Dodaj do ulubionych

Ciekawe, co na to prawicowe zjeby?

27.07.11, 19:41
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,10017923,Norwegia__nie_damy_sie_zastraszyc__Bedzie_wiecej_demokracji.html

Tym różni się cywilizacja, od polskiej prawicowej dziczy. Nawet ,jeśli ta dzicz jada słodkie śledzie, czy też pije Grolsha...

Nasz dzicz wprowadziłaby rozwiązania rodem z Dzikiego zachodu...
Obserwuj wątek
    • swarozyc Re: Ciekawe, co na to prawicowe zjeby? 27.07.11, 20:20
      Najpierw urzadzilaby skansen komunistyczny, a ciebie zrobilaby biletowym..
    • Gość: . Re: Ciekawe, co na to prawicowe IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.11, 20:29
      Zgłosiłem ten wątek do skasowania, za sianie nienawiści. Zanim usuną to dodam - zrób to co ci radził Swarożyc: strzep wacka i wyluzuj. Jeden szaleniec dał teraz "lewicy" paliwo do nagonki na tych którzy mają inny światopogląd. Uspokój się i przemyśl zanim znowu napiszesz jakąś ziejącą jadem głupotę.
    • i.fugazi prawdziwa różnica pomiędzy cywilizacją a dziczą 27.07.11, 20:37
      "ludzie mają prawo do ekstremistycznych poglądów, ale nie do wcielania ich w życie przemocą" - Stoltenberg

"W Polsce też mamy środowiska, które uważają, że demokratycznie wybrany prezydent czy rząd to zdrajcy, którzy naprawdę nie reprezentują Polski i Polaków. To są bardzo niebezpieczne emocje i ich podsycanie może prowadzić do takich nieobliczalnych skutków"
      - Sikorski

pozdrawiam
      Fugazi
      • xyz-xyz Re: prawdziwa różnica pomiędzy cywilizacją a dzic 28.07.11, 10:44
        Wiem do czego zmierzasz. Sikorski wydał z siebie typowe dla prawicy pierdnięcie. Taki Czuma, na ten przykład orzekła tak:

Gdyby na wyspie koło Oslo choćby jeden z tych biednych ludzi miał jakąś broń, w ciągu 10 sekund by ją odbezpieczył i uratował kilkadziesiąt osób.

Użył tego, jako argumentu za upowszechnieniem dostępu do broni. Jakby jełop nie zauważył, że ów prawicowy wariat zaatakował dzieci z legalnie posiadanej broni maszynowej.

A wracając do różnicy cywilizacji i dziczy. Zgadzam się z Tobą, że Swarożyc, czy Vlad H mają prawo do swoich poglądów. Uważam je za głupie i niebezpieczne. Pamiętaj jednak, że pomiędzy poglądem, a wcielaniem go w życie przemocą, istnieją jeszcze pewne formy zjawiskowe, których cywilizacja nie akceptuje. Jest to na przykład nawoływanie o do nienawiści, podżeganie, pomocnictwo...

Poczytaj wpisy na forum. Ile tu jest pisania o strzelanie, wieszaniu i innej eksterminacji lewaków. A to już jest niebezpieczne, bo zawsze znajdzie się wariat z karabinem, który uzna to za sens życia...
        • i.fugazi Re: prawdziwa różnica pomiędzy cywilizacją a dzic 28.07.11, 11:15
          > Poczytaj wpisy na forum. Ile tu jest pisania o strzelanie, wieszaniu i innej ek
          > sterminacji lewaków. A to już jest niebezpieczne, bo zawsze znajdzie się wariat
          > z karabinem, który uzna to za sens życia...

Poczytaj Biblię. Tam dopiero nawołują do przemocy i eksterminacji. Chcesz zakazać Biblii?
          W Koranie, Talmudzie, też nawołują do zbrodni na tle wyznaniowym. Opanuj się. Chcesz faszyzmu, kontroli państwa nad tym co pisane i czytane żeby komuś nie przyszło do głowy wcielać bajdy w życie? Bez jaj.

Pozdrawiam
          Fugazi

• xyz-xyz Re: prawdziwa różnica pomiędzy cywilizacją a dzic 29.07.11, 12:58
            > Poczytaj Biblię. Tam dopiero nawołują do przemocy i eksterminacji. Chcesz zakaz
            > ać Biblii?
            > W Koranie, Talmudzie, też nawołują do zbrodni na tle wyznaniowym. Opanuj się. C
            > hcesz faszyzmu, kontroli państwa nad tym co pisane i czytane żeby komuś nie prz
            > yszło do głowy wcielać bajdy w życie? Bez jaj.
            >

Absolutnie nie! Ale mam prawo nazywać prawicowych wariatów, wariatami i mam prawo twierdzić, że nienawiść, którą głoszą, jest niebezpieczna. Nie zakazuję im tego, mówię im tylko, że są jebnięci.

Pozdrawiam

P.S.
            Twoja rada w sprawie biznesowej uratowała mi skórę. Nie tylko było za późno, ale spójrz na aurę... Dzięki!
        • Gość: Vlad.H. oszustem jestes dziedzicznie czy nabyles IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 28.07.11, 20:52
          te umiejetnosc w wyniku treningu?

> Użył tego, jako argumentu za upowszechnieniem dostępu do broni. Jakby jełop ni
          > e zauważył, że ów prawicowy wariat zaatakował dzieci z legalnie posiadanej bron
          > i maszynowej.

dlaczego uwazasz ze mozna zabijac tylko z legalnie posiadanej broni a z nielegalnie posiadanej broni nie?

> Poczytaj wpisy na forum. Ile tu jest pisania o strzelanie, wieszaniu i innej ek
          > sterminacji lewaków. A to już jest niebezpieczne, bo zawsze znajdzie się wariat
          > z karabinem, który uzna to za sens życia...

Tu dochodzimy do tego ze jestes oszustem - manipulujesz i przekrecasz wypowiedzi forumowiczow - nie widzialem powszechnego nawolywania do strzelania, wieszania i innej eksterminacji lewakow - za to wielokrotnie pisze sie o braku przyzwolenia spolecznego na to by mordercy i oprawcy chronieni przez lewa strone sceny politycznej bezkarnie czerpali pelnymi garsciami z dobrobytu wypracowanego przez ich ofiary oraz rodziny ofiar.

Pomijasz rowniez ze to w statnich 100 latach wlasnie lewa strona przelala najwiecej ludzkiej krwi - gladko przychodzi ci obrazania ofiar lewicowej ekstremy i ignorowanie ogromu zla oraz cierpienia ktore twoj czerwony sztandar przyniosl wielu ludziom.
          • Gość: Lebiedź Re: oszustem jestes dziedzicznie czy nabyles IP: *.multimo.pl 28.07.11, 21:15
            jakże kocham dyskutować
            tak akademicko
            mam zakusy bolszewickie
            chyba jestem komunistą

FNS / Schizofrenia

Ot, cały xyz.
          • xyz-xyz Ty zaś zakłamanym prwicowym wariatem. 29.07.11, 13:25
            > dlaczego uwazasz ze mozna zabijac tylko z legalnie posiadanej broni a z nielega
            > lnie posiadanej broni nie?

A gdzie ja tak napisałem mędrku? Nie odwracaj kota ogonem. Każda broń zabija tak samo. Należy jej zakazać. A w szczególności broni maszynowej. Na chu.j ona komu?

> Tu dochodzimy do tego ze jestes oszustem - manipulujesz i przekrecasz wypowiedz
            > i forumowiczow - nie widzialem powszechnego nawolywania do strzelania, wieszani
            > a i innej eksterminacji lewakow -

Tu dochodzimy do tego, że najnormalniej kłamiesz. Wielokrotnie na tym forum, nawet w stosunku do mnie, używano takich nienawistnych tekstów. Z nawoływaniem do eksterminacji włącznie.

za to wielokrotnie pisze sie o braku przyzwol
            > enia spolecznego na to by mordercy i oprawcy chronieni przez lewa strone sceny
            > politycznej bezkarnie czerpali pelnymi garsciami z dobrobytu wypracowanego prze
            > z ich ofiary oraz rodziny ofiar.

Tyle tylko, że do grona morderców i oprawców wpisujecie wszystkich jak leci, którzy maja inne zdanie niż wy. W ten to sposób dajecie sobie wygodny pretekst do nienawiści każdego, kogo uznacie za oprawcę bądź jego obrońcę.

> Pomijasz rowniez ze to w statnich 100 latach wlasnie lewa strona przelala najwi
            > ecej ludzkiej krwi - gladko przychodzi ci obrazania ofiar lewicowej ekstremy i
            > ignorowanie ogromu zla oraz cierpienia ktore twoj czerwony sztandar przyniosl w
            > ielu ludziom.

Są to najbardziej obrzydliwe kłamstwa prawicowych zjebów. Obie wojny światowe, to dzieł nacjonalistycznych, imperialistycznych prawicowych wariatów. Oczywiście, tak jak zakłamani ideolodzy prawicy łżesz, że Hitler, to lewica. Więc ja pójdę twoim torem:

Stalin, Pol Pot, Mao, to wszystko prawicowi wariaci. Mając gęby pełne lewicowych haseł wprowadzali właściwy dla prawicy ustrój niemalże feudalny.

Ludzie lewicy, to ludzie pokoju i empatii. Prawica, nawet ta, która siebie nazywa lewicą, to ludzie nienawiści, cynizmu, egoizmu i wojny.

• swarozyc Re: Ty zaś zakłamanym prwicowym wariatem. 29.07.11, 13:36
              a mowilem, wytrzep Wacka, bo sluchac hadko..
              • xyz-xyz Re: Ty zaś zakłamanym prwicowym wariatem. 29.07.11, 14:53

> a mowilem, wytrzep Wacka, bo sluchac hadko..

Miłej zabawy Swarożycu...
                • swarozyc Re: Ty zaś zakłamanym prwicowym wariatem. 29.07.11, 14:57
                  Ty jednak musisz byc Zydem...
                  Raz w roku ortodoxom wolno sie nachlac i wtedy pyerdola jak potluczeni, jak ty dzis, a wlasciwie juz tydzien..
                  • xyz-xyz Re: Ty zaś zakłamanym prwicowym wariatem. 29.07.11, 15:03
                    > Ty jednak musisz byc Zydem...
                    > Raz w roku ortodoxom wolno sie nachlac i wtedy pyerdola jak potluczeni, jak ty
                    > dzis, a wlasciwie juz tydzien..

Sam widzisz, że sam pie...sz. Skoro jestem Żydem, to nie mogę być najebany przez tydzień. Logika mój drogi. Brandzluj się dalej:)
                    • swarozyc Re: Ty zaś zakłamanym prwicowym wariatem. 29.07.11, 15:05
                      Logika jest zachowana, ale wlasnie sie wydalo ze nie jestes ortodoksem..
                      :-)
    • krzysztofsf Re: Ciekawe, co na to prawicowe zjeby? 27.07.11, 21:19
      "Oznajmił, że odpowiedzią na "brutalną przemoc" będzie nadal obrona "wolności, otwartości, tolerancji i demokracji"."
      "Premier zapowiedział też, że po zakończeniu śledztwa i po okresie żałoby zostanie przeanalizowana reakcja policji oraz jej zdolność do działania."

Czego nie rozumiesz w powyzszej nowomowie?
    • Gość: Vlad.H. Odpowiedzia bedzie: IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 27.07.11, 21:32
      zakaz kryptografi
      zakaz steganografi
      zakaz zakupow odczynnykow chemicznych
      zakaz grania w gry komputerowe
      zakaz posiadania pogladow nie akceptowanych przez wladze
      zakaz myslenia

wiecej podlsuchow i wieksza cenzura - to demokracja i otwartosc wg standardow lewicy - ludzi trzeba chronic przed nimi samymi

a ty lewicowy zjebie wyluzowalbys juz w tej ochronie mordercow i bandytow spod czerwonego sztandaru
    • blooml syndrom DoubleXYZ'a 27.07.11, 22:01
      w osobistym kontakcie sprawiasz wrazenie osoby zrownowazonej, o moze zdziebko zatechlym swiatopogladzie, ale nieszkodliwej.

To co ostatnio wypisujesz przekonuje mnie, ze zaszly w Tobie jakies niepokojace zmiany; albo tez przed spotkaniami live lykasz jakies proszki uspokajajaco-rozweselajace. Odstaw je, przyjacielu, bo kiedy przestaja dzialac budzi sie Twoje alter ego, ktore, najwyrazniej, stlumione proszkami i oczekujace na powrot na pierwszy plan, pompuje jakims swinstwem Twoje cialo migdalowate.

Wyluzuj, naprawde. To przeciez tylko forum! Nikt ne Ciebie nie poluje, nikt do Ciebie nie celuje z broni i nikt nie probuje Cie oblac benzyna i podpalic ;)
      • exman Re: syndrom DoubleXYZ'a 28.07.11, 07:07
        To fakt, masz rację blooml, jakoś te lewe sierpowe mdłe są i nie dochodzą do celu :) Albo się ma parę w łapach a jak nie to lepiej wyluzować i potraktować to forum tak, jak na to zasługuje, z pobłażaniem.
        • Gość: as ten zabójca był narodowym socjalistą IP: 80.50.142.* 28.07.11, 07:34
          a to nie prawica.Co ma mówić premier ?a życie pokaże co innego.skończy się polityka dobroci.Polityka norwegii imigracyjna w załozeniazch była dobra. Chcieli zasiedlić pólnocną części kraju imigrantami z bliskiego wschodu a ci nie przyzeyczajeni do mrozów przeniesli sie na południe i tam stanowia już znaczną mniejszość.Najgorzej ze społeczeństwo norweskie równo traktuje imigrantów z całego świata. A trzeba powiedzieć że inny jest imigrant z europy wschodniej inny wietnamczyk a inny irańczyk czy pakistańczyk.akceptowanie przez państwo jakiś obcych zwyczajów typu zemsta rodowa to jakiś absurd czy obrzezanie kobiet i tolerancja tego w imię demokracji . Absurdem jest też wyrok jaki grozi temu narodowemu socjaliście.Absurdem jest też zabieranie dzieci w państwach skandynawskich pod byle pretekstem wbrew woli samego dziecka .I procedury w sprawie działania policji (kazali dzieciakowi pod obstrzaem na wyspie zgłosić przestępstwo a na zgłoszenie rodziców nie reagowali )Właściwie to kradzież dzieci przez państwo.
          • Gość: konrad Re: ten zabójca był narodowym socjalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 21:12
            Komu bije dzwon?
            Czy oglądał ktoś może film ,,Długie łodzie wikingów,,?
      • xyz-xyz Re: syndrom DoubleXYZ'a 29.07.11, 13:52
        > w osobistym kontakcie sprawiasz wrazenie osoby zrownowazonej, o moze zdziebko z
        > atechlym swiatopogladzie, ale nieszkodliwej.

Nie przypominam sobie bym miał przyjemność. Podpowiedz. Dziwnie tak, być znanym., nie znając...

> Wyluzuj, naprawde. To przeciez tylko forum! Nikt ne Ciebie nie poluje, nikt do
        > Ciebie nie celuje z broni i nikt nie probuje Cie oblac benzyna i podpalic ;)
        \

forum.gazeta.pl/forum/w,70,68905385,68921774,Re_PiS_zniewolil_swoich_wyborcow_czarem_z_bajki_.html
        problem tkwi w tym, ze zdobywszy
        wladze wykorzystuje ja dokladnie tak jak inne rezimy faszystowskie i
        komunistyczne w historii swiata. I o faszyzmie nie mowie przypadkiem
        bo nacjonalizm a'la PiS, podlewany Rydzykiem, LPRem i calym tym
        szambem, to przesionek faszyzmu w najczystszej postaci.

Pozdrawiam,
        Leopold

Odmieniło się?
        • blooml Re: syndrom DoubleXYZ'a 29.07.11, 16:41
          nic sie nie odmienilo ws. mojego pojmowania "etosu" polskich narodowych-socjalistow ;)

Zywie jednak nadzieje, ze - tak naprawde - PISiaki nie poluja na Ciebie na osiedlu? hę? ;)

Poznalismy sie jakies 5-6 lat temu na forumowym spotkaniu w Virdze - wmawiales mi, ze jestem lewicowcem,a ja sie bronilem twierdzac, ze czlowiekiem o liberalnym podejsciu do zycia i centro-prawicowych pogladach ;)
          • Gość: . Re: syndrom DoubleXYZ'a IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.11, 17:49
            blooml napisał:

> Poznalismy sie jakies 5-6 lat temu na forumowym spotkaniu w Virdze - wmawiales
            > mi, ze jestem lewicowcem,a ja sie bronilem twierdzac, ze czlowiekiem o liberaln
            > ym podejsciu do zycia i centro-prawicowych pogladach ;)

Zalany był to nie pamięta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka