blogfiles 02.05.13, 17:44 I pewnie jeszcze mają pretensje "i z mordą" :) Cieciństwo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skandynaw Re: Weekendowe asfaltowanie al. Piastów. A kierow IP: 92.43.15.* 02.05.13, 17:56 Cieciństwo to jest glównie ignorowanie znaków drogowych. Odpowiedz Link Zgłoś
lili.1 Weekendowe asfaltowanie al. Piastów. A kierowcy... 02.05.13, 18:19 brakuje mi informacji o tym, kiedy będzie można swobodnie przejechać przez to skrzyżowanie Odpowiedz Link Zgłoś
evergreen111 Re: Weekendowe asfaltowanie al. Piastów. A kierow 03.05.13, 19:03 Śmieszne. Będziesz czekał w dołkach startowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Weekendowe asfaltowanie al. Piastów. A kierow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 20:47 żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
kuwakaztanowa Weekendowe asfaltowanie al. Piastów. A kierowcy... 02.05.13, 19:01 Jechałem tamtędy przedwczoraj... Nie dziwcie sie kierowcom, tak źle oznakowanych robót drogowych dawno nie widziałem. Wątpię żeby do dzisiaj się coś zmieniło...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . RE: IP: *.cable.smsnet.pl 02.05.13, 20:55 akurat to oznakowanie na zdjeciu jest prawidłowe Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Weekendowe asfaltowanie al. Piastów. A kierowcy... 02.05.13, 23:19 Moje zdanie takie jest: W końcu ktoś mądry pomyślał, że takie roboty , robi się w weckend! Nie! Niemam nic z nimi wspólnego! Ale uważam, że dobrze postąpiono dzisiaj, z tym asfaltowaniem, bo jak nie tetraz , to kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Weekendowe asfaltowanie al. Piastów. A kierow 03.05.13, 16:18 Bardzo dobry termin, trochę gorzej z oznakowaniem od strony Narutowicza (musiałem zrobic nawrót przez pl.Kościuszki) ale przepustowośc przez Piastów niezła, więc tylko daj Boże, żeby ten nowy asfalt wytrzymał chociaż 5 lat bez napraw). Odpowiedz Link Zgłoś
dilka Weekendowe asfaltowanie al. Piastów. A kierowcy... 03.05.13, 13:05 Drodzy dziennikarze. Jeśli już piszecie to piszcie poprawnie, ul. Aleja Piastów, bo al. Piastów w Szczecinie nie ma. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś