Dodaj do ulubionych

Liceum plastyczne - matura 78 r.

04.05.04, 19:04
Hejze,
Odezwijcie wszyscy, ktorzy pamietaja krzywe okna i wchodzili do gory po
kretych schodach w Kamienicy Lojcow.Klasa prof.Zyskowej.A kto pamieta prof.
Kukle?
Obserwuj wątek
    • Gość: bez mydla kukla zostala profesorem? IP: *.client.comcast.net 16.01.05, 05:30
      pamietam te niewydarzone towarzystwo. pisze niewydarzone, bo sadezac z postow
      wyglada na to ze plsp nigdy nie istnialo. czy ich wszystkich szlag trafil?
      • Gość: GPZ Re: kukla zostala profesorem? IP: *.ksiazat.v.pl 23.01.05, 18:38
        Ja w dalszym ciągu trzęsę się na myśl o Sadurskiej, pamiemiętacie ją,
        mała ,krępa i okrutnie wredna...
        • vattukvinna Re: kukla zostala profesorem? 29.01.05, 16:14
          Gość portalu: GPZ napisał(a):

> Ja w dalszym ciągu trzęsę się na myśl o Sadurskiej, pamiemiętacie ją,
          > mała ,krępa i okrutnie wredna...
          ..................

Heju, heju,
          A czego uczyla ta Sadurska, bo chyba nie kojarze. Niech no ktos powie choc
          slowo...co sie z wami ludziska dzieje. Mnie Zyskowa "nerwowo" wykanczala inna
          sprawa to czlowiek mial nie wiele do powiedzenia. Kukla byla oryginal, ale za
          to umiala nauczyc, chyba jedyna, ktora umiala uczyc w tej szkole.
          • Gość: bez mydla a mnie wykanczala rura od historii sztuki IP: *.client.comcast.net 14.02.05, 03:45
            cholera wie jak ta baba sie nazywala, kilkanascie pal w jednym roku, to byl
            wynik! potem przyszla inna kobitka, i na maturze mialem 5. co to sie robi s tych
            pieknych dziewczyn na starosc?
            • vattukvinna Re: a mnie wykanczala rura od historii sztuki 16.02.05, 11:18
              Gość portalu: bez mydla napisał(a):

> cholera wie jak ta baba sie nazywala, kilkanascie pal w jednym roku, to byl
              > wynik! potem przyszla inna kobitka, i na maturze mialem 5. co to sie robi s
              tyc
              > h
              > pieknych dziewczyn na starosc?
              -----------------------------------
              A co tam jak się nazywała, sama już nie pamiętam. Ale to były czasy! Guido Reck
              żył jeszcze wtedy. I te kręte schody... Malarstwo w sali malarskiej, fajne
              chyba było, tylko człowiek nie umiał docenić. A co teraz? Idę przez twarde
              życie, które daje mi po tyłku co jakiś czas. Lekko nie mam, niestety.
              A co u ciebie? Z mydłem czy bez mydła odezwij się..:))))
              Pozdrawiam.
    • Gość: olcia Re: Liceum plastyczne - matura 78 r. IP: *.ksiazat.v.pl 26.02.05, 20:53
      Ja miałam maturę w 99. Bardzo mile wspominam PLSP, może wtedy było ciężko,
      strasznie na GPZ-ch, ale z drugiej strony są to dla mnie najfajniejsze czasy,
      nawet studia tego nie potrafiły przebić, co wyprawialismy z moją klasą.
      Pozdrawiam wszystkich absolwentów.
      • witch-witch Re: Liceum plastyczne - matura 78 r. 27.02.05, 19:48
        Olcia,ta matura to całkiem niedawno. A kiedy najbliższy zjazd absolwentów?
        • f_emmefatale Re: Liceum plastyczne - matura 78 r. 26.10.05, 19:00
          Ja chodze teraz do maturalnej:>

Ah..jak pieknie brzmia slowa 'Guido Reck żył jeszcze wtedy.

Nastepny zjazd...podejrzewam,ze za 2 lata,bo bedzie 60-lecie szkoly...wtedy juz
          bede absolwentka i napewno tez przybede:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka