oliviaaa1 22.02.05, 14:36 w sumie to już za tydzień mam wizyte, ale od miesiąca bolą mnie plecy z lewej strony co to może oznaczać ? czytałam, że nerki, a też że to normalne, bo jestem cięższa;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
casjopeja1 Re: ból pleców 23.02.05, 19:32 Ja też miałam to samo , przeczytałam w ksiazce że to miednica sie poszerza, lekarz powiedział mi to samo . U szczupłych dziewczyn to ponoć normalne, można brać no spe to pomaga i nie szkodzi dzidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
natkakoperku Re: ból pleców 23.02.05, 20:03 A nie boli Cię bardziej jak chodzisz?Taki ból promieniujący aż do nogi.Neurolog mógłby coś więcej powiedzieć.Ewentualnie maść rozgrzewająca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oliviaaa1 Re: ból pleców 23.02.05, 20:52 mam już informacje od mojej znajomej, dobrego lekarza :) mówi, ze to normalne ponieważ dzidzia rośnie i uciska na przepone i płuca, dowiedziałam się też, że usg nie jest szkodliwe ani dzidzi ani mnie, ale nie ma potrzeby robić co miesiąc jeżeli wszystko jest w porządku, że powinnam robić co miesiąc mocz i morfologie, natomiast cytologia tylko raz może być zrobiona, też tak uważacie?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
natkakoperku Re: ból pleców 23.02.05, 22:01 Ja miałam robioną cytologię też tylko raz na początku.A badania inne co jakiś czas.Nie zastanawiałam się dlaczego cytologia tylko raz.Krew badają dlatego że dzidzia wysysa z nas co najlepsze i trzeba u zupełniać niedobory. Całe ciało zmienia się podczas ciąży to i kości nas bolą.Ja miałam jakąś rwe kulszową czy coś takiego.I przeszło mi dopiero miesiąc po porodzie.A w którym tygodniu jesteś? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś