lucyna_n 22.11.08, 15:16 jena z ulubieńszych rzeczy, jak pada pierwszy śnieg.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada_z_orzechami Re: pada śnieg 22.11.08, 15:21 :-) u mnie już nie pada, ale wszystko zasypane. Odpowiedz Link
nienill Re: pada śnieg 22.11.08, 15:37 lucyna_n napisała: > jena z ulubieńszych rzeczy, jak pada pierwszy śnieg.. pod warunkiem, ze sie nie jest za zewnatrz, w miescie Odpowiedz Link
lucyna_n Re: pada śnieg 22.11.08, 15:46 w mieście to nie ale chyba się dzisiaj skuszę i pójdę do lasu na spacer , tam zawsze jest tak ładnei ze śniegiem i jasno. Odpowiedz Link
depressantka Re: pada śnieg 22.11.08, 18:46 ja pierdole jak ja nienawidze sniegu... ;/ Odpowiedz Link
lucyna_n Re: pada śnieg 22.11.08, 19:33 ale z ciebie mokry koc, nawet jeden z nielicznych wątkow o tym co lubię musisz skosić. Odpowiedz Link
depressantka Re: pada śnieg 22.11.08, 20:11 no coz, bywa i tak wybacz nie chciałam tylko piszę po prostu co mysle Odpowiedz Link
lucyna_n Re: pada śnieg 22.11.08, 21:40 no wiem, wiem, ale tak mało mnei cieszy w życiu, że jak mi jeszcze obrzydzić to co mnie cieszy to nic tylko z tego 30 piętra skoczyć. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: pada śnieg 22.11.08, 22:25 no polazlam na dwór i lazilam po ciemnym lesie, oprocz mnie łazilo pewnei z pół osiedla ale i tak się bałam, chociaż przyznać muszę że zarazaem fasynująco wygladał taki czarnobiały las śnieżny. Trochę jak z bajki o hansie i gretchen Odpowiedz Link
depressantka Re: pada śnieg 22.11.08, 23:42 omg nie wiem co w tym fascynujacego w tym ze jest zimno ze nogi przemakaja a woda przylepia ci sie do soczewek. to niefajne. i jeszczete gowniane zawieje Odpowiedz Link
lucyna_n Re: pada śnieg 23.11.08, 00:41 zimno szczypało w twarz i było tak miło wrocić do ciepłego domu i przytulić się do ciepłego kocyka. Nic mi nie przemokło, ani nic się do mnie nie przylepiło, było pięknie, tajemniczo, bajkowo. W lesie wiatr nie wieje, co najwyżesz groźnie szumi w wierzchołakch drzew i cały las mruczy. idź sobie czarnowidzić do innych wątków, ja cię tu za nogi nie przykuwam. Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: pada śnieg 23.11.08, 00:42 innapani.wrzuta.pl/audio/45UVLUqetS/edyta_gorniak_i_krzysztof_antkowiak_-_pada_snieg Odpowiedz Link
aidka Re: pada śnieg 23.11.08, 03:25 no to wyszłam na dwór przed chwilą. pada coś mokrego, leży cienka warstwa biała, ale zachwytu nie doznałam. na cmentarzu pewno weselej i ładniej. ale w sumie - po co się śmiać - zbędne emocje. płakać też nie ma powodu - również zbędne. Odpowiedz Link
depressantka Re: pada śnieg 23.11.08, 16:07 jedno mnie zastanawia a nawet dwa po 1: czy ty aby masz depresje? czy potrafisz zrozumiec innych z depresją? bo cos mi sie wydaje ze nie a po 2: to zastanawia mnie, czemu u licha jednym wszystko wychodzi innym nic, choc sie staraja. to jest ciekawe. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: pada śnieg 24.11.08, 00:39 fajnego śniegu napadało. tylko ślisko jak diabli. o boże, a ja jutro zamierzam rowerem pojechac do roboty. może jednak zamienię na narty? (ma ktoś odsprzedać narty? :) ) Odpowiedz Link