Dodaj do ulubionych

prosze o opinie

09.02.05, 14:15
Dziewczyny! Czy mozecie sie moze wypowiedziec na temat Dr.Glaza (ojciec tego
z Polic)? Przyjmuje w przychodni na Mickiewicza. I czy mozecie mi polecic
dobrego gin. z usg w gabinecie + koszt wizyty?? Dziekuje i Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mazuba Re: prosze o opinie 09.02.05, 17:37

ja sie moge wypowiedziec. przyszlam do niego do przychodni raz z ulicy po
      tabletki (z ulicy w tym sensie , ze nie bylam jego pacjentka). nie zbadal mnie
      ani przez pochwe ani piersi, nie zapytal jak dlugo je biore. mial trudnosc z
      wypisaniem 2 opakowan cilestu. jest bardzo stary.
      nigdy nikogmu bym go nie polecila po tej jednej wizycie.

polecam Halca, ale usg ma tylko w medicusie, na Reduty Ordona przyjmuje
      prywatnie, ale tam jesli chodzi o warunki techniczne to jest strasznie. ale za
      to tam ma mnostwo czasu i mozna go o wszystko pytac do znudzenia.
      pozdr
      magda, 33 tc
      • agus1975 Re: prosze o opinie 09.02.05, 22:02
        Moim lekarzem jest dr Bielewicz również z Polic.W gabinecie ma usg i jak dotąd
        jestem z niego zadowolona (28 tc). Może nie jest zbyt wylewny, ale odpowie na
        kazde pytanie, spokojnie wszystko tłumaczy i nie uważa, że ciąża to choroba :)
        Za wizytę razem z usg płacę u niego 80 zł ( tak mniej więcej,ale mniej niż
        więcej). Jeśli będziesz chciała podam Ci nr do rejestracji.Przyjmuje w
        gabinecie prywatnym obok al. Piastów , ale nie pamiętam dokładnie co to za
        ulica.AAA i podobno specjalizuje się w patologii ciąży. Pozdrawiam Aga
        • ankas70 Re: prosze o opinie 09.02.05, 22:36
          JA moge z czystym sumieniem poprzeć Agus1975. Dr jest stonowany, niezbyt
          wylewny, ale był na dyżurze gdy ja rodziłam i choć nie cały czas w czasie
          porodu to zjawił się własnie wtedy gdy trzeba. Mnie przed pierwszą ciażą
          polecili go lekarze, a to środowisko chyba najwięcej o sobie wie. A do tego nie
          jest nastawiony bezpardonowo na kasę. Moja koleżanka miała ciażę problemową
          wiec za niektóre wizyty nie brał w ogóle ,a w szpitalu - co przecież powinno
          być normą - także wizyty i badania miała bezpłatne, podobnie było z cesarką.
          Dosc uczciwie powiedział mi w poprzedniej ciąży że nie umawia się z pacjentkami
          na tzw. bycie przy porodzie ponieważ dwa razy w tygodniu pracuje prywatnie, ale
          często bywa na dyżurach i faktycznie trafiłam na jego dyżur. Mnie odpowiada
          jego osobowosć stonowany - nie jest typem gruboskórnego żartownisia czy pseudo
          luzaka, których w gabinetach nie brakuje.
          Takze zwolnienie lekarskie nie jest problemem.
        • mirabeel Re: prosze o opinie 09.02.05, 22:38
          Dziekuje i poprosze o nr telefonu, prawdopodobnie skorzystam. Pozdrawiam Agnieszka
          • fibusia Re: prosze o opinie 10.02.05, 11:46
            ja poleciłabym Dr.Olendra. Przyjmuje w prywatnym gabinecie na Wojska polskiego,
            niedalego lodogryfu, w nowych blokach za budynkiem Uniwersytety szczecińskiego.
            Ma bardzo dobry sprzęt (USG), w razie checi nagrywa na kasetę, jest dokładny,
            młody i bardzo sympatyczny. Niestety nie chodziłam do niego przez całaą ciążę,
            ponieważ zakład pracy zafundował mi przychodnię Medicover (tam chodziłam do Dr.
            Kubisy- barzdzo miła i profesjonalna Pani doktor, ale sprzęt ma słaby). Jezeli
            chodzi o Olendra to pracuje w szpitalu na Piotra Skargi. Decyzje, co do wyboru
            pozostawiam Tobie, ale ze wzgledu na jakosc sprzętu to moge go z czysty
            sumieniem polecić. Aha, nie polecam pod żadnym pozorem Dr. Pegi Otrębskiej- za
            zadne skarby!!!!!!
    • malaika7 Re: prosze o opinie 10.02.05, 16:06
      Ja również polecam Wojciecha Halca - rzeczowy, konkretny, nie jest uśmiechnięty
      od ucha do ucha, ale na pewno fachowy. Udziela wyczerpujących odpowiedzi i
      tłumaczy pacjentce wszystko dokładnie: nie zbywa odpowiedziami w
      stylu "wszystko dobrze", "tak" lub "nie". Nie owija w bawełnę. Pracuje między
      innymi w Policach.
    • sylwia30 Re: prosze o opinie 10.02.05, 18:19
      Cześć!jestem już po porodzie (24.01/05)Polecam ci Halca jak chcesz mieć dobre
      u.s.g. to przyjmuje również w arc medice blisko stadionu Pogoni,i jest naprawdę
      dobry i bardzo wesoły ja nigdy go nie widziałam z miną gbura wręcz przeciwnie
      nawet opowiada kawały a do tego jest super lekarzem znającym się na
      rzeczy.Rodziłam w Policach to zawsze udielił porady a nawet zajrzał do
      dzidzi.Pozdrawiam i życzę lekkigo porodu i zdrowej niuni.
      • agus1975 Re: telefon 10.02.05, 20:15
        602-111-640 tel do rejestracji dr. Bielewicza. Pozdrawiam i trzymaj się
        ciepło :) Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka