Dodaj do ulubionych

Faszyzm cielesny

09.06.26, 22:00
www.youtube.com/watch?v=IOCkgVJlnt4

Ciekawa forma przymusy przez nieistnienie. Grupa która nie istnieje wymusza normy. 99 procent blondynek jest farbowanych. Anglosasi, nie rządzą w USA od poł wieku i też nie byli blondynami z natury . ci o rzeczywiście jasnej karnacji to byli ci biedniejsi z irlandii, skandynawii biedota.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Faszyzm cielesny 09.06.26, 22:02
      To jest bardziej fantazja południa niż rzeczywista władza północy.
    • dotera Re: Faszyzm cielesny 09.06.26, 22:06
      Oglądałem na youtube dokument o wielożeństwie. Wspolnota mieszkająca na pustyni. Facet miał dziesiątki dzieci. To była rodzina o bardzo jasnej karnacji i rysach takich jak z dawnych filmów amerykańskich. Czarnobiałych albo gdzieś z lat góra 60tych. Uświadomiłem sobie ze oni na tej pustyni byli w zasadzie jak nisza rezerwatowa. Nie ma takich twarzy już w USA od dekad.
      • dotera Re: Faszyzm cielesny 09.06.26, 22:14
        Warto by zbadać rolę holywood ciągle farbującego się na blond w tym micie i nie obywatele wybrzeży morza północnego, bałtyckiego tworzą te filmy
        • dotera Re: Faszyzm cielesny 09.06.26, 22:24
          W Ani z Zielonego Wzgórza Diana przynależąca do elity miała włosy kruczoczarne , a ANN była wyblakłym rudzielcem z biedoty. Nigdy nie było specjalnie tej płowej elity od Hitlera.
          • dotera Re: Faszyzm cielesny 09.06.26, 22:27
            U Hitlera który był brunetem też to wynikało nie z urojenia, tylko z ideologii Volkizmu. Wzmocnienia ludu.
            • dotera Re: Faszyzm cielesny 09.06.26, 22:39
              Ja bym tu widział nie faszyzm blondynów tylko blondynka jako zdobycz wojenna posiadających władzę .
              • dotera Re: Faszyzm cielesny 09.06.26, 22:41
                W republikańskich telewizjach widzę farbowane blondynki z dużym dekoltem i samych brunetów,. CO to ma wspolnego z tradycjonalizmem jakiejś grupy etnicznej?
                • dotera Re: Faszyzm cielesny 09.06.26, 22:58
                  Jesli możesz otwarcie hejtować urojoną białą dominację to znaczy ze tej dominacji nie tylko nie ma ale jest wrecz odwrotnie. Nie możesz krytykować tego kto tobą rządzi,
                  • dotera Re: Faszyzm cielesny 09.06.26, 23:02
                    Pierwszym określeniem jakie przeczytałem w mediach na temat sukcesu Taylor Swift o ktorej nic nie wiedziałem było powiedzenie ze ma taki old school wyglad amerykański. No włąsnie. Ile jest tych blondynek piosenkarek w USA oprocz niej? Ile aktorek? Ilu ich siedzi w parlamencie? Białych z połnocy europy nie ma u władzy w USA od 50 lat. Zotali zdmuchnięci po drugiej wojnie.
                    • dotera Re: Faszyzm cielesny 09.06.26, 23:06
                      Symbolem tego mozna uznac zabojstwo Kennediego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka