b.dzienga 25.08.10, 20:48 Wspaniały kandydat! Najlepszy z możliwych! Faworyt! Powodzenia panie Piotrze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppiioo33 Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 25.08.10, 20:50 "- Bo jestem urzędującym prezydentem. Mam odpowiedni bagaż doświadczeń - osiem lat pracy w samorządzie, cztery lata pracy w administracji rządowej. Po prostu znam się na tej pracy." Panie prezydencie Pan chyba sobie żartuje.. oświata w proszku plany inwestycyjne zmieniają się jak miesiące w roku sprawa żłobków, szkoda gadać spełnianie obietnic, tragedia przepełnienie w UM obwodnica leży inwestorzy leżą TAK MOŻNA WYMIENIAĆ Z GODZINĘ... do tego sprawy z których Pan ciągle się tłumaczy: przetargi, podarki dla kościoła, mieszkanie, zaskarżanie ludzi... i do tego TRZEBA MIEĆ DOŚWIADCZENIE???? i Pańskie "Doświadczenie" tym właśnie procentuje... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 przykre, ze wymienia tylko to że jest urzedujacym 25.08.10, 22:12 Tak, to przykre, ze pan Krzystek jako swój atut potrafi wymienic tylko to, że jest urzedujacym prezydentem! Przypomne panu Krzystku, ze pan Jurczyk tez był urzędujacym prezydentem... ale to o niczym nie świadczy, a wręcz przeciwnie - jest to akurat argument negatywny. A jeszcze jaka PYCHA! "Fakty bezdyskusyjnie przemawiają na moją korzyść. Inna od pozytywnej ocena mojej prezydentury będzie polityczna, a nie merytoryczna." Zygmunt Krasiński: Pycha to karłów zbuntowanych siła. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: przykre, ze wymienia tylko to że jest urzeduj 26.08.10, 01:20 czytam wypowiedz twoja i pana wyzej i mam wrazenie, ze nie zrozumieliscie, ze ten wywiad jest opinia krzystka wobec litwinskiego a nie ocena samego siebie. krzystek jest lepsza opcja od litwinskiego i nie ma co rownac. mowienie o tym nie swiadczy o zadnej pysze. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: przykre, ze wymienia tylko to że jest urzeduj 26.08.10, 01:28 Pycha jest stwierdzenie, ze ocena jego kadencji może być tylko pozytywna a wszelką krytyka to jest polityka! Zed, to jest pycha. Bo jednym ciągiem moge wymienić, ci już tu na forum czynilem - przykłady jego zlych decyzji, obietnic bez pokrycia już w momencie składania... Twierdzenie przez pana Krzystka, ze ocena jego prezydentury może być tylko pozytywna jest przerostem pychy - a to jest grzech... z którego powinien się wyspowiadac! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: przykre, ze wymienia tylko to że jest urzeduj 26.08.10, 01:32 "Fakty bezdyskusyjnie przemawiają na moją korzyść. Inna od pozytywnej ocena mojej prezydentury będzie polityczna, a nie merytoryczna." Otóż tak nie jest bo jest wiele faktów przemawiajacych na niekorzyść pana Krzystka, a ocena jest merytoryczna, zaś on czesto sam podejmował decyzje polityczne tam, gdzie powinien merytorycznie... rozumiem to, ze jest politykiem, ale widać - jak pan Jurczyk - nie ma świadomości tego! Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: przykre, ze wymienia tylko to że jest urzeduj 26.08.10, 15:34 andreas, ja cie prosze nie zachowuj sie jak ograniczony czlowiek. jaka ku... wszelka krytyka? krzystek mowi o krytyce od nitrasowcow, ludzi sterowanych przez slawka albo tych wsrod PO niezadowolonych tym, ze krzystek nie chodzil ich na smyczy. mowienie, ze ta frajerska krytyka jest polityczna jest jak najbardziej uzasadnione i nie ma tu nic z pychy. krzystek nie jest idealem i tez popelnil bledy, ale nikt w tym wywiadzie o tym nie mowi. po prostu nie zrozumiales tematu a teraz sie nam rozplywasz nad ocena moralna tego czego nie rozumiesz. PO nie moze ocenic obiektywnie prezydentury krzystka negatywnie bo brala w niej udzial. jesli juz to moga zrobic samokrytyke, a tego nie robia. wiec prosze cie raz jeszcze, TRZYMAJ SIE KONTEKSTU, a nie rozchodzisz sie na to co uwaza andreas i jakim krzystek byl prezydentem bo w tym wywiadzie co uwaza o krzystku andreas nie ma miejsca. ten wywiad to odpowiedz na slowa litwinskiego. kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: przykre, ze wymienia tylko to że jest urzeduj 27.08.10, 12:19 Nie rozumiem co Ty chcesz zasugerować... ze sa dwie oddzielne oceny faktów, czyli prezydentury? To jakaś hipokryzja! Jedna jego ocena to w kontekscie porównywania z panem Litwinskim - tu uwazasz, ze ma prawo powiedziec, ze nie mozna go krytykowac, a druga... no własnie czy jest jakas druga? Rozumiem, ze w tym wywiadzie mówi, ze wszystko było swietnie, ze mozna go tylko oceniac w samych superlatywach, a w innym wywiadzie moze powie co innego, powiedzmy przyzna sie do błedów i gotów bedzie przyjac krytyke... TO HIPOKRYZJA jakaś. Ale taka sytuacja jest bardzo prawdopodobna, bo pan Krzystek taki jest, ze czasami cos mówi, obiecuje, ale trzeba mieć do tego dystans, bo jak juz wielokrotnie mi to tłumaczyłeś - mówi, zeby mówic, a nie zeby robic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: przykre, ze wymienia tylko to że jest urzeduj IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.10, 10:59 Andreas poco dyskutujesz z tym POpieprzonym ignorantem??? Nie szkoda ci czasu?? Przeciez sam wiesz ze nie przetłumaczysz durniowi ze jest durniem. krzystek i jego prezydentura to jedna wielka tragedia. Dla mnie krzystek majac zaplecze swoich w radzie i bedac niby inteligentem po studiach z "doswaidczeniem" w UM jest znacznie gorszy od jurczyka i nawet nie bede wdawal sie z zadem w dyskusje na ten temat. Co do wojny gawlowski-krzystek kontra nitras-litwinski nie opowiadam sie za zadna ze stron dla mnie to caly czas jedna i ta sama partyjka złodzieji, oszustów, cpunów i nieudaczników w krótkich spodenkach. Jak dla mnie cala ta partyjke w Szczecinie i wojewodztwie powinien szkal trafic, cały ten pomaranczowy gnój powinien poprostu zniknac na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: przykre, ze wymienia tylko to że jest urzeduj 26.08.10, 08:16 zed.1 napisał: > czytam wypowiedz twoja i pana wyzej i mam wrazenie, ze nie > zrozumieliscie, ze ten wywiad jest opinia krzystka wobec litwinskiego a > nie ocena samego siebie. krzystek jest lepsza opcja od litwinskiego i > nie ma co rownac. mowienie o tym nie swiadczy o zadnej pysze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: przykre, ze wymienia tylko to że jest urzeduj IP: *.formlessnetworking.net 26.08.10, 11:52 aaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obieżyświat Re: przykre, ze wymienia tylko to że jest urzeduj IP: *.chello.pl 28.08.10, 17:18 Andreas 07 napisał: "Tak, to przykre, ze pan Krzystek jako swój atut potrafi wymienic tylko to, że jest urzedujacym prezydentem! Przypomne panu Krzystku, ze pan Jurczyk tez był urzędujacym prezydentem... ale to o niczym nie świadczy, a wręcz przeciwnie - jest to akurat argument negatywny". TRUDNO SIĘ Z TOBĄ ANDREASIE NIE ZGODZIĆ, CHOĆ SZKODA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudu Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 25.08.10, 20:58 Dwóch cwaniaczków w wyścigu do koryta. Są w ogóle jacyś POLITYCY w tym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Komentarze IP: 62.69.245.* 25.08.10, 21:16 Krzystek jak sobie sam nie napisze dobrego komentarza, to nikt mu dobrego świadectwa nie wystawi, kończ waść, wstydu oszczędź! Jedyny sukces to budowa własnej chaty, bo stara w centrum była też porażką, nawet przekręt mu się nie udał z mieszkaniem, niech się szkoli u Golemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister A co z Golemą? IP: 62.69.245.* 25.08.10, 21:12 Dlaczego milczą władze na temat choćby tytułu mecenasa kultury przyznanego na wyrost Golemie? Dał go Krzystek, ale jakoś się nie afiszuje tym. Czy po tym tańcu wokół opery i Colosseum nie widać, kim jest Golema? Wyborcza unika takich tematów jak prawda o Golemie, bo redaktor jej oddziału bierze w łapę za pozytywne artykuły o Golemie i jego biznesach. Dodatkowo Golema ogłasza się w Wyborczej, a nie np. Kurierze, który ma odwagę pisać prawdę o restauratorze i jego podejrzanych interesach. A poza tym widać jakie to towarzystwo wzajemnej adoracji, ja zrobię cię wice, albo ty mnie, nie dajmy sobie zginąć, więc obojętnie czy Litwiński czy Krzystek, na jedno wyjdzie miastu, marazm będzie trwał nadal. Tutaj trzeba być niepokornym i odważnym, rozpędzić klientelę braną według parytetów partyjnych i tyle. Litwiński oburzył się na sprzedaż jakieś przystani przez harcerzy, bo jego ludzie chcieli to łyknąć, inaczej palcem nie kiwnie, dno z Golemą na dnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: A co z Golemą? IP: *.chello.pl 25.08.10, 22:15 Krzystek - wiem jak zutylizować Litwińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: A co z Golemą? 26.08.10, 01:22 akurat ten tytul przyznaje sie za to ile sie wylozy kasy na kulture. chcesz go to wyloz troche wiecej sosu i tez go dostaniesz. oceny moralne akurat nic tutaj nie maja znaczenia. reszta ocen sytuacji tez dosc chybiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezależny Re: A co z Golemą? IP: 62.69.245.* 26.08.10, 17:42 Tytuł przyznaje się nie za tylko forsę, ale i moralne podejście do kultury i etykę zawodową, akurat Golemiasty to zwyczajny bandzior chowający się za adwokatów opłacanych z szemranie zdobytej forsy, dawać tytuł gościowi co próbował wymusić kupno Colosseum za cenę ponad 5 razy większą niż to warte, to paranoja, ale jakby sprzedał to znowu za 5 złotych kupi sobie taki tytuł, tytuł to nie jest rzecz na sprzedaż, a jeśli jest to miasto jest opanowane przez gangsterów i tyle. Ogólnie to paranoja, a jak ktoś z narkotyków odpali działkę na kulturę, to też jest OK. Gości, idź na darmowy obiad do Golemiastego albo zrealizuj abonament jaki tam masz. Smacznego? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: A co z Golemą? 27.08.10, 11:56 masz duzo racji w pewnych sprawach, w innych niezbyt. np. tytul dostal chyba z dwa czy trzy lata temu, i to na wniosek sponsorowanych instytucji. prezydent nie ocenia tych wnioskow, raczej dostosowuje sie do propozycji srodowisk kulturalnych. a te srodowiska czesto tez nie patrza skad ida srodki bo ciesza sie, ze dostaja. natomiast sprawa colosseum to sprawa kilku ostatnich miesiecy wiec trudno by cos z terazniejszosci wplywalo na przeszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizia pońszoszanka Re: A co z Golemą? IP: *.pcmedia.com.pl 27.08.10, 13:34 Jak okaże się po czasie, że np. złoty medalista olimpijski oszukiwał, to się mu zabiera tytuł i tyle, tak też winno być z Golemą i jego tytułem, wcześniej próbował dobrać się do XIII Muz i zniszczył Ossolineum, więc nie odbieranie mu tytułu to wstyd i nie przyznawanie się do błędów. Takie splendory winno dawać się tylko etycznym ludziom, a Golema od lat cieszy się opinią gangstera, więc nie ma usprawiedliwienia dla Krzystka, że dał mu coś, czego nie powinien dostać. A jak jakaś gó...ana rada zaopiniuje, że tytuł należy się Oczce to też ma go dostać. Jakie miasto, tacy doradcy i mecenasi. Wystawiamy się na pośmiewisko, bo ktoś to i tak wyciągnie kiedyś na wierzch i będzie wstyd dla miasta a nie Krzystka, to nie jego prywatny folwark. A jak miasto biedne, nie dawajmy nikomu takiego tytułu, będzie uczciwiej, bryndza z tym straszna, więc jak miasto o ambicjach ESK to jest straszny obciach taki mecenas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szantarzyści! Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim IP: *.chello.pl 25.08.10, 22:14 Szkoda że nikt nie mówi ze wielu z tych 166 którzy podpisali się po Krzystkiem sugerowano lub grożono utratą pracy lub degradacją ich lub członków ich rodzin w podległych miastu instytucjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niePOdległy Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim IP: *.kalisz.mm.pl 25.08.10, 22:20 Gość portalu: Szantarzyści! napisał(a): > Szkoda że nikt nie mówi ze wielu z tych 166 którzy podpisali się po > Krzystkiem sugerowano lub grożono utratą pracy lub degradacją ich lub > członków ich rodzin w podległych miastu instytucjach. dali to mają prawo zabrać, jak się dostało stołek po znajomości, to trzeba skakać jak grają Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 25.08.10, 22:23 Krzystek: Ja mam poparcie kilkunastoprocentowe Absztyfikant: Jak na urzedujacego prezydenta pod koniec czteroletniej kadencji to jest to totalna porazka i wstyd. Nawet skompromitowany prezydent Sopotu ma 3 razy wieksze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim IP: *.182.130.178.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.08.10, 22:31 wspaniały, skromny wywiad, ach Piotruś, och cudownie.. co za elokwentna argumentacja, pragniemy Cię cudotwórco flołting kstetin.. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 25.08.10, 22:34 "Fakty bezdyskusyjnie przemawiają na moją korzyść. Inna od pozytywnej ocena mojej prezydentury będzie polityczna, a nie merytoryczna." Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 25.08.10, 22:51 andreas.007 napisał: > "Fakty bezdyskusyjnie przemawiają na moją korzyść. Inna od pozytywnej ocena > mojej prezydentury będzie polityczna, a nie merytoryczna." > co mnie zaczyna martwić to coraz większa buta... jakby on juz wiedział, coś co jeszce my nie wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 25.08.10, 22:53 moze myśli, ze sie nie dowiemy... ;) Pan poseł z PO z Warszawy powiedział przeciez juz w mediach, ze stawiaja na pana Krzystka. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 25.08.10, 22:57 Tym bardziej, jeśli PO zależy na jakimś kandydacie, należy wybrać jego oponenta. Mam dość rządzenia moim miastem przez amatorów i nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 25.08.10, 23:06 ja po tym co zobaczyłem ;) rządy 4 lat ręka w rękę PO i Prezydenta, ten bałagan przedwyborczy i ogólny marazm zamierzam zagłosować na każda opcję która nie jest związana lub nie była z PIS, PO, SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 25.08.10, 23:14 Widzę, że zacząłeś kampanię p.Sochańskiego ale on jest związany z PO więc trudno będzie ci to wytłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 25.08.10, 23:23 tatemen napisał: > Widzę, że zacząłeś kampanię p.Sochańskiego ale on jest związany z PO > więc trudno będzie ci to wytłumaczyć hahahahahhahahah żałość mnie ogarnia ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 25.08.10, 23:06 Tego życzenia Exman nie spełni żaden Dżin... nawet z Coca Colą. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 22:25 Przecież obydwaj mogą się przekonać który jest lepszy poddając się weryfikacji szczecinian. Nie rozumiem o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 22:28 Ja rozumiem. Chodzi o partyjna kase na kampanie. Tak samo Jacyna-Witt chciala sie dorwac do forsy z PiS-owskiego sztabu, ale Jojo wymierzyl jej ostrego kopa w żopu i POgonil wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 22:35 Kłamiesz jak zwykle. P.Jacyna-Witt zrezygnowała ze startu z listy PIS, więc akurat jest odwrotnie. Kłamiesz bo nie wiesz, czy pomawiasz czyli jak zwykle robisz to specjalnie Jesswein? Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 22:49 tatemen napisał: > Kłamiesz jak zwykle. > P.Jacyna-Witt zrezygnowała ze startu z listy PIS, więc akurat jest > odwrotnie. > Kłamiesz bo nie wiesz, czy pomawiasz czyli jak zwykle robisz to > specjalnie Jesswein? z tego co pamiętam to poprostu nie dostała poparcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 22:55 Co to znaczy nie dostała poparcia? Nie, nie chciała startować z komitetu PiS, mimo tego że Pisowi bardzo na tym zależało a brak poparcia dla jej komitetu jest logiczną konsekwencją. Można równiez powiedzieć że p.Jacyna-Witt nie udzieliła poparcia Pisowi. Prawda jest jedna: p.Jacyna-Witt miała odwagę zaproponować rozsądne rozwiązania a gdy nie zostały przyjęte przez Brudzińskiego zrezygnowała zamiast się chandryczyć tak jak Krzystek czy Litwiński. A ty Jesswein po co zakładasz kolejne konta? Już bądź tym absztyfikantem, nie wstydź się swojej tożsamości. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 23:06 Buahahahha, kop mocno zabolal, bo skonczyl sie az listem otwartym i rozpiska spoznionych zalow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 23:11 Znowu kłamiesz, jesteś Jesswein niepoprawny ale przez to i niewiarygodny. Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 22:56 I jeszcze jedno: to jest temat o Krzystku i Litwińskim więc odpuśc sobie swoje obsesje i zapomnij na chwilę o p.Jacynie-Witt Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 23:00 tatemen napisał: > I jeszcze jedno: to jest temat o Krzystku i Litwińskim więc odpuśc > sobie swoje obsesje i zapomnij na chwilę o p.Jacynie-Witt mylisz się co do mojej osoby a o MJW to ty zaczełeś ;) i z tego co zrozumiełem z mediów to PIS zamiast jej wybrało Zarembę ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 23:05 I znowu kłamiesz, bo to ty zacząłeś temat p.Jacyny-Witt jako absztyfikant. A PiS na razie nikogo nie wybrało więc czytać trzeba ze zrozumieniem, pojamiając fakt że z braku kogokolwiek innego, jako że p.Jacyna-Witt im odmówiła teraz zastanawiają się kogo wystawić. Nie kłam i nie pomawiaj Jesswein. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 23:07 Ty juz wszedzie mnie widzisz, ale nie martw sie. Bedzie mnie duzo duzo wiecej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 23:13 Cieszę się. I tak jest ciebie cały czas dużo Jesswein tylko pod innymi nickami więc nic nowego.Niczym już mnie nie zaskoczyszbo twój repertuar jest constans. Ciekaw jestm kto tym razem ci płaci? Mówią że p.Sochański ale nie wierzę żeby chciał kasę wyrzucać. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 23:09 hahahahah zabawny jesteś wychodzi że czeźwo myśleć i być przeciwko niezbyt mądrym poglądom lub rządom może być tylko jedna osoba pod wieloma nikami? zachowujesz się jak dziecko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 23:10 Skoro Tatemen juz poruszasz sprawe pani Jacyny, to nawiazując do Twojej wypowiedzi uważam, że niepotrzebnie wdaje sie teraz w szarpanine wewnatrzpartyjna skoro nie była w PiSie a teraz sie jeszcze odcina... jak sugerujesz. Po co sie wiec miesza i wdaje w szarpanine w partii, w której nie była, nie jest i chyba nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 23:15 uuu chłopaki, to jest wątek o dwóch takich co chcą ukraść więc wróćcie do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: niech wystartują obydwaj! 25.08.10, 23:16 A nawiązując do listu top jest on baaaardzo lokalny więc zupełnie na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: niech wystartują obydwaj! 26.08.10, 00:22 Racja, ten list to placze i zale prowincjonalnej frustratki :-) W tym sensie jest bardzo lokalny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigant Re: niech wystartują obydwaj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 10:18 Zapomniałeś skąd pochodzisz? Jesteś tak samo prowincjonalny więc o co ci chodzi? Nie lecz na innych swoich kompleksów Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: niech wystartują obydwaj! 26.08.10, 01:26 goska, przestan pieprzyc te glupoty. zrezygnowalas bo wiedzialas, ze wylecisz i bedziesz musiala startowac jako "ta przegrana". tak samo zaremba "zrezygnowal" z PO tuz zanim go usuneli. nie mydl nam oczu jaka to z ciebie bohaterka bo to bajka dla idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
