Dodaj do ulubionych

Londyn..... Szczecin !!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:21
Choroba, może jestem lekko przeczulony ale brakuje mi stonowania imprez
rozrywkowych w chwili gdy w Londynie nie mogą się doliczyć ofiar, a z cała
pewnością brakuje tam kilku Polaków. Wczorajsze koncerty na Zamku...nawet
słowa od organizatorów, wykonawców, a komu jak komu ale Żydom to się w d...
dostało...krótka pamięć ? Wsi spokojna.... ale może mię tak naszło. Przepraszam.
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 Re: Londyn..... Szczecin !!!! IP: *.comnet.krakow.pl 09.07.05, 20:26
      weź tabletkę
      • Gość: play Re: Londyn..... Szczecin !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:47
        Cranberries + lemonki, też działa ale moralniak pozostaje. A swoją drogą, to
        myślałeś o czymś konkretnym ?
        • Gość: zona pijaka Re: Londyn..... Szczecin !!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.07.05, 20:58
          Wszystko ma wymiar wzgledny, zalezy jak jestes emocjonalnie zwiazany z
          anglikami. Pamietasz Srebrenice, Hutu/Tutsi, czy czerwonyc Khmerów. Tam zginely
          miliony - bylo daleko i jakoś malo przezywalismy.
    • Gość: ginter Re: Londyn..... Szczecin !!!! IP: *.iscnet.pl 09.07.05, 20:55
      siedzi taki truteń całymi dniami przed monitorem, i móżdży ... do kogo by się
      tu przyp...ic. wyrazy współczucia dla bliskich.
    • Gość: Antyknajak Re: Londyn..... Szczecin !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:12
      Nie Play to nie przeczulenie. Moim zdaniem to wrażliwość , której tak mało
      dzisiaj u ludzi. Zgadzam się z Tobą
    • Gość: play Re: Londyn..... Szczecin !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:13
      Fakt, odległość i inna kultura robią swoje a akurat Anglia, rzut młotkiem stąd
      ale nie byłem i nie jestem anglofilem. Po prostu należymy do tej samej
      kultury, polityki i koalicji. Nie kumasz czaczy, naprawdę ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka