Dodaj do ulubionych

Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:44
Masłowska Ta maruda nie powinna w ogóle kandydować! Przed 3laty w wyborach do
RM uciekła z Dąbia, gdzie mieszka, na Niebuszewo i stąd dostała się do rady.
Mieszakńcy Dąbia dobrze pamiętają, że nie zrobiła NIC i wiedziała, że
przepadnie. Zrejterowała i to ją uratowało. Ale za takiego "posła" to już
dziękuję!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: odeon Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.pl / 213.155.191.* 15.09.05, 23:49
      Szczecin,to nawet w PiS-ie nie ma odpowiednich ludzi. Panią radną M.Masłowską
      cechuje ciągła,nieskończona negacja wszystkiego. Czy takich przedstawicieli
      chcemy mieć w Parlamencie ?.
    • antyknajak-13 Stanowczo nie popieram Masłowskiej 15.09.05, 23:54
      >Kobiety są bardziej konsekwentne, zorganizowane i rzadziej niż mężczyźni dają
      >się skorumpować - ogłosiły szczecińskie kandydatki PiS-u do Sejmu
      Ten tekst pań kandydatek z PiS należy zachować na wieki ku pamięci ..... .
      Czyżby Kaczyńscy byli kobietami :-)
      • Gość: Szczecinianin Re: Stanowczo nie popieram Masłowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 06:06
        To prawda,że Masłowska bardzo złą opinię ma w swoim srodowisku zamieszkania -
        Dąbiu. Nic dla niego nie zrobiła. Dodatkowo chodzi teraz po ludziach i w
        żebrackim stylu odawadnia dorobek swioich poprzedników przypisując go sobie. Ma
        tupet i nic jej w tym nie przeszkadza. Nie czuje granicy moralnej - natomiast
        mocno prze do władzy. Dlaczego? Myślę, że po prostu przewróciło jej się w
        głowie. Podobno jej synalek "Szłababka"(jakiś dyrektorek z Urzędu) ją zastąpi w
        Radzie Miasta, gdyby się dostała do Semu. Kaczyński ma dobrych ludzi jak widać.
        Dlatego ten Szczecin tak brnie po wyboistych drogach do nikąd. Bo kto o niego
        ma zadbać tacy chorzy na władzę jak Masłowska?
        • kay36 Re:Mylisz się 16.09.05, 09:38
          Coś zrobiła dla Dąbia i nie tylko, poczytaj jej interpelacje i zobacz na daty,
          pierwsza wykazała inicjatywę, aby obalić podatek adiacencki. Fakt, ze jest
          osobą kontrowersyjną, ale nie nijaką jak inni niektórzy radni. Ostro
          występowała przeciwko Czesnemu i budżetowi Miasta na 2005r. A jak teraz widać
          budżet do poprawki jak Czesny odszedł i były tam wirtualne pieniądze ujęte, tak
          jak Kapsztad na lotnisku Dąbie. tak więc PiS miał rację, bo to jego stanowisko
          radna Masłowska odczytała.
          ...
          Jak ona wejdzie do sejmu, ktoś inny za nia wchodzi. Jest radną wybraną z
          trzeciego okręgu, a Niebuszewo nie wchodziło w ten okręg. Za nią wchodzi
          Łyczywek z PO, ale mogą go wybrać senatorem, a następna jest kobieta Szewczyk
          Renata.
          ...
          Masłowska jest w opozycji, a w radzie liczy się ilość głosów, tak więc klub
          POPiS i Od Nowa mają mało do powiedzenia, choć udaje sie im sie pewne rzeczy
          zrobić, ale muszą sie solidnie przygotować
          ...
          Radni SLD i NRS, to właśnie oni są odpowiedzialni za kształ Szczecina, oni
          trzymaja rękę na pulsie przechodzącej kasiory, inwestycji w mieście, sprzedaży
          gruntów w tym mieście czy przetargów.
          Radni Trzos, Kęsik, Trokowski, Nowicki, Słowacki, Durski,Strządała, Ostrowski,
          Wijas, Krawczak, Napieralski (teraz za niego Bolek Gronkowski, Jerzyk Henio,
          Dużyński Jan, Mickiewicz Andrzej, Stopyra
          wcześniej Kochańska, Arłukowicz,Malanowska, Podzielny. Oni wszyscy razem łapki
          trzymali do góry w dyscyplinie klubowej popierając Jurczyka.
          ...
          A najbardziej aktywny i omnibus jest radny Trzos wchodzący do wielu podkomisji
          czy komisji i ostatnio zabłysnął jako szef Komisji Bezpieczeństwa i
          Samorzadności RM.
          ...
          Oczywiscie niektórym facetom trudno przełknąć kobietę polityka. Ale co ci
          faceci narobili do tej pory w Szczecinie w mieście, które zamienili na wiochę.
          ...
          Jest jescze wiele do zrobienia jak mówi Jacek Piechota
    • Gość: Win Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:08
      P Szymańska z Łobza pokazała jak umie rządzić-spytajcie mieszkańców Łobza-
      potrafi się chwalić ,że to ona sprowadza inwestorów[a zrobili to
      inni].Pożałowania godne, ale to walka o stołek!
    • student1 Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową 16.09.05, 09:31
      popieram radną Masłowską do sejmu
      jest uczciwa i przyzwoita
      może prochu nie wymyśli ale parlamentarzysta nie jest od wymyślania prochu
      tacy co wymyślali albo śpią na milionach albo na pryczy
      pani Masłowska w Radzie Miasta z jednej strony potrafi iść na kompromis w
      sprawach drobnych a z drugiej strony jest bezkompromisowa w sprawach istotnych
      dla miasta
      jest
      wykształcona
      uczciwa
      przyzwoita
      pracowita
      silna
      nieprzekupna
      bez korupcyjnych powiązań z biznesem
      a poszczekiwania piesków komunistycznych oraz platformowych mnie nie dziwią
      do tego na forum w końcu ich umieszczono
      • student1 Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową 16.09.05, 09:33
        i jeszcze jedno
        jest lepsza od
        Zaremby
        Piechoty
        Litwińskiego
        Napieralskiego
        Jani
        Durki
        Pieli Mielczarek
        Romero
        Arłukowicza
        itd
        we wszystkich tych punktach któe wymieniłem w poprzednim poście
        • sith11 Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową 16.09.05, 11:09
          Guzik prawda. Załatwiła synalkowi dyrektorską posadę w magistracie - taki był
          efekt jej "bezkompromisowej" walki z Marianem i Mirkiem. Stołeczek dla synka za
          spokój na posiedzeniach rady. Poza tym jej poziom wiedzy nt. prawa i ekonomii
          jest odpowiedni do zasiadania w radzie sołeckiej w Klewkach. Razem z koniem
          trojańskim Piechoty - radną MJW stanowią duecik przekupek. No i ta uroda ...
          • antyknajak-13 Re: proszę studenta1 o komentarz 16.09.05, 14:37
            > Guzik prawda. Załatwiła synalkowi dyrektorską posadę w magistracie - taki był
            > efekt jej "bezkompromisowej" walki z Marianem i Mirkiem. Stołeczek dla synka
            >za
            Proszę sudenta1 o komentarz w/w działań p. Masłowskiej
          • kay36 Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową 16.09.05, 15:09
            Raczej narażała syna, wypowiadając te słowa ogłądam sesje i czasami bywam na
            nich i raczej Masłowska to mówiła jak już był dyrektorem. Moja koleżanka
            starała się o jakąś dotację dla biednych dzieciaków i mi opowiadała, ze jest w
            porżądku. Ja też byłem oponentem i zdziwiony byłem tym jego działaniem. Widzisz
            jednak przyznajesz, że MJW i Masłowska sprzeciwiają sie polityce Jurczyka. I
            mają rację, bo na pytania kobiet należy odpowiedzieć, a nie ignorować. Wychodzi
            na to, że faceci tylko nadają się do polityki, tylko szkoda, że nie mamy
            oczyszczalni w Szczecinie. Kobitki robią przełom w myśleniu męskim, oj bójcie
            się, bójcie konia trojańskiego Piechoty.
          • student1 Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową 16.09.05, 15:44
            guzik prawda
            syn Masłowskiej pracował w UM przed tą kadencją pani Masłowskiej
            a ja często obserwuję posiedzenia RM i ponownie sith11 kłamie bo akurat radna
            Masłowska ZAWSZE waliła i w Czesnego i w Jurczyka i w ich parszywy
            komunistyczny układ
            sith11 kłamała jak wściekła suka twiedząc że pani Jacyna Witt należała do
            jakiegoś socjalistycznego ugrupowania studenckiego w czasie stanu wojennego
            zapomniał sługus esbecki sprawdzić że pani Jacyna skończyła studia przed stanem
            wojennym
            takie to są wiarygodne informacje sith11
            esbeckiego sługusa JP wypełniającego swoje zadanie na forum GW
            • antyknajak-13 sith11 proszę o komentarz 16.09.05, 18:47
              student1 napisał:

> guzik prawda
              > syn Masłowskiej pracował w UM przed tą kadencją pani Masłowskiej
              > a ja często obserwuję posiedzenia RM i ponownie sith11 kłamie bo akurat radna
              > Masłowska ZAWSZE waliła i w Czesnego i w Jurczyka i w ich parszywy
              > komunistyczny układ
              > sith11 kłamała jak wściekła suka twiedząc że pani Jacyna Witt należała do
              > jakiegoś socjalistycznego ugrupowania studenckiego w czasie stanu wojennego
              > zapomniał sługus esbecki sprawdzić że pani Jacyna skończyła studia przed
              stanem
              >
              > wojennym
              > takie to są wiarygodne informacje sith11
              > esbeckiego sługusa JP wypełniającego swoje zadanie na forum GW
              • student1 Re: sith11 proszę o komentarz 16.09.05, 22:11
                niezły jesteś antyknajak w poduszczaniu i napuszczaniu
                nie zapominaj że ja to widzę i chętnie wykorzystuję
                ale tak naprawdę forum to zabawa
                że też takiemu poważnemu facetowi chce się w to bawić
                • malgorzata_pacyna_kit Re: sith11 proszę o komentarz 25.08.06, 18:59
                  Siup!!
            • Gość: wyborca Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:38
              "syn Masłowskiej pracował w UM przed tą kadencją pani Masłowskiej"
              na jakim stanowisku?
              kiedy awansował na dyrektora ?
              • Gość: wyborca Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.system.szczecin.pl 30.06.06, 18:28
                kobiety z PIS do Rady
                • Gość: kobieta Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.system.szczecin.pl 20.08.06, 21:34
                  Gość portalu: wyborca napisał(a):

> kobiety z PIS do Rady

oczywiście z teresą i małgosią
                • Gość: babeczki Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:46
                  Gość portalu: wyborca napisał(a):

> kobiety z PIS do Rady

na pierwszych miejscach: Lubińska,Jacyna-Witt, Kochańska
                  • Gość: koles Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:51
                    > na pierwszych miejscach: Lubińska,Jacyna-Witt, Kochańska
                    nieprawda
                    Szałabawka, mamusia załatwiła
                    • Gość: kobieta Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:56
                      kobiety do władzy, mężczyźni go garów !!!!
                      • Gość: Tereza Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.system.szczecin.pl 18.09.06, 18:55
                        student1 16.09.05, 09:33 + odpowiedz

i jeszcze jedno
                        jest lepsza od
                        Zaremby
                        Piechoty
                        Litwińskiego
                        Napieralskiego
                        Jani
                        Durki
                        Pieli Mielczarek
                        Romero
                        Arłukowicza
                        • Gość: babsztyl Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 08:16
                          czekamy na nową konferencję prasową
                          • Gość: ? Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.sysnet.pl 04.04.07, 19:52
                            i co się stało z wyborczymi deklaracjami ?
                            • Gość: archiwista Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: 195.28.182.* 10.09.07, 19:39
                              Gość portalu: ? napisał(a):

> i co się stało z wyborczymi deklaracjami ?

teraz się je odkurzy
                              • Gość: sklerotyk Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.kalisz.mm.pl 12.10.07, 17:11
                                " PiS apeluje o głosowanie na kobiety

"Gdzie diabeł nie może, tam babę pośle" - takim hasłem zachęcały do głosowania
                                na kobiety kandydatki PiS na parlamentarzystki.

Ich zdaniem, obecność pań w obu izbach parlamentu to gwarancja, że będzie w nim
                                mniej emocji, łagodniejsze obyczaje, bardziej wydajna i solidna praca oraz
                                więcej kompetencji.

- Jesteśmy konsekwentne w dążeniu do celu, potrafimy się też skupić na
                                konkretnej pracy – podkreślała walory pań Mirosława Masłowska, która powtórnie
                                walczyć będzie o mandat poselski.

Z listy PiS w okręgu szczecińskim o mandaty poselskie ubiega się sześć pań,
                                siódma jest kandydatką tej partii na senatora.

2007-10-12, 14:50, Anna Arabska"

ale to już było...
                                może ciemny lud znów kupi ?
                                • koroner-pierzasty Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową 12.10.07, 18:38
                                  Szczecinianie spójrzcie obiektywnie i odpowiedzcie sobie sami czy
                                  szanowne Panie Posłanki i kandydatki na nie zrobiły coś pożytecznego
                                  dla naszego miasta. Ja osobiście nie mogę sobie czegokolwiek
                                  przypomnieć. Każdy zagłosuje według własnego sumienia, ale zanim to
                                  zrobi niech to przemysli dziesięć razy, aby żyło się
                                  lepiej...wszystkim.
                                  • Gość: skcowany Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: 195.28.182.* 13.10.07, 10:18
                                    chyba mam dejavu
                                    • Gość: swojak Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.szczecin.mm.pl 15.10.07, 13:24
                                      przecież to z wyborów 2005
      • Gość: mirek Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:37
        a przy okazji uzgadniania krematorium na Cmentarzu Centralnym traktuje zwłoki
        ludzkie jako odpady.
        • Gość: marian paździoch Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.internet.v.pl 16.09.05, 09:43
          sama będzie odpadem.

ale, ale.
          widziałem jedną uczciwą twarz.
          to twarz Pani Lucyny Plaugo.

mp
          • kay36 Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową 16.09.05, 09:56
            tak, tak jak Ty Marianku kiedyś byłes płodem ludzkim, tak jak i my wszyscy
            będziemy odpadami i urzeźniali lub truli naszą Ziemię.
            ....
            A propo Lucyny P. byłem zdziwony, że jest w PiSie, bo dopiero po przeczytaniu
            listy i życiorysu dowiedziałem się, że jest ona na tej liście.
        • kay36 Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową 16.09.05, 09:47
          Jest z Sanepidu, tak o tym mówią przepisy, które zostały wymyślone przez
          mądrych posłów. Za jej czasów przynajmniej na wybrzeżu było czysto, a teraz
          syf. Moja kuzynka była w Międzyzdrojach i nabawiła się salmonelli. To zamiast
          sprawdzić sklepy przy molo w Miedzyzdrojach i budki z żarciem, sprawdzali jej
          zakład pracy w którym nie była. zatruła się w niedzielę, a w poniedziałek była
          już u lekarza. Procedura badań jest teraz na pewno nie taka jak kiedyś, nie
          podaje się żadnych informacji na ten temat, tylko samemu trzeba szukać w
          internecie.
    • Gość: Ewa Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:55
      Ja tam liczę na kobiety. Jest nadzieja że pogonią złodziei i pomogą w
      ujawnianiu afer. A do tego pokażą jak powinno się być posłem. Nie wierzę w to
      żeby można było nimi kręcić - są zbyt niezależne.
      • antyknajak-13 Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową 16.09.05, 14:40
        > Ja tam liczę na kobiety. Jest nadzieja że pogonią złodziei i pomogą w
        > ujawnianiu afer. A do tego pokażą jak powinno się być posłem. Nie wierzę w to
        > żeby można było nimi kręcić - są zbyt niezależne.

Czy chodzi Ci o Stellę Marinowską czy posłankę Błochowiak ?
        • student1 Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową 16.09.05, 15:48
          2 baby działające metodami facetów są potwierdzeniem reguły
          dodam do tego kompletu Waniek i już będzie wiadomo o co chodzi
          jak kobiety zaczynają udawać w polityce facetów to stają się Piechotą Lepperem
          czy Millerem
          Kobiety muszą pozostać sobą i tak jest w przypadku pani Masłowskiej
          ona nikogo nie udaje ani z nikim nie wchodzi w układy dając się wystawić do
          odstrzału
          popieram panią Masłowską
          • Gość: obserwator Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:09
            Studencie, skoro wymieniasz tak wiele przymiotów p.Masłowskiej to może wymień
            zasługi i osiągnięcia w czasie swojej kadencji w radzie.Cóż takiego zroiła dla
            Szczecina, interesują mnie konkrety..., a nie takie bla bla bla
          • antyknajak-13 czy student1 jest gayem 16.09.05, 19:19
            Takich bab jak te dwie mógłbym Ci student1 wymienić dużo więcej abyś nie
            myślał, że te dwie to jakieś wyjątki ale to przecież nie w tym rzecz.
            Mógłbym Twoje oświadczenie na temat rzekomej wyższej skuteczności , uczciwości
            i ..... "bab" w stosunku do mężczyzn opisać, zdefiniować w różny sposób.
            Ogólnie Twój pogląd to rodzaj szowinizmu płciowego a Ty student1 , z tego
            wynika, masz cechy gaya (o cechach kobiety) :-)
            Na poważnie to przypomina mi to męskie opowiadanie w stylu "baby są głupsze",
            także samo wyrażane przez mizoginów
            • e.beata Re: czy student1 jest gayem 16.09.05, 20:33
              Nie chodzi o wyższość.
              Chodzi o różnicę.
              Mężczyźni trochę jak psy - kupić ich można dobrą kiełbasą lub golonką, im
              mniejszy tym głośniej szczeka, lubią się awanturować ;-)
              Kobiety - łaszą się jak kotki i mruczeniem swoje osiągają nie mieśniami. No i
              chodzą własnymi drogami. Kota nie przekupisz ;-) dolę wemie ale i tak Twój nie
              będzie.

Nie wiem czy w przypadku sytuacji odwróconej, gdyby kobiety stanowiły większość
              polityków, świat byłby lepszy? Chyba nikt jeszcze tego nie próbował ;-) Na
              pewno są bardziej pamiętliwe, lepiej z nimi nie zadzierać ;-)
              Na pewno byłoby więcej kompromisów, bo kobiety są prospołeczne, lepiej sobie
              radzą w grupie, współdziałają. Ale czy to jest generalnie w polityce dobre?
              Ciekawa jestem jak by było. Nie ma jakiegoś programu komputerowego, żeby tak
              sprawdzić? ;-)))))
            • student1 student1 jest gayem 16.09.05, 22:18
              a nwet lesbijką bo kocha kobiety
              w tej chwili jedną
              całuski kochanie
              kiepski z ciebie antyku psycholog
              lepiej ci idzie w dyskusjach z absztyfikantem
              bo to i wiek podobny i doświadczenia
              jak patrzę na politykę w wykonaniu Piechoty czy Litwińskiego to wolę politykę w
              wykonaniu Masłowskiej czy Jacyny Witt
              nie sięgam do wzorców ogólnopolskich
              i tylko tyle
              bez tej całej otoczki historyczno psychologiczno socjologiczno manipulacyjnej
              czarne to czarne
              białe to białe
              • antyknajak-13 Re: student1 jest gayem 16.09.05, 22:28
                >jak patrzę na politykę w wykonaniu Piechoty czy Litwińskiego to wolę politykę
                >w wykonaniu Masłowskiej czy Jacyny Witt
                Zestawienie Piechoty z Litwińskim jest niewłaściwe i krzywdzące dla Litwińskiego
                Podobnie zestawienie Masłowskiej i JMW jest niewłaściwe i krzywdzące dla MJW.

• kay36 Re: antyknajak-13 napisała o krzywdzie 16.09.05, 22:40
                  cos ty jakis adwokat diabła. \ Widzę, ze kobiet nie lubisz i pamietam o co się
                  czepiasz Masłowskiej, jakbys zapomniał o tym, co ci faceci zrobili.
                  Przynajmniej honorna baba bo zapłaciła za wyjazd, a tamci sianem sie wykręcili.
                  • antyknajak-13 Re: Nie ma o tym zielonego pojęcia. Masłowska 16.09.05, 22:48
                    kay36 napisał:

> cos ty jakis adwokat diabła. \ Widzę, ze kobiet nie lubisz i pamietam o co
                    się
                    > czepiasz Masłowskiej, jakbys zapomniał o tym, co ci faceci zrobili.
                    > Przynajmniej honorna baba bo zapłaciła za wyjazd, a tamci sianem sie
                    wykręcili.
                    Ej tam. Ja przecież tego wątku nie założyłem. Gdy był wątek dotyczący tej
                    sławnej wycieczki na koszt podatnika to czepnąłem się nie tylko Masłowskiej.
                    Sprawdż.
                    Tyle, że Masłowska jest kandydatką na posła a tamci konsumenci pieniędzy
                    podatnika nie i tym tłumaczę Ci moje nadzwyczajne zainteresowanie tą osobą
                    spośród wycieczkowiczów. Poseł ma stanowić prawo a ta pani NIE MA O TYM
                    ZIELONEGO POJĘCIA, a jakiej jakości prawo mamy to chyba nie muszę tłumaczyć.
                    NIEMA O TYM ZIELONEGO POJĘCIA- zwróć uwagę i pochwalmnie jak delikatnie to
                    określiłem.
                    Kobiety lubię i to bardzo.

• kay36 Re: Nie ma o tym zielonego pojęcia. Masłowska 16.09.05, 23:14
                      Zapomniałeś o Durskim, tylko jest to facet, a wątek jest o kobietach.
                      a kobietki tak lubisz bardzo wiadomo do czego.
                      Masłowska była inspektorem sanitarnym. Ja kiedyś w spór wszedłem z koleżanka
                      sanepidówką, mało mnie nie pobiła,bo ja byłem przeciw, a ona rzuciła sie na
                      mnie jak kotka i oczu mało mi nie wydrapała i zaczęła mi gadać o wyposażeniu
                      stacji w laboratorium i faktycznie udowodniła mi, że za jej czasów było więcej
                      kontroli i wyjazdów na wybrzeże. Kontrola nie była restrykcyjna tylko mandat,
                      ale miał być efekt. Ładna ta sanepidówka była, oj ładna. Dlatego zmieniłem o
                      niej zdanie o Masłowskiej, a tak aby sprawdzić czym Masłowska się zajmuje to
                      zobacz jej interpelacje, coś jednak robi i udało jej się pewne rzeczy załatwić,
                      jest wyraźnie pisowska.
                      ...
                      Co do Litwińskiego, ładnie demagogicznie gada i nadaje sie na lobbyste
                      interesów dla siebie, ale dla ludzi mało zrobił. Głosował za spalrnią, a gada
                      coś innego - patrz konflikt śmieciowy na Pomorzanach. Dlatego myślę student go
                      wymienił z Piechotą, bo podobne cechy mają.
                    • student1 Re: Nie ma o tym zielonego pojęcia. Masłowska 16.09.05, 23:51
                      a oczym to takim nie ma pojęcia pani Masłowska
                      i o czym to taki ma pojęcie
                      Piechota
                      Litwiński
                      Napieralski
                      Jania
                      Zaremba
                      itd
                      operujesz antyk stereotypami
                      parlament to zbiór ludzi którzy powinni działać dla dobra publicznego tak aby
                      był to akceptowane przez społeczeństwo
                      parlamentarzyści nie powinni iść do sejmu aby reprezentować jakąś grupę
                      interesów lub wręcz robić określone interesy
                      nie powinni też lobbować na rzecz grupy interesów
                      od tego na całym świecie są lobbyści
                      parlamentarzyści powinni ważyć a nie fałszować odważniki
                      • antyknajak-13 Pytasz ? Proszę masz odpowiedż 17.09.05, 00:15
                        >a oczym to takim nie ma pojęcia pani Masłowska
                        >i o czym to taki ma pojęcie
                        >Piechota
                        >Napieralski
                        >Jania
                        >Zaremba
                        itd
                        SkreślamLitwińskiego , a dodaję do Twojej listy
                        Masłowska

• student1 Re: student1 jest gayem 16.09.05, 23:44
                  uważam inaczej
                  dla mnie Piechota po prostu jest starszy i dłużej działa w polityce
                  natomiast metody i cele takie same
                  a co do pań to uważam że pomimo różnic w metodach i sposobie prezentacji cel
                  mają ten sam
                  dobro publiczne bez korzyści osobistych
                  • antyknajak-13 Re: student1 jest gayem 17.09.05, 00:08
                    student1 napisał:

> uważam inaczej
                    > dla mnie Piechota po prostu jest starszy i dłużej działa w polityce
                    > natomiast metody i cele takie same
                    > a co do pań to uważam że pomimo różnic w metodach i sposobie prezentacji cel
                    > mają ten sam
                    > dobro publiczne bez korzyści osobistych
                    A ja taknie uważam. Poglądy wymienione, ja pozostaję przy swoim, Ty też i nie
                    ma co bić piany.
    • Gość: Gosc Re: Kandydatki PiS-u zwołały konferencję prasową IP: 83.228.51.* 16.09.05, 20:46
      Maslowska to idiotka.Glupia jak but ciemna baba.
      • Gość: to-ja PiC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:17
        to wszystko PiC
        • Gość: wyborca Re: PiC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:36
          posłuchałem pani Masłowskiej i takiego zakłamania jeszcze nie widziałem,
          opowiada, jak to jest w opozycji, jak to czerwoni rządzą miastem, a synek jest
          dyrektorem w urzędzie miejskim, oczywiscie zbieg okolicznosci ta błyskotliwa
          kariera.
          • kay36 Re: PiC 19.09.05, 16:23
            synek jej jest wyrobnikiem, a nie rządzi tym miastem. Sam jesteś zakłamany, aty
            skąd to wiesz jak faktycznie było.
            • Gość: Pytek No to dyrektorem czy wyrobnikiem. Kim ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 16:30
              • kay36 Re: No to dyrektorem czy wyrobnikiem. Kim ? 19.09.05, 16:32
                jest pracownikiem urzędu a działem rządzi wiceprezydent Anna Nowak i to jest
                polityczne
                • Gość: pytek Re: No to dyrektorem czy wyrobnikiem. Kim ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 16:36
                  Pani Nowak też jest pracownikiem a działem rządzi agent Święty.
                  To w końcu jakie stanowisko ma ten synalek.Ma jakąś nazwę ?
                  • kay36 Re: No to dyrektorem czy wyrobnikiem. Kim ? 19.09.05, 16:50
                    Gość portalu: pytek napisał(a):

> Pani Nowak też jest pracownikiem a działem rządzi agent Święty.
                    > To w końcu jakie stanowisko ma ten synalek.Ma jakąś nazwę ?

bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11017
                    Tam p. Nowak jest pracownikiem powołanym przez Jurczyka, Lachowicz jest
                    dyrektorem powołanym przez Nowakową i Jurczyk nic nie miał do powiedzenia, a
                    kolegium zgodnie kiwało głowami, itd itp. Nic ując nic dodać.
                    a jak jestes taki dalej ciekaw to sam se poszukaj w internecie, i ja myślę, że
                    doskonale wiesz kim jest. To może przejdźmy do dalszej analizy np. Radnego
                    Trzosa i jego córki i innych radnych szczególnie z sld. Nie zapominajmy tez o
                    radnym Litwińskim i o Zycie Gilowskiej. Nikt sztucznego etatu nie tworzył, po
                    prostu sobie zasłużył rozwiązując problem dot. zasiłków rodzinnych co była w
                    urzedzie taka awantura.
                • Gość: pytek hey kay a tak nam się przyjemnie gaworzyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 16:50
                  To masz tę odpowiedż dla mnie
    • edico I tak bez Rokity??? 12.10.07, 17:20
      Czy w tej IV RP jest coś możliwe do zrealizowania bez wsparcia "szatana" :))
      • Gość: dudi Re: I tak bez Rokity??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 17:49
        Masz z tym jakiś problem? to do egzorcysty
        • Gość: Wyborca Re: I tak bez Rokity??? IP: *.chello.pl 17.10.07, 14:13
          Mając na względzie jeszcze panią poseł Masłowską należy
          stwierdzić ,że sprawdza się w oświacie. W ładny sposób załatwila
          wnuczce dostanie się do gimnazium nr 32, mimi że zdała egzamin dużo
          gorzej niż jej koleżanki. I jak ma się to do głoszonych przez nią
          poglądów? Po znajomości można załatwić wszystko a jak czują się inne
          dzieci? Czyżby miały zapoznać się z "normalnościa" w tym kraju -
          gdzie liczą się tylko znajomości, dość bolesna nauka.
          • Gość: Mieszkaniec Re: I tak bez Rokity??? IP: *.chello.pl 21.10.07, 13:53
            A może coś więcej na ten temat? Czyżby po synku przyszedł czas na
            resztę rodziny? Czy od małego należy przyzwyczajać, że poprzez
            uklady można załatwić wszystko?
            • Gość: Wyborca Re: I tak bez Rokity??? IP: *.chello.pl 21.10.07, 13:55
              A jak to ma się do deklaracji głoszonej przez tą osobę?
              • Gość: Wyborca Re: I tak bez Rokity??? IP: *.chello.pl 22.10.07, 20:04
                I czy dowiemy się więcej na poprzedni spod? Synek na pewno będzie
                teraz awansować a i wnuczka będzie " uczyć "się lepiej w 32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka