Dodaj do ulubionych

Zagadkowe zwolnienie magistrackich dyrektorów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:52
Mikiewiczowi to się wręcz należało, ale pana Witolda B., to zwyczajnie żal..
Magazynier się rozkręca na koniec kadencji... Będzie miał osiągnięcia w
zwalnianiu ludzi, jak innych nie ma ani widoków na nie...
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: Zagadkowe zwolnienie magistrackich dyrektorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 22:21
      jeden i durugi zasłużył , buczyński dobry fachowiec ale krył w błędy
      rajkiewiczowej i teraz dostał za swoje. A Jaźka ma ciepłą posadke jako z-ca
      dyr. w wydziale ochrony środowiska i się śmieje. A kase dalej robi na lewiznach
      w komunalce za uzgodnienia z wykonawcami i projektantami
      • Gość: marian paździoch Re: Zagadkowe zwolnienie magistrackich dyrektorów IP: *.chello.pl 25.10.05, 23:11
        jest ich za dużo.
        dobrze zrobił.
        powinien jesze kilku.

mp
        • Gość: kirk Re: Zagadkowe zwolnienie magistrackich dyrektorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 23:46
          Dawno im sie to należało. Buczyński np. nie potrzebował na roboty tzw.
          inżynierów kontraktów. Dlaczego??? .... bo sam rozliczał i robił odbiory, a w
          tej materii nic sie nie zmieniło. Ten drugi lawirant też wszystko robił, ale
          dwa razy wolniej i nigdy nikt nie wiedział co. Stale krytykował innych , bo sam
          był czempionem. Nie lubię Jurczyka - ale w tym miejscu trafił. Ciekawy jestem ,
          kiedy sie pozna na Dluchym i go pogoni.
          • Gość: andreas Re: Zagadkowe zwolnienie magistrackich dyrektorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 00:53
            osób nie znam, ale opinie widze pozytywne...
            ale to jego zastepca pracuje!
            • Gość: Win Re: Zagadkowe zwolnienie magistrackich dyrektorów IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 07:30
              bo się więcej podlizywał!
    • Gość: JaS Re: Zagadkowe zwolnienie magistrackich dyrektorów IP: *.asternet.pl 26.10.05, 08:55
      Pora zrobić miejsce dla członków ustępującej "jedynie słusznej siły narodu" -
      stanowisk dyrektora naczelnego już brakuje, to każde inne też jest nie mniej
      warte. Dyrektor Żabiński to przecież były dyrektor departamentu Urzędu
      Marszałkowskiego, a Marszałek ma ciągle niczym nie zagrożone wpływy i tam gdzie
      może "upycha swoich". Wybory samorządowe już w przyszłym roku.
      • Gość: njikt To ten Żabiński? łomatko... IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 09:58
        Ich szefem był T. Żabiński? - ten sam, który położył NaododrzanskiePBO a potem
        w "nagrodę" został dyrektorem departamentu rozwoju u Falińskiego? To on teraz
        jest u Jurczyka? Co za bagno.
    • Gość: sprawiedliwość Re: Zagadkowe zwolnienie magistrackich dyrektorów IP: *.stargard.mm.pl 26.10.05, 09:37
      Myślę,że Jurczyk powinien bliżej przyjrzeć się ludziom z którymi pracuje.Każdy
      robi swoje interesy pod płaszczykiem niewinności, lecz dziwnym trafem wzrost
      ich majątków zawsze obejmuje czasy pracy w urzędzie.Aż dziwi,że Prezydent nie
      przyjrzał się radnym szczecińskim jak prężnie rozwineli swoje firmy za czasów
      tej kadencji.
      • Gość: marian paździoch Re: ja bym tak zrobił! IP: 87.207.50.* 26.10.05, 09:46
        też tak uważam.
        te ataki na niego, są bardzo podejrzane.
        pewnie chodzi o odwrócenie uwagi.

wychodzi bowiem na to, że tylko w szczecinie urzędnicy nie są sprzedajni.
        a czy tak jest?

mp
        • Gość: lucyna Re: ja bym tak zrobił! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 12:25
          Pan W. Buczyński to prawdziwy fachowiec w swojej branży.Pracę znajdzie we
          wszystkich firmach budowlanych. Natomiast pan Mikiewicz urzędas bez praktyki
          budowlanej wybierze się na rentę.( 8 lat ten facet nic nie robił oprócz brania
          pieniędzy)
          • Gość: Zaopatrzeniowiec Re: ja bym tak zrobił! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:24
            Fachowiec? Lawirant z układów politycznych, czerwonych.Od lat bierze pieniądze
            za nic. To przede wszystkim on powinien polecieć, a nie np. p Buczyński.
          • Gość: marian paździoch Re: ja bym tak zrobił! IP: 87.207.50.* 26.10.05, 17:10
            8 lat?
            toż to jak inwalida!
            renta mu się należy, 'uber kurz oder lang'

mp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka