Dodaj do ulubionych

Zmiana administratora

08.12.12, 00:33
Chciałbym podziekować Oldze za to że przez długi czas prowadziła to forum. Jakoś
tak się stało, że nikt nie podziękował Jej za to, że przez długi czas administrowała i
dbała o to forum. Dla mnie zrobiła wspaniałą pracę i chciałbym podziekować Jej za
zaangażowanie i działanie na tym forum.
Serdeczne pozdrowienia.
Obserwuj wątek
    • suweczka Re: Zmiana administratora 08.12.12, 08:39
      Najbardziej widzę interesują ludzi sprawy metaforumowe. Dlatego to forum jeszcze żyje. Bo moja propozycja jako jedynego aktywnego forumowicza z kilku było, żeby je zamknąć w cholerę, i mogę to zrobić swoimi rękami, jeśli ktoś jest za wrażliwy na sprzeniewierzenie się roli depozytariusza swietej sprawy. Ale wziełem pod uwagę, że zaraz kilkanaście nicków poczuję potrzebę wypowiedzenia się, więc niech mają gdzie radzić. Info dla pudelkowców : zamiana administracji polega na tym, że nikt nie chce tutaj firmować osobiście tego forumu zarządzanego przez siły zewnętrzne. Więc sobie wisi jakiś nick bez stosunku osobistego do niego. Jako, że współczynik generowanych emocji do ilości wpisów jest jednym z większych zapewne w internecie i forum ten ma największe zainteresowanie w gronie swoich nieprzyjaciół, nikt już nie dostanie administrowania w ramach zabezpieczenia przed wolnością do chamstwa.
      • suweczka Re: Zmiana administratora 08.12.12, 08:44
        Info dla szczerych demokratów, sensatem podszytych : Była propozycja przejęcia forum, nikt się nie zgłosił. Nikt tu nie pisał.

Suweczka - rzecznik prasowy
        • nihilyst Re: Zmiana administratora 08.12.12, 15:48
          chcesz zamykać, zamykaj
          chcesz się opiekować - opiekuj

możesz nie utożsamiać się z wiszącym nickiem
          ale nick został utożsamiony z Tobą
          forum Ufa, taliba świętej wojny przeciwko krzywdzicielom
          formuła równie ciekawa jak dotychczasowa, mazel tov

ale skoku frekwencji raczej nie ma się co spodziewać
          pisanie jest męczące. czytanie stokroć bardziej
          zwłaszcza, gdy repertuar coraz węższego grona sporadycznych gości zgrany
          • suweczka Re: Zmiana administratora 08.12.12, 16:43
            pani znow ma jakis dziob z roszczeniami do mnie rozwarty? nie chcesz pisac nie pisz. to jest twoja sprawa. chcesz frekwencji to ja sobie rozkreć, ja ci jej rozkręcać nie zamierzam.

PS. wlascicielem nicka nie jestem.

a co ty nowego kiedykolwiek napisalas? rozne nicki zmienialy jakos tam repertuar cyklicznie, ty odkad cie znam piszesz jeden post.
            • nihilyst Re: Zmiana administratora 08.12.12, 17:22
              straszny z Ciebie patałach
              nie mam nic nowego do powiedzenia ani Tobie, ani nikomu
              a jeśli czasem piszę, to piszę bo mam ochotę
              nie po to by Ci zrobić przykrość, bo ani nie jestem w stanie, ani mnie to obchodzi
              świat nie został urządzony po to, by czynić Tobie na przekór

co się z Tobą porobiło?
              ja tylko zgupiałam. i słowo daję, wygląda w porównaniu, że wyszłam obronną ręką
              • nihilyst Re: Zmiana administratora 08.12.12, 17:23
                zgłupiałam
                sic!
              • suweczka Re: Zmiana administratora 08.12.12, 17:29
                > nie mam nic nowego do powiedzenia ani Tobie, ani nikomu

juz kilkukrotnie wyrażałem podobne życzenie, żeby nic pani do mnie nie mówiła.
                • nihilyst Re: Zmiana administratora 08.12.12, 17:35
                  uznajmy, że to do administracji
                  administracjo, skasuj forum
                  (widzisz? ja też mam życzenia)
                  • suweczka Re: Zmiana administratora 08.12.12, 18:04
                    pani nieustannie ma życzenia jakieś

nie bardzo rozumiem, czy te argumenty o słabej frekwencji to jakiś przytyk do mnie? albo te "widzisz" to jakiś rodzaj szantażu? ależ ja bardzo chętnie jestem za tym, żeby skasować forum, już dawno bym je skasował. i bardzo jestem zadowolony jak jest święty spokoj, a nie ciągle jakiś dzioby z pretensjami do mnie na forum się wpisują.
                    • nihilyst Re: Zmiana administratora 08.12.12, 19:25
                      nie mam pretensji. potrzebuję porozmawiać. wpisuję się
    • dolor Re: Zmiana administratora 08.12.12, 16:37
      Nie pamiętam, by był zwyczaj dziękowania szczurzym prowadzącym, raczej inne rzeczy bywały artykułowane, ale niech tam, mogę się dołączyć do nowej, świeckiej tradycji.
      Niezła robota, dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka