chlupek 04.05.05, 22:13 witajcie czy mogłybyście mi polecic ginekologa, który ma w swoim gabinecie aparat usg dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota731 Re: usg w gabinecie 05.05.05, 08:22 Hej! Polecam Ci dr Dariusza Kuligowskiego, przyjmuje na ul. Odzieżowej 9, tel.421-21-24 (od godz. 15-tej jest rejestratorka). To jest moja druga ciąża więc mam jakieś porównanie - lekarz jest miły, konkretny i co ważne ma duże doświadczenie. Gabinet ma dobrze wyposażony, jest również mała przebieralnia, co niestety nie wszędzie jest regułą. Pozdrawiam dorota Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: usg w gabinecie 05.05.05, 10:20 Witam Polecam dr. Porzezińskiego na ul. Małopolskiej 10/5, tel. 488 40 30, poniedziałki i środy 10-11 i 17-19 oraz piatki 17-19. USG jest, przebieralnia tez, facet kompetentny, bardzo uprzejmy i opowiada o wszystkim o co sie go tylko nie spyta, no i niedrogi (50 zł za wizyte) Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
ragaca Re: usg w gabinecie 06.05.05, 18:25 Nie polecam doktora Porzezińskiego. Przepisuje leki bez niezbędnych badań. Chodziłam do niego długo i byłam zadowolona. Teraz niestety muszę u innych lekarzy odkręcać co nieco. Doktor zna wszelkie nowinki, ale tylko z ulotek producentów. Odpowiedz Link Zgłoś
asia303 Re: usg w gabinecie 05.05.05, 10:57 Z całego serca polecam Dr. Anitę Głaz. Wizyta wraz z usg kosztuje 50 zł. Pondato w ramach badania zawsze zdjęcie, nagrywanie dziecka na nośnik np. dvd, Ponadto jest ona dostępna przez komórkę 24 h na dobę. Jest to b. ważne szczególnie pod koniec ciąży. Ja dzowniłam z różnymi pytaniami ostatnio nawet w święta. Jest b. kompetenta, ponadto jej mąż również położnik pracuje w Policach w szpitalu. Więc, jeżeli ona nie mogła odebrać telefonu, lub być w szpitalu na jakiś dodatkowych badaniach to jechałam do jej męża, który znał moja historię ciąży. Lekaraka b. kompetenta, 2 lata paraktyki w USA, zna wszystkie nowinki. Gorącą polecam tel. kom. 601-912-147 Odpowiedz Link Zgłoś
alcia76 Re: usg w gabinecie 03.06.05, 10:55 Mam pytanko a gdzie ta Pani doktor przyjmuje. Dzwonilam na komorke ale nie odbiera. POzdrawiam Ala Odpowiedz Link Zgłoś
jennie24 Re: usg w gabinecie 07.06.05, 15:55 A znacie dziewczyny jakiegos lekarza ktory przyjmuje w Policach prywatnie i tez ma usg w gabinecie. Bardzo dziekuje za wszelka pomoc. A namiary na dr Glaza i ceny wizyt moze znacie? Zblizone do zony? Odpowiedz Link Zgłoś
jamessz Re: usg w gabinecie 07.06.05, 16:48 dr porzezinski, bardzo sympatyczny, byly pracownik szpitala na Unii. Przyjmuje codziennie na malopolskiej w okolicach KOMFORTU, goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia20046 Re: usg w gabinecie 07.06.05, 18:21 czy doktor Kuligowski przyjmuje prywatnie ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś