Dodaj do ulubionych

W niedzielę zagra WOŚP. Licytacje, koncerty, po...

03.01.11, 19:30
Ja chcę prawdziwego rynku Orła Białego żeby się go nie wstydzić, a nie tego koszmarnego placu z gomułkowskich płyt chodnikowych i rozpadających się schodków betonowych.A czy pan prezydent odśnieżył parking i szkoda że nie zamontowano tam ani jednego świątecznego światełka. Wstyd przed całą Polską z takim miejscem na WŚOP!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sz. Żebraki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.11, 09:57
      Znów będę napastowany przez tępą hołotę płci obojga,żebrzącą i-tak naprawdę-utrzymującą trupa jakim jest państwowa służba zdrowia.A potem "dobrodzieje" będą łazić w naklejkami na kurtkach....
    • swarozyc Głupek płaci dwa razy... 04.01.11, 10:09
      Raz poprzez podatki, drugi raz "dobrowolnie" na tacę...
      jak nie xiendzu, to temu, jak mu tam..

Tak trzymać katomatołki!
    • swarozyc W niedzielę zagra WOŚP. Licytacje, koncerty, po... 04.01.11, 11:47
      [forum.gazeta.pl/forum/w,28,120521515,120521515,Orkiestra_Owsiaka_to_synonim_polskiego_dziadostwa.html]dziadostwo[/url]
      • Gość: Dr humbolt Re: W niedzielę zagra WOŚP. Licytacje, koncerty, IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 17:16
        Czy wolontariusze WOŚP powinni zbierać pieniądze do puszek w samym( w środku) kościele podczas mszy. Co miało miejsce w kościele Serca Jezusowego przy pl Zwycięstwa. Dojście do drzwi kościoła również blokowali , to ocierało się o wymuszenie.
        Zakłócanie wiernym modlitwy podczas ich obrządku religijnego jest łamaniem prawa ,żebranina pod kościołem jest również karalna.
        Czy pod innymi kościołami było podobnie, bo mam wrażenie ,że to nie był odosobniony przypadek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka