Dodaj do ulubionych

kolejna kompromitacja NAPIERALSKIEGO SLD w "Forum"

14.07.05, 23:19
chyba napiszę list do TV aby uprzedzali o "występach" tego I "sekretarza", abym mógł się oddalić od telewizora. Aż wstyd że podobno pochodzi ze Szczecina. Na wymioty mi się zbiera gdy świętojobliwie upomina się o nieszarganie przez Tuska nazwiska Jaruzelskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: nikt Re: kolejna kompromitacja NAPIERALSKIEGO SLD w "F IP: *.idea.pl 15.07.05, 08:36
      zaczepialski napisał:

> chyba napiszę list do TV aby uprzedzali o "występach" tego I "sekretarza",
      abym
      > mógł się oddalić od telewizora. Aż wstyd że podobno pochodzi ze Szczecina. Na
      > wymioty mi się zbiera gdy świętojobliwie upomina się o nieszarganie przez
      Tuska
      > nazwiska Jaruzelskiego

Dla reliktowej formacji "SLD" Jaruzelski jest ikoną przetrwania i zywym
      dowodem na to, że można przez pół wieku pracować dla Moskwy i pozostać
      bezkarnym. Jaruzel po prostu wytycza kierunek i całkiem możliwe, że po śmierci
      zostanie przez "grześków" kanonizowany. Miejmy nadzieję, że "SLD" będzie już
      wtedy tylko marginalną sektą.
    • Gość: Mariner Re: kolejna kompromitacja NAPIERALSKIEGO SLD w "F IP: *.cust.tele2.pl 15.07.05, 09:32
      Zaraz mi się przypomina parafraza "Lokomotywy" Tuwima w wykonaniu D. Olbrychskiego:
      "Z tyłu się sczerzy garstka młodzieży. Młodzież też przyszła, bo też należy!"
      M.
      • Gość: H56 z tym Jaruzelskim to sie wygłupił, ale IP: *.comnet.krakow.pl 15.07.05, 10:07
        Tusk bardziej sie ośmieszył tą swoją promocją, pokazał się Kaczor Złośnik w
        całej swojej krasie. Prawdziwy Donald.
    • zilbeer Re: kolejna kompromitacja NAPIERALSKIEGO SLD w "F 28.07.05, 15:21
      > chyba napiszę list do TV aby uprzedzali o "występach" tego I "sekretarza", abym
      > mógł się oddalić od telewizora.

Dziwne, że sekretarz nie rozumie sekretarza.

Na
      > wymioty mi się zbiera gdy świętojobliwie upomina się o nieszarganie przez Tuska
      > nazwiska Jaruzelskiego.

A mi się zbiera, gdy "dietetyczny" kabotyn grzmi świętojebliwym oburzeniem... za
      pieniądze podatników...
      • Gość: mamoniowa Re: kolejna kompromitacja NAPIERALSKIEGO SLD w "F IP: 62.69.200.* 28.07.05, 20:40
        Zilbeer to pewnie prywatna inicjatywa...oops.
    • zaczepialski z tym sekretarzem to zibeer trafił jak kulą w płot 28.07.05, 15:48
      :-)))
      Już pisałem kiedys panom JURASOWI (SLD) i WOJCIESZKOWI (SLD) że pisanie na forum w godzinach pracy to OKRADANIE pracodawcy. Nie jestem urzędasem (nigdy nie byłem i pewnie nie będę - mam dobry zawód i wegetowanie za publiczne pieniądze mnie nie interesuje), nie jestem członkiem PiS - zaczepialski jest niezależny sld-upki :-))) (z oczywistych względów nie mam nic wspólnego z panem Karusewiczem)
      • Gość: PO?? Re: do H56 - zilbeera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:07
        :-)) - dla zaczepialskiego!
        towarzysze H56 - zilberr -
        wasze wypowiedzi i komentarz do nich zaczepialskiego, potwierdzaja
        tylkoto, że za kase piszecie i wyrażacie niby swoje opinie na forum - po myśli-
        lini partii - przewodniej(byłej- na szczęście)
        maleń.pyt.do H- to 56 to jest twój rocznik czy też gloryfik.wydarzeń z 56 r.w
        poznaniu i budapeszcie?
        :-1
      • ja_aska Re: z tym sekretarzem to zibeer trafił jak kulą w 28.07.05, 16:16
        a serio??:-)
      • zilbeer trafiłem znacznie lepiej:) 29.07.05, 08:06
        > Już pisałem kiedys panom JURASOWI (SLD) i WOJCIESZKOWI (SLD) że pisanie na foru
        > m w godzinach pracy to OKRADANIE pracodawy.

Napisał miejski urzędnik, pochłaniacz diet.

nie jestem członkiem PiS - zaczepialski jest niezależny sld
        > -upki :-)))

zilbeer nie jest sld-upkiem. Zilbeer, jak to anamar vel northstar pisze, jest
        nurkiem spod bramy. Ale ileż to pod moja bramą można się dowiedzieć:)) Pan
        zaczepialski, to personifikacja kaczyńskiego pojęcia prawa i sprawiedliwości.
        Klepiąc z urzędowego komputera moralizuje tych co robią to samo. Na wymioty
        bierze... zmień kolego Nicka na dietopołykalski.
        • northstar zilbeer 29.07.05, 09:40
          to juz zostalo wyjasnione,ze nie jestem anamar. Wez glebszy oddech, lyk zimnej
          wody. Spokojnie, dzisiaj w taki upal lepiej sie nie emocjonowac.
        • anamar Re: trafiłem znacznie lepiej:) 30.07.05, 14:13
          zilbeer napisał:

> Zilbeer, jak to anamar vel
          northstar.....................................................NIEPRAWDA!
          Zilbeer jest
          > nurkiem spod bramy. ........................................PRAWDA!
    • wesolyromekmmv krótki tekst o tym jak Jaruzelski urodził Piechotę 28.07.05, 16:04
      Napieralski jest dzieckiem Piechoty. Piechota ma dług wdzięczności wobec gen.
      Jaruzelskiego. Dlaczego ? Otóż Piechota był w komunie w latach 1980-1984
      uważany za niewyrazistego DUPKA bez przyszłości. Powstał jednak prikaz w
      stanowojennowym PZPR udowodnienia, że w składzie PZPR mimo stanu wojennego są
      młodzi ludzie, że nie ma luki pokoleniowej co zarzucała Wolna Europa i inne
      osrodki rewizjonistyczne i szpiegowskie. Miśkiewicz szukał dupka aby nie daj
      boże samodzielnie nie myslał i znaleziono Piechotę jako kandydata w pamiętnych,
      demokratycznych wyborach do sejmu na listę WRON-PZPR. Dupkowaty Piechota
      spodobał się Jaruzelskiemu gdyż wojskowi lubieją takich grzecznych żołnierzyków
      i kazał Jacusia mianować sekretarzem sejmu. Piechota został sekretarzem sejmu
      PZPR. Wszystkie polskie media zadawały kłam Wolnej Europie wskazując na
      dwudziestoparoletniego sekretarza sejmu.Mówił o tym nawet redaktor Więcaszek w
      reżimowej telewizji występując w dzienniku w mundurze wojskowym. Piechota -
      polityk narodził się dzięki czystemu przypadkowi z Jaruzelskim.
      Więc co się dziwicie, że Grzesiu jako dziecko Piechoty ma już od czerwonego
      dzieciństwa wbite przez tatusia Jacka do głowy, że Jaruzelski jest OK.
      • zaczepialski Byłem kiedyś na spotkaniu na którym Piechota 28.07.05, 16:17
        opowidał jak został pierwszy raz posłem. Otóż podobno ów młody działacz złożył samokrytykę na jednym ze zjazdów PZPR w obecności Jaruzela który od tego dnia pokochał go jak syna :-)))
        A tak na marginesie to ponawiam pytanie co ten "wielki" działacz zrobił dla Szczecina w 20- lat posłowania w Warszawie.
        • student1 Re: Byłem kiedyś na spotkaniu na którym Piechota 28.07.05, 16:20
          nie pytaj co Piechota zrobił dla Szczecina
          pytaj co Szczecin dał Piechocie
          • wanda_lezy_w_naszej_ziemii Re: Byłem kiedyś na spotkaniu na którym Piechota 28.07.05, 16:26
            student1 napisał:
            nie pytaj co Piechota zrobił dla Szczecina pytaj co Szczecin dał Piechocie
            '''
            Wyposazył go w mandat posła.
            • Gość: PO?? Re: Byłem kiedyś na spotkaniu na którym Piechota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:32
              tak więc widać, że tak naprawdę < H56 i zilbeer> swoimi wypowiedziami
              przeprowadzaja agitacje i groryfik. jacusia i jego młodą gwardię a, każdy
              inny kandytat czy to bedzie zaremba czy brudziński są be - bo nie byli w jednej
              przewodniej partii
              • zilbeer Re: Byłem kiedyś na spotkaniu na którym Piechota 29.07.05, 08:36
                Masz rację. Napieralski to znany działacz PZPR... nawet jeszcze przed
                Zjednoczeniem. Przybył z Wandą Wasilewską. Razem z Leninem, już ukształtowany
                politycznie, 1440 letni Napieralski wprowadzał w Rosji Dyktaturę Proletariatu.
                Kiedy o władzę złożonego niemocą Lenin starli się Trocki ze Stalinem,
                Napieralski za podszeptami Piechoty poparł tego drugiego i później jako prawa
                ręka Jagody eliminował Trockistów. Po Wojnie przybywszy z Wandą Wasilewską na
                tereny Przedmurza dziarsko zajął się eliminacją antenatów zaczepialskiego i jemu
                podobnych przyszłych działaczy Prawa i Sprawiedliwości Wielkiej Rzeczypospolitej
                nr IV. Wtedy to tysiącczterystasześćdziesięciokilkuletni Napieralski sfałszował
                wybory do Sejmu oraz referendum. Ścigał też Mikołajczyka i innych jego
                popleczników. W następnych latach wspierał Gomułkę przeciw Bierutowi. Następnie
                przeciw Gomułce wspierał Cyrankiewicza. Jednakże za wszystkimi działaniami
                1490letniego Napieralskiego stał 1510-letni Piechota. Okres Gierka Napieralski
                odczekał w niełasce, aż do czasu nadejścia Jaruzelskiego, kiedy to mógł wreszcie
                unurzać swoje tosiąckilkusetletniestuletnie krwawe łapy w patriotycznej krwi
                ks. Popiełuszki. W roku 1989 wraz z Kiszczakiem i Michnikiem Napieralski
                kierowany przez Piechotę i Jaruzelskiego doprowadzili do Tajnego Protokołu
                Okrągłego Stołu, w którym zagwarantowano nietykalność wszystkim UBkom: Heniowi,
                ja_asce, zilbeerowi, xyz-xyz, buddy`emu i rzeźnikowi. Dopiero kiedy władzę w
                Polsce zaczęła zdobywać partia Ludzi Prawych i Sprawiedliwych Rzeczypospolitej
                Nr IV śledczy zaczepialski opłacany suto z miejskich źródeł ze swymi pomagierami
                zdemaskowali Napieralskiego i ich mocodawców z Moskwy, Uan-Bator, Phen-Ian
                Hawany i Pekinu. Wtedy też okazało się, że Napieralski był stronnikiem synów
                Ody w walce z Chrobrym, z całą pewnością razem z Bolesławem Śmiałym ćwiartował
                świętego Stanisława ze Szczepanowa (miecze ostrzył Piechota), psuł nasienie
                Kazimierzowi Wielkiemu doprowadzając do wygaśnięcia Piastów, to samo zrobił
                Zygmuntowi Augustowi, razem ze Szczęsnym Potockim (wg źródeł zbliżonych do
                mamoniowej był to Piechota) sprzedał Matkę Polskę Rosji. Wtedy to właśnie zaczął
                współpracę z przodkami komunistów mając na celu zniszczenie Polski Naszej Matki.
                Tylko dzielny zaczepialski demaskując tego podleca ocalił Naszą Ziemię Skąd Nasz
                Ród! Amen.
                • Gość: :)) Re: Byłem kiedyś na spotkaniu na którym Piechota IP: 217.153.6.* 29.07.05, 09:10
                  dlaczego zilbeer robisz z siebie idiotę?????
                  no chyba ze..............
                  • zilbeer Re: Byłem kiedyś na spotkaniu na którym Piechota 29.07.05, 09:26
                    Ależ ja nie robię z siebie idioty. Ja jestem zwykły nurek spod bramy. Jednak, w
                    odróżnieniu od ciebie ja nie wyzywam nikogo od idiotów, nie sugeruję też tego.
                    Nie opluwam nikogo. Stwierdzam fakt, że jeden kabotyn będąc urzędasem i
                    partyjniakiem umoralnia innych. A ty co powiesz o sobie? Może odniesiesz się do
                    pogody? Za gorąco? Polecam zimne piwo…
    • Gość: mamoniowa zycie chloszcze IP: 62.69.200.* 28.07.05, 20:46
      Bardzo lubie to forum, tyle sie mozna dowiedziec. mam na mysli te kuluarowe
      wiadomosci:-) I tu kolejny przyklad na to, ze takowe, bo prawdziwe, sa zbywane
      milczeniem przez wczesniejszych zajadlych obroncow czy w tym przypadku jednego
      obronce glownego bohatera tematu.
      Prawda w oczy kole...
      • anika31 Re: zycie chloszcze 29.07.05, 08:27
        oj kole kole i to starszliwie, a duszy zamiast zwiać dos wojego zamku nadal
        wśród zywych
      • zaczepialski PORAZ KOLEJNY OŚWIADCZAM 29.07.05, 09:01
        W PRZECIWIEŃSTWIE DO PANÓW WOJCIESZKA, JURASA, NAPIERALSKIEGO, WIJASA (SLD)
        1. nie jestem urzędnikiem (samorządowym, wojewódzkim, państwowym) - nigdy nie byłem i pewnie nie będę
        2. nie należę do partii
        3. nie siedzę w jakiejkolwiek radzie nadzorczej
        :-)))

zibeer nie rozumie prostych komunikatów -(ale to już nie mój problem).
        Zibeer jako wieloletni działacz SLD opowiedz lepiej o "czerwonej mafi" (cytat za waszym b. przewodniczącym Długoborskim)
        • zilbeer zaczepialszczyzna 29.07.05, 09:21
          Zibeer jako wieloletni działacz SLD opowiedz lepiej o "czerwonej mafi" (cytat z
          > a waszym b. przewodniczącym Długoborskim)

Nic nie wiem o czerwonej mafii. U mnie pod bramą każdy może napić się piwka.
          Niezależnie od poglądów. Byle nie nazywał pijakiem swojego towarzysza od browki.
          Wiem za to wiele o kabotynie, który z urzędowego komputera umoralnia wszystkich,
          którzy są przeciwnikami jego kaczyńskiej partii. Taki to właśnie
          zaczepialski-Długoborski. Niegdyś szef tej mafii, a obecnie krytyk, kiedy dali
          kopa...

Ty zaś opowiedz jak to jest pluć na swojego pracodawcę, mając dietkę i ciepła
          posadkę kontrolera. Stołek u Meyera w radzie szpitala też w dupkę nie uwiera…
          taki to zaczepialski krytyk… rzygać się chce…
          • northstar Re: zaczepialszczyzna 29.07.05, 09:37
            Ooooo, dzisiaj zaczepialski nazywa sie Dugoborski :-)
            Czy z tymi nazwiskami to jest jak z wysylaniem kuponow Lotto ?
            • zilbeer Re: zaczepialszczyzna 29.07.05, 09:50
              > Czy z tymi nazwiskami to jest jak z wysylaniem kuponow Lotto ?

Nie, z brakiem w możliwościach percepcyjnych. Proponuje małe jasne, schłodzone
              (duże mogłoby zaszkodzić), wtedy może zrozumiesz tekst pisany. A co do tego czy
              anamr to northstar, to przypomina mi się pewna okiennica, która wypiera się
              swojej studenckości, zaś inna kobiecina strasznie w to nie wierzy...
              • northstar Re: zaczepialszczyzna 29.07.05, 10:37
                Zdaje sie, ze masz pewne problemy z pamiecia. Niedawno zaczepialskiego
                wytropiles pod innym nazwiskiem .Czyzby to duze tobie zaszkodzilo?
                Co do nicka malo mnie obchodza twoje domysly. Moge sie jedynie usmiechnac.
                Zycze sukcesow w grze w skojarzenia !
            • anamar Re: zaczepialszczyzna 30.07.05, 14:15
              northstar napisała:

> Ooooo, dzisiaj zaczepialski nazywa sie Dugoborski :-)
              > Czy z tymi nazwiskami to jest jak z wysylaniem kuponow
              Lotto ?.........................................................................
              ....dokładnie!tylko nie może trafić nawet trójki....
          • zaczepialski złozyłem oświadczenie i basta - rozmowę z zibeerem 29.07.05, 09:53
            uważam za zakończoną.
            ps.
            napisz o synekurach politycznych rządzącej od 4 lat w kraju i od 8 lat w samorządzie "czerwonej mafii" do której należysz zibeer.
            • zilbeer Zaczepialszczyzna z siłą wodospadu 29.07.05, 10:03
              Jedna Pani tez tu oświadczenie złożyła, jednak zrozumienia nie znalazła. Nie
              dziw się więc. Twoja Pani mecenas w tej niewiarze pszoduje...
              P.S.
              > napisz o synekurach politycznych

Już piszę:
              Kiedyś chciałem zostać członkiem rady nadzorczej miejskiej spółki. Niestety moje
              miejsce zajął jeden bezpartyjny zaczepialski z PiS. Chciałem wejść do społecznej
              rady jednego ze szpitali, niestety znowu moje miejsce zajął jeden bezpartyjny
              zaczepialski z PiS. Chciałem zostać w urzędzie kontrolerem. I znowu
              zaczepialski. Tak to się nasynekurowałem i namafoziłem. Gdzie się nie ruszyłem,
              jakiś bezpartyjny fachowiec z PiS, który krzyczał "Czerwoni zawłaszczyli
              Państwo, mojego stołka nie oddam!". Cóż została brama i Mocny Full...
              • zilbeer Re: Zaczepialszczyzna z siłą wodospadu 29.07.05, 10:04
                Oczywiście przoduje... he he he musze przejść na piwo light:)
    • wesolyromekmmv Koncepcja kadrowa wobec Napieralskiego 29.07.05, 21:50
      Jest taka koncepcja omawiana w sztabie SLD, że jak SLD wygra najbliższe wybory
      do sejmu i senatu to Napieralski będzie typowany na Premiera Rządu RP.
      • Gość: mamoniowa cool IP: 62.69.200.* 29.07.05, 21:57
        o rany, najwyzszy czas zaczac pisac dossier !!!
        • Gość: zona pijaka Re: cool IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 08:54
          Byłam na miodziku pitnym polecanym przez zilbeera. Właśnie siedziałam sobie pod
          lipami Czarneckiego, żłopiąc - patrzę a tam zapierd.. Napieral z piechotą na
          Szwedów. Na czele pościgu jakis jego największy przyjaiel Brzeziński z jego
          wojami, marynarzami z PZM. Wspaniały widok - aż się serce krajało. Gonili przez
          lądy i morza...
          PS: pogłoski o chęci zawładnięcia PZM-em są mocno przesadzone.
    • anamar soczewka 30.07.05, 14:37
      swoją droga aż nieprawdopodobne,jak w jednym człowieku skupiły się te wszystkie
      cechy,za które sld jest tak"popularny"ostatnio...
      • Gość: Genetyk Re: soczewka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 02:25
        To wszystko za sprawą genów. Nie bez przyczyny papcio naszego podmiotu lirycznego zajmował etatowe stanowisko w KW PZPR. Teraz nasz podmiot może spokojnie pracować nad dalszą krzyżówką genów z szefem swojej młodzieżówki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka