Gość: H56 IP: *.comnet.krakow.pl 02.10.05, 20:13 zapowiada się interesująco. PO, chce dołożyć partii braci Kaczyńskich,he,he. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marian paździoch Re: godzinny program o Rydzyku. w czyim interesie IP: *.internet.v.pl 02.10.05, 22:21 właściwie to mnie o.rydzyk mało interesuje, ale pokazywanie tego filmu akurat teraz, sugeruje że nadawany jest na zamówienie. czyje? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a CI z TV sa śmieszni po prostru. no comments IP: *.bazapartner.pl 02.10.05, 22:38 odgrzewany film sprzed lat. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: godzinny program o Rydzyku. w czyim interesi 03.10.05, 02:43 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > właściwie to mnie o.rydzyk mało interesuje, ale pokazywanie tego filmu akurat > teraz, sugeruje że nadawany jest na zamówienie. > czyje? > > mp każda pora i czas jest dobry aby walczyć z tym "zjawiskem" ,jak boja sie to robic ludzie odpowiedzialni za przestrzeganie prawa w tym kraju to musi to widocznie robic telewizja prywatna której można zarzucić różne rzeczy ale napewno nie to że sprzyja komuś i jest zaangazowana konkretnie politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 no, to, TVN załatwiła Kaczyńskiego 03.10.05, 06:28 Piotrze, bez przesady, ze to nie miało podłoża zwiazanego z promocją Tuska. Ten program miał pokazać wyborcom jak Rydzyk swoim poparciem dla Kaczyńskiegi, chce sobie zapewnić dalszą bezkarność. Tylko ,że należy przypomnieć ludziom,że to Rokita podpisując Konkordat przyczynił sie do nietykalnosci cwaniaków w sukienkach. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: no, to, TVN załatwiła Kaczyńskiego 03.10.05, 09:34 Mam nieodparte wrażenie, ze ten film (program) już kiedyś widziałem. Tylko krótszy, Ojciec Ryzyk pokazywany przez TVN w bardzo nieciekawy i wręcz nachalny sposób, przypominając propagandę komunistyczną, znaną mi z czasów sprzed1990 roku Program tendencyjny i zgodziłbym się z Marianem Paździochem, sugerującym, że nadając go akurat teraz, tydzień przed wyborami prezydenckimi, jest na zamówienie Platformy Obywatelskiej. Jeżeli tak jest jak zakładam, to mój głos będzie oddany nie na Donalda Tuska a raczej na innego kandydata. Pozdrowienia! sobiepan Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: no, to, TVN załatwiła Kaczyńskiego 03.10.05, 09:50 .. a moze TAK masz myslec .. ze to na jakies partyjne zamowienie .. .. pomysl kto na tym korzysta .. a nie ze jak pokazuja paste do zebow .. to nastepnego dnia ja kupujesz .. takie filmiki sa wlasnie dla takich jak Ty .. ktory jak widzial termintaora, to bedzie go ogladal poraz 50 .. bo to niby dobry film .. z Gubernatorem ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: no, to, TVN załatwiła Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:41 Kim jest Rydzyk...? Od pewnego czsu odlądam TV Trwam.Wszystko dobrze,gdy program dotyczy posługi religijnej.Ale poltyka....? Program relizowany jest przez tzw dziennkarzy raczej amatorów.Bardzo mało mających wspólnego z rzetelną i odpowiedzialną pracą dziennikarska. Populizm,żerowanie na najniższych instynktach prostych,niewykształconych zwolenników tej stacji.Antysemityzm,rasizm,zacofanie w mentalnści,brak zrozumienia w rozwoju przemian społecznych i gospodarczych.O tym,że masoni rządzą w Polsce,o jakichś diabłach,o zagrożeniu globalizacją poprzez pryzmat tzw dziennikarzy w sutannach..to wszystko jest zatrważające. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 zagłosuję na Borowskiego ! 03.10.05, 14:56 jemu chyba jakoś nic nie zarzucają ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: no, to, TVN załatwiła Kaczyńskiego IP: *.devs.futuro.pl 03.10.05, 14:59 To jest polskie piekiełko, zaściuankowość i psełdo religijność. Mówią o miłości i pomocy innym a w tym samym czasie kogoś okopują i niszczą. Wiara w BOGA w Polsce została zniekształcona i dostosowana do potrzeb małej grupki fanatyków. A wartości nadrzędne gdzieś zgineły. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: no, to, TVN załatwiła Kaczyńskiego 04.10.05, 19:10 chciałbym dodac że w tym filmie nie było jakiś wyimaginowanych niesprawdzonych faktów przez dziennikarzy ,były wypowiedzi prawdziwe prawdziwych ludzi znających rydzyka osobiscie w tym jego sasiedzi i znajomi z rodzinnych stron ,to że nawet o grobe ojca zapomniał to też jest najaprawdziwsza sprawdzona prawda której nikt podważyć nie może ,to że jego rodzony brat kaleka umiera na wózku a rydzyk ksiądz go nawet nie raczy odwiedzić to też jest najprawdziwsza prawda której nikt podwazyć nie jest w stanie itd.itp. są też wypowiedzi byłych dziennikarzy radia maryja i telewizji trwam które mówią o notorycznej iwnigilacji i psychicznym terrorze tego człowieka ,o oszustwach i malwersacjach finansowych ,to jest zwykła sekta zawsze to mówiłem i tym powinno się zajać najpierw kościelne centrum monitoringu groznych dla otoczenia sekt pseudoreligijnych bo zdaje sie że coś takiego istnieje w katolickich strukturach kościelnych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: TVN załatwiła Kaczyńskiego? wątpię! IP: *.internet.v.pl 04.10.05, 19:24 widzisz piotrze33k2 sympatyku PO jak sądzę, popełniacie wciąż ten sam kardynalny błąd jesteście szowinistami i w swoim zacietrzewieniu gubicie poczucie rzeczywistości. Tylko naiwi ludzie tacy jak wy mogą sądzić, że porywając się na ojca Rydzyka i ośmieszając jego słuchaczy (a też do nich się zaliczam) cokolwiek pomożecie Tuskowi. Ich niestety więcej chodzi na wybory a wkurzeni będą bardziej zdeterminowani. Już przypadek Jurczyka powinien was czegoś nauczyć a nie nauczył. To po co startujecie w wyborach skoro niczego nie potraficie się nauczyć. Ojciec Rydzyk będzie teraz mocniejszy siłą swoich wrogów i ich nienawiści. I nie liczyłbym na to że ktokolwiek w XXI wieku uwierzy w reportaże na zamówienie w tak tendencyjnym wydaniu i żenująco niskim poziomie aż przykro patrzeć. "Nocna zmiana" jest jednak mocniejsza. zgodnie z waszym hasłem "żadnych haseł - fakty" to bardziej przemawia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj Re: TVN załatwiła Kaczyńskiego? wątpię! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 20:44 Kto wie, kto wie, radio Ma ryja bardzo silnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: TVN załatwiła Kaczyńskiego? wątpię! 04.10.05, 21:56 tusk tu nie ma nic do rzeczy lepiej odnies sie naiwny słuchaczu tego sekciarskiego radia merytorycznie ,kim jest i jakim jest człowiekiem niejaki os rydzyk uwazajacy sie wrecz za boga a w rzeczywistosci bardziej odpowiadajacy diabłu pozatym kto kiedy i gdzie sieje nienawiść rasowa czy jakąkoliwek inną bo chyba nie platforma która akurat tu nie ma nic do rzeczy ba nawet specjalnie nie atakuje i nie krytykuje tego oszusta co zresztą wielu ma jej do zarzucenia i słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: ma ma, piotrze33k2 IP: *.internet.v.pl 04.10.05, 22:34 tak se myślę, że film o o. rydzyku jest czyjąś odpowiedzią na film o zakulisowych działaniach swego czasu tuska i spółki 'okrągłego stołu',nadanym przez tv trwam nieco wcześniej. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskofilka O. Rydzyk! Kto sieje wiatr, zbiera burzę! IP: *.wmc.net.pl 04.10.05, 23:54 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: ma ma, piotrze33k2 05.10.05, 01:46 kazda polityka każdej parti i każdego rządu jest w dużej cześci zakulisowa to po prostu kwestia pewnej formy logistyki ale tu chodzi o zwykłego podłego człowieka i oszusta który nabiera codziennie miliony biednych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: ma ma, piotrze33k2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 08:00 > kazda polityka każdej parti i każdego rządu jest w dużej cześci zakulisowa to > po prostu kwestia pewnej formy logistyki ale tu chodzi o zwykłego podłego > człowieka i oszusta który nabiera codziennie miliony biednych ludzi. to raczej stwierdzenie o większości właścicieli polskich mediów z gazetą na czele, przy nich rydzyk jako manipulator, jest jedynie początkującym stażystą z wielkimi skrupułami! i tak od siebie to piotrze33k2 pokaż inne medium w którym ludzie mogą wprost i bez skrępowania powiedzieć co myślą o otaczającej ich rzeczywistości. właśnie to tak bardzo się nie podoba władcom naszego czerwonego grajdołka. tak ich to boli że zrobią wszystko aby zamknąć tę trybunę. posłuchaj rza chociaż rozmów niedokończonych, będziesz (jako komuch i liberał ) miał takie same odczucia jak ja słuchając wiadomości w TVP, TVN lub czytając wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: ma ma, piotrze33k2 05.10.05, 12:41 gwoli wyjaśnienia komuchami można raczej nazwac słuchaczy i wielbicieli radia maryja ,komuchami nacjonalistycznymi bo to podobne zboczenia pozatym mozna tam faktcznnie dzwonic i zabierac głos ale tylko i wyłacznie po mysli rydzyka wiec nie gadaj bzdur i kłamstw ,inne opinie nie są niedopuszczane i nietolerowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: ma ma, piotrze33k2 IP: *.internet.v.pl 05.10.05, 08:16 piotr33k2 napisał: > kazda polityka każdej parti i każdego rządu jest w dużej cześci zakulisowa to > po prostu kwestia pewnej formy logistyki ale tu chodzi o zwykłego podłego > człowieka i oszusta który nabiera codziennie miliony biednych ludzi. *** i tu masz rację, w częśći polityka zakulisowa. tylko, po co on(rydzyk) to pokazywał? żylibyśmy w błogiej nieświadomości, ze polityka tuska jest taka prosta, szczera i naturalnie zatroskana o nas polaków. o Polskę. a tak, tusk przegra w wyścigu, a na rydzyka sypią się gromy z jasnego nieba, czyt. z 'wolnych'mediów. pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: ma ma, piotrze33k2 05.10.05, 12:43 nie przegra, ostatecznie zwycięży rozsadek i umiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Michael Moore IP: 155.37.231.* 05.10.05, 14:37 a moze by tak ten zrobil film o rydzyku to dopiero lewacki propagandysta Był sobie las, zielony las A w lesie jakby nigdy nic W zielonej chustce, na jednej nóżce Stał sobie rudy rydz Rudy, rudy, rudy, rydz Jaka piękna sztuka Rudy, rudy, rudy, rydz A ja rydzów szukam O rudy, rudy, rudy, rydz Mam na rydza smaczek Rudy, rudy, rudy, rydz Lepszy niż maślaczek O gdyby chciał i gdyby tak Zerwać się dał, o Boże Lecz na to rydz nie mówi nic Bo mówić wszak nie może O rudy, rudy, rudy, rydz Tylko spuszcza oczy Rudy, rudy, rudy, rydz Gniewa się i boczy Rudy, rudy, rudy, rydz Boi się nożyka Rudy, rudy, rudy, rydz Nie chce do koszyka Przez cały czas zielony las Coś plecie wiatrem trzy po trzy I nawet nie wie, że gdzieś pod drzewem Samotny rydzyk śpi O rudy, rudy, rydz Jaka piękna sztuka Rudy, rudy, rudy, rydz A ja rydzów szukam O rudy, rudy, rudy, rydz Mam na rydza smaczek Rudy, rudy, rudy, rydz Lepszy niż maślaczek O gdyby chciał i gdyby tak Zerwać się dał o Boże Lecz na to rydz nie mówi nic Bo mówić wszak nie może O rudy, rudy, rudy, rydz Już go nie uproszę Rudy, rudy, rudy, rydz Chyba pójdę z koszem Rudy, rudy, rudy, rydz Próżne z nim pogwarki No to, no to, no to nic Pójdę na pieczarki mam nadzieje ze tego rydza ktos potraktuje nozykiem i skonczyt w zupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Toż to nie Rydzyk,to cały SROMOTNIK!!! IP: *.comnet.krakow.pl 06.10.05, 06:33 raczej Szatan Odpowiedz Link Zgłoś