09.01.25, 11:21
Ignoruje polskiego prezydenta. Nie wiem czemu te głąby sobie uroily że wygrana Trumpa to ich nadzieja. Skandowali jego imię w sejmie upokarzając Polaków jeszcze bardziej ryjąc w kolejnych pokładach dna.

Trump wygrał przeciwko wszystkiemu temu co reprezentował PiS swoją polityka . Jedyne co ich łączy to zamiłowanie do Izraela, z tym że interesy Izraela są bez wątpienia ważniejsze niż interesy PiS
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Trump 09.01.25, 11:29
      Przypomnę że Mosbacherowa już namaściła Trzaskowskiego. Ona mi się nawet podobała. Upokarzala tych głąbów linijka po łapach a co modlili się do Trumpa jak do mesjasza . Na końcu jej order dali państwowy . Za co za co Mosbacher, my prawaki love USA! Za jajco przyglupy
      • dotera Re: Trump 09.01.25, 11:36
        Mówi się że jest deal . USA biorą Syrię, Putin Ukrainę . Myślę że jest ale ze strony Putina. On wlazł w Syrię , żeby mu dali później spokój na Ukrainie .
    • dotera Re: Trump 10.01.25, 08:50
      PiS jest partią globalizmu. Cała ich retoryka nacjonalistyczna jest propagandowym kłamstwem. Nie mówię tego z punktu widzenia ideałów których wszyscy nie spełniają tylko konkretnie obserwując ich ruchy jak i historię ich personalna polityków , jak i najglebsze korzenie historyczne do których się odwołują. To jest największą ściema w polskiej polityce
      • dotera Re: Trump 10.01.25, 08:56
        Sądzę że jedynym powodem przyjęcia retoryki nacjonalistycznej była kwestia ukraińska.kilkanascie lat temu wielu rzeczy nie można było zrozumieć czemu się dzieją. Przyszłość wyjaśniła i poskładała puzzle w jeden obrazek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka