.11, 20:20 > mnie tam nie wyglądałaś na ofiarę > tylko na rozbrykanego forumowicza, co dał się ponieść > znam to. adrenalinka i zawsze tylko w słusznej sprawie. Nie chcę być ofiarą,i nie chcę by ktokolwiek na mnie pluł. Jesteś niesprawiedliwa. Odpowiedz Link
tsli Re: najwieksza kase robia ci 04.07.11, 20:29 czytałam z zainteresowaniem, ale wyłącznie to co na tym forum inwazje zawsze mnie fascynowały Odpowiedz Link
czubata Re: najwieksza kase robia ci 04.07.11, 20:41 Inwazje nie są fascynujące,inwazje ranią uczucia tych co czują się bezbronni, i w obronie własnej zdobywają się na szczekanie jak pies. Ostatnie koło ratunkowe by nie zatonąć we własnych kompleksach,i nie zatracić poczucia własnej wartości która kruchą będąc jak jak niemowlęce ciało, musi się jakoś ostać. Musi,bo inaczej nie przetrwa w świecie takim jaki on jest. Trzeba walczyć o siebie, bo znosić na dłużą metę jest niczym innym jak pozwolić się utopić. Odpowiedz Link
czubata Re: najwieksza kase robia ci 04.07.11, 20:48 Nasi nie wygrali, nasi czują ból. Odpowiedz Link
czubata Re: najwieksza kase robia ci 04.07.11, 20:55 Gdy walą się fundamenty, cóż może zdziałać sprawiedliwy? Odpowiedz Link
d.n.e Re: najwieksza kase robia ci 04.07.11, 21:12 czubata napisała: > Nasi nie wygrali, nasi czują ból. bardzo trafne a w cenie jest przeciez "real boli naprawde" "zachowanie twarzy" i byc cool. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: najwieksza kase robia ci 04.07.11, 20:16 czubata napisała: > Administracja zażądała żeby nie było tu prowokacji. I watek informacyjny poleci > ał.Bo prowokacją było iż pisało tam że stalking, nie był to stalking? Co ta Olg > a ma zrobić? Wszystkim się dogodzić nie da.Już ja ci Olguś pisałam,weź ty daj t > ego Szczura w ręce kogoś innego,niech sobie inni radzą z takimi dylematami. nie. ja już nie będę uciekać. nie będzie zacierania rąk. Odpowiedz Link
elzbieta007 Re: najwieksza kase robia ci 04.07.11, 20:01 Tak się zastanawiam, co takiego tkwi w niektórych, że wolą narzekać, krytykować, smęcić lub mieć pretensję, niż wziąć sprawy w swoje ręce i np. założyć swoje forum bez cenzury (albo czegoś innego), założyć własny portal, albo iść na spacer? Lenistwo, głupota, czy tradycyjne polskie umiłowanie narzekania? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: no cóż 05.07.11, 09:33 wszakże jesteś wśród trzech osób, które widzą to, co wycięte, zatem czemu pytasz ? Odpowiedz Link
dolor Re: no cóż 05.07.11, 13:23 Przeglądam na komórce, każdy post muszę osobno otwierać, a wycinki w hektarach. Twój post z informacja o wycince też coś łamał? Już rozumiem wycięcie czegoś, co podejrzane o przestępstwo, nie czytałem, nie wie m. Ale wygląda mi,że szanowna administracja truje dupe o każdy komentarz. Duch snajperski straszy. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: no cóż 05.07.11, 14:21 już w tym wątku wyjaśnilam niczego mój post wyjaśniający nie łamał. będziesz przy komputerze, to wglądniesz sobie w to, co wycięte. Odpowiedz Link