Gość: kmh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:30 to jest jakiś etap zaawansowania budowy hali widowiskowo-sportowej w Szczecinie???! ...ponury żart. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szewc Re: Który ważniejszy - Czesny czy Zalewski? IP: 217.153.73.* 17.08.05, 21:07 Jednego i drugiego do schroniska dla psów! Tam ich miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Który ważniejszy - Czesny czy Zalewski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:19 Object ! Nie mam zamiaru utrzymywać takich mieszańców ! Uśpić płytą Sklepu z Ptasimi Piórami. Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Który ważniejszy - Czesny czy Zalewski? 17.08.05, 21:45 szkoda psów i kotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ślepy Re: Który ważniejszy - Czesny czy Zalewski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:18 Ja tez poprosze jakies stanowisko w Urzędzie . Też się będę przyglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Który ważniejszy - Czesny czy Zalewski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:12 Szanowni Panstwo, Jestesmy oto swiadkami kolejnej trago-komedio-groteski do ktorej zreszta dolacza "gazeta"..pytajac przewrotnie i podworkowo prowokujaco "kto wazniejszy"..ano NIKT szanowna pani redaktor..NIKT."NIKT" jest wszechobecnym aktorem szczecinskiego teatrzyku lalek,ktory zastepuje nam skutecznie ZOO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Tylko nie bierz pan łapówek, ok? ;-) IP: 217.96.3.* 18.08.05, 00:35 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka o co chodzi ? IP: *.teleton.pl 18.08.05, 07:35 I ja tak jak Lex kieruję to pytanie do Pani redaktor. O co chodzi ? Dlaczego GW zadaje takie pytanie i co gorsze oczekuje na nie odpowiedzi ? To ma być komentarz ? Bo chyba dziennik raczej od komentowania jest niż np prowokującej publicystyki ? No chyba, że ja się nie znam. Czy mało nam w Szczecinie zamieszania ? Przyda się następny temacik ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzorrzeta Jestem człowiekiem pogodnym IP: *.office.softvig.pl / 217.153.4.* 18.08.05, 08:16 Czesny: - Jestem człowiekiem pogodnym, chcę współpracować z każdym Ujął mnie tym stwierdzeniem Pan wajspresident Odpowiedz Link Zgłoś