edda7 Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 25.08.10, 23:25 Chłopcy utopiliście się w marzeniach o karierze. Piotrze zajmij się domem i dzieciakami, odwiedzaj brata Andrzeja w domu parafialnym,kolego Litwiński przyjdź do kościoła na Warszewie z lisi,, fałszywym uśmiechem. Przekażcie sobie znak pokoju. Głosuję jednak na Annę Nowak chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik wodolej, co się boi spotkać z mieszkańcami... IP: *.szczecin.mm.pl 26.08.10, 00:52 Krzystek, spotkaj się oficjalnie z mieszkańcami w amfiteatrze... zobaczysz, ile zgniłych jaj wyląduje na Twoich kłamstewkach i gó... wartych obietnicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik za rządów miernoty tylko 398 tys. szczecinian... IP: *.szczecin.mm.pl 26.08.10, 01:23 Za rządów tej miernoty Szczecin, czy jak niedouk przejęzyczył nazwę na debilnych plakatach reklamowych, ma mniej niż 400 tys. mieszkańców. I nie pomogły tysiące wydane na wycieczkę do Londynu, o tygodniu w warszawskim hotelu czy o Brukseli nie wspomniając. Krzystek, przestań piedrolić urzędniczyno przy korycie. Wstydu oszczędź zakłamany człowieczku. Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 który bedzie łatwiejszy w 2 turze dla jacyny? 26.08.10, 07:39 to jest pytanie zasadnicze.Póki co chłopaki się napinają.W sukcesach krzystka zapomnieliśmy o skutecznym namówieniu organów państwowych o ściganiu internautów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating in space Krzystek : Litwiński .. greenhorns IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 07:53 Trzeci wygra, bo tam gdzie sie dwóch tarmosi .. itd Jak patrzymy na te folwarczne targi, to mam wrażenie, że oni nawet nie wiedzą o co t ym chodzi. Jeden po tylu latach żałosnej pracy dla miasta nie ma zielonego o nim pojęcia, a drugi nie ma zielonego pojęcia w co sie pcha. same greenhorn-y i nie maja pojęcia jak to się robi. To jakby robić z tło dla Kubicy na torze, będąc wielokrotnie zdublowanym tuż po starcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zachlanamorda Gośka walnij w stójł i pokaż jak należy rządzic. 26.08.10, 08:00 Krzystkowi chyba szambo buja się w pływającym mózgu ,a Litwińskiemu odbija pomroczność wątpliwa. Moja kanalizacja w mieszkaniu jest bardziej pachnąca niż te szambo . To jest naprawdę żenada zachowują się jak bandziory dzieląc łupy ze swoich wpływów . I takim typkom dać władzę . Nie wiadomo czy płakać, czy się śmiać. Zobaczcie jak działa na nich korytkowo stołkowe Urzędu Miejskiego. Nikt nie chce żadnej litwy w Szczecinie i ani żadnego syfa - po łacinie /ksyfilis palmiasty /. Miasto Szczecin nie jest zabawką dla PO-papraców . Szczecinowi jest potrzebny prezydent który nazywa się Małgorzata Jacyna -Witt ,która walnie w stół i pogoni oszustów,złodziei , cwaniaczków, głupków i innych nawiedzonym .I od tego momentu zacznie przywracać statut naprawdę miasta ,a nie jak dotychczas szczecin był wioską z tramwajami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zachlanejmordy Re: Gośka walnij w stójł i pokaż jak należy rządz IP: *.chemn.zut.edu.pl 26.08.10, 12:21 No musisz być nieźle nachlany skoro na wiejskiej drodze widzisz tramwaj.Realnie widziz, czy we śnie? Bawi cię jeszcze takie ubliżające miastu określenie wypowiedziane kiedyś tam przez prostaka prezydenta? :( Odpowiedz Link Zgłoś
bzykzby Kowalewska o głupotach pisze,pisze , pisze, 26.08.10, 09:16 Przyszłam dziś do pracy ,zrobiłam sobie kawę i przeglądam wiadomości e-gazet i co widzę -żadnych nowych wiadomości tylko to samo ,a króluje tu w nie kto inny tylko uparta jolka kowalewska . Pisze w kółko to samo i zobaczycie jutro także będzie to samo w innej konfiguracji. Kowalewska twoja inwencja poetycka czy jak wolisz literacka jest katastrofalnie nudna. A oto moja wczorajsza wypocina na forum o tym temacie. Właśnie leci kabarecik w wykonaniu PO j.b.a.ń.c.ó.w. Oni normalnie w bezczelny sposób kpią sobie z wyborów. Tak są pewni tego ,że jeden z Po j.b.a.ń.c.ó.w zostanie na pewno prezydentem . Kowalewska nie pisz już o tych tu.manach i zajmij się naprawdę tematami innymi ,a nie w kółko to samo -kto pierdzi ,a kto siusia i na kogo. Kowalewska jest tym tematem wręcz zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
booba09 Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 26.08.10, 09:19 Niech BÓG nas chroni przed ponownym wybraniem p.POMYŁKI na Prezydenta, nic wielkiego dla miasta nie zrobił. No chyba że dla siebie pod stołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 09:49 POrażająca buta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloporter Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim IP: 109.243.50.* 26.08.10, 09:50 164:166,...a czemu nie powiesz jak były zdobywane te głosy..straszenie, szantazowanie ludzi , ze stracą pracę, wymuszanie wrecz podpisu, zwalnianie ludzi, nie przedłużanie umów o pracę za nie podpisanie listy i ty chcesz być prezydentem szczecinian??... żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koloporter83 Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 26.08.10, 09:57 164:166,...a czemu nie powiesz jak były zdobywane te głosy..straszenie, szantazowanie ludzi , ze stracą pracę, wymuszanie wrecz podpisu, zwalnianie ludzi, nie przedłużanie umów o pracę za nie podpisanie listy i ty chcesz być prezydentem szczecinian??... żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim IP: 62.69.221.* 26.08.10, 12:19 A mnie ten temat i tak wali. I tak zagłosuje na kandydata z PO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 13:37 Większość na tej krzystkowej liście popieraczy to posiłki koszalińskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoko Posiłki Golemy IP: 62.69.245.* 26.08.10, 19:15 Jak posiłki to u Golemy, karate kid polskiej sceny gastronomicznej jest chętny na kupno prezydentury, skoro można kupić tytuł mecenasa kultury to dlaczego nie można kupić funkcji prezydenta miasta? Licytacja i kto da więcej. Demokracja to fikcja. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 26.08.10, 16:46 Panie Piotrze, jedyną Pańską zasługą dla tego Miasta, jest to że Pan oddał szpital Miejski Kurii, to naprawdę, bo to będzie faktycznie dla biednych ludzi, i nie ważne tu koneksje, dobro, jest dobro, no i że Pan się przyznał w pewien sposób, jako że Pan nie apelował w sprawie wyroku, w sprawie tego lokalu nie legalnie załatwionego, niby Pańskiego mieszkania, za to szacun, no ale też uważam że Pan jako prawnik, robił przed tem dużo wybiegów, chcąc oszukać Sąd. Nie rozumię też ukrywania przez Pana zastępcę Pana Chochulskiego, reszty ludzi, co "skombinowali" socjalne mieszkania? ZA WYSOKIE PROGI? No Dobrze, Pan Litwiński też tu publicznie bronił malwersantów, że niby to lekarz Sieńko, bogaty facet, mający lokum przed tem w willi rodziców, to wybitny transplantolog, który de facto walczył o dotację milionowe dla radia S-ka, a nie o leki dla chorch którzy umierają! A Pani Hanna Banaszak, to wybitna piosenkarka, która promuje nasze Miasto, proszę powiedzieć tylko gdzie i w którym miejscu promuje? Bo moim zdaniem, nic się nie zmieni, Państwo z PO, no i Pan Chochulski, teraz nie wiadomo z kąd, chronicie teraz tylko normalnych oszustów, cwaniaków, którzy działają wbrew interesowi społecznemu. Ja już się boję nazwać sprawę po imieniu! Bo lista wszystkich kombinatorów pozostających przy władzy jest utajniona. A więc co Państwo z PO.,co proponujecie? Dalej to samo? Powiem tak, złodzieje i kombinatorzy za waszych rządów powykupywali mieszkania socjalne, sprzedali je, albo je z zyskiem teraz wynajmują! A wy Państwo "szlachetni" zabroniliście" wykupu mieszkania ludziom którzy mieszkają tu od 1945r! Powiem tak, niech was szlag trafi dobrodzieje ludzkości! Puki jeszcze CBA, miało żądło w postaci Pana Kamińskiego, to jeszczę trochę się działo w tej sprawie, a teraz? Pozamiatacie? Raczej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: Rozumiem frustracje tu piszących IP: *.szczecin.mm.pl 27.08.10, 17:32 syf kif i magif Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.krolika Re: Krzystek: mam przewagę nad Litwińskim 28.08.10, 21:53 @maxymus1 Panie kolego ! Nie pochwalam wszystkich działań obecnego prezydenta, ale mam do Pana gorącą prośbę : zanim zacznie Pan stukać w klawiaurę, niech Pan poczyta słownik ortograficzny !!!! Może warto także odświeżyć wiadomości ze szkoły podstawowej o zasadach pisowni w języku ojczystym. Proszę, niech Pan więcej nie zaśmieca forum !!! Odpowiedz Link Zgłoś