Gość: pepe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:05 strachliwe to dziecko, moze nie należy go bić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joziek Re: Pytanie o straszny plakat IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:45 ..."Dystrybutor poinformował nas, że nikt dotąd nie zgłaszał uwag co do wpływu plakatu na psychikę dzieci." - Nikt... oprocz dziecka redaktora naczelnego szczecinskiego oddzialu GW (Prawda to czy falsz?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Pytanie o straszny plakat IP: 62.69.200.* 26.01.05, 23:38 radosny ten plakat nie jest. widziałem jednak bardziej ponure. choćby bilbordy z napisem 'bo zupa była za słona' nikt wtedy nie protestował, że mogą stresować dzieci. coś w tym jest? mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re:mnie przeraza IP: *.2.12.vie.surfer.at 27.01.05, 09:46 a mnie przeraza jak w telewizji pokazuja jankowskiego albo rydzka i musze sie za kazdym razem porzadnie wyzygac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Pytanie o straszny plakat IP: 62.233.173.* 27.01.05, 11:12 szczecinski dodatek GW cierpi na chroniczny brak ciekawszych tematow, skoro zajmuje sie takimi glupotami ... a czy ten stroskany rodzic nie umie dziecku wytlumaczyc ze to tylko plakat, a film to fikcja i nic dziecku nie grozi? tylko zamiast tego truje o tym plakacie do GW? szczerze gratuluje braku innych zajec ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb Re: Pytanie o straszny plakat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 12:03 glupota.. matki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepot Re: Pytanie o straszny plakat IP: *.rut1.wsie.pl 27.01.05, 12:13 BUUUUUUUU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GENE Re: Pytanie o straszny plakat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 13:53 LUDZIE CO ZA GLUPOTY WYPISUJECIE PZECIEZ GAZETA DOSTALA ZLECENIE OD DYSTRYBUTORANA ROZREKLAMOWANIE FILMU I TO WLASNIE ZROBILA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Pytanie o straszny plakat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:20 A co z plakatem filmu "Dziwka" który wisi w Heliosie? To dopiero jest skandal! :D Odpowiedz Link Zgłoś
xy11 Re: Pytanie o straszny plakat 30.01.05, 20:02 Jaki skandal!? powazny film dla powaznych ludzi o powaznych sprawach:) plakat skandaliczny owaszem,kinu Helios brawo za odwagę,a dzieci i tak nic nie widzą, bo zaklejone:) Odpowiedz Link Zgłoś