Dodaj do ulubionych

Panie Nowakowski

IP: 212.14.60.* 21.11.02, 16:53
Zgłaszam akces do Pana Mariana Jurczyka. Chciałbym z nim współpracować . Mogę pracować społecznielub za wynagrodzeniem.
Pana Mariana znam. Strajki studenckie, któr eorganizowałem w latach 1980-1981 r.
To porzšdny facet i dobrze ,że skopał tyłek ("dupę") komunie czyli mikeowi , hspsowi,spikowi i innym komuchometc etc
Panie Kapitanie Nowakowski Pan tu pisze , a Ja pamiętam Pana.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gradus Re: Panie Nowakowski IP: *.biomag.uni-jena.de 21.11.02, 17:01
      Gość portalu: baba napisał(a):

Dwa cytaty:

> Chciałbym z nim

> Strajki studenckie, któr eorganizowałem w latach
      1980-1981 r
      > .

Zwroccie uwage na forme meskoosobowa...
      Lupin znowu sie wydala Twoja prowokacja (znowu Ci sie
      nicki poplataly)
      • Gość: baba SB czuwa ! Gradus. IP: 212.14.60.* 21.11.02, 17:06
        Gość portalu: Gradus napisał(a):

> Gość portalu: baba napisał(a):
        >
        > Dwa cytaty:
        >
        > > Chciałbym z nim
        >
        > > Strajki studenckie, któr eorganizowałem w latach
        > 1980-1981 r
        > > .
        >

Panie Kapitanie Nowakowski .Witam. Wiem, wiem .SB czuwa.
        A Lupina (nie znam ) mam w dupie. To Ty jeste� UBekiem, nie On!
        Forma była użyta celowa aby� się odezwał dupku.
        > Zwroccie uwage na forme meskoosobowa...
        > Lupin znowu sie wydala Twoja prowokacja (znowu Ci sie
        > nicki poplataly)
        • Gość: Gradus Kompromitujesz sie juz maksymalnie... IP: *.biomag.uni-jena.de 21.11.02, 17:12

> Forma była użyta celowa aby� się odezwał dupku.

Dobre, naprawde dobre :). Ostatni raz sie tak z Ciebie
          smialem wczoraj jak jeszcze bylas arsenem.lupinkiem i
          ludzie cytowali Twoje wypowiedzi... :)
          • Gość: mike102 no i teraz sie obrazi i zabierze swoj koncern... IP: *.bauboden.com, 21.11.02, 17:21
            Gość portalu: Gradus napisał(a):

> Gość portalu: baba napisał(a):
            >
            >
            > > Forma była użyta celowa aby� się odezwał dupku.
            >
            > Dobre, naprawde dobre :). Ostatni raz sie tak z Ciebie
            > smialem wczoraj jak jeszcze bylas arsenem.lupinkiem i
            > ludzie cytowali Twoje wypowiedzi... :)

...do Schwedt :-)))

juz sie odgrazal na ten temat:
            "daję słowo przenoszę rejestr działaności gospodarczej za granicę do np :
            Schwedt i wyłączam się z życia publicznego w tym zabawnym kraiku."

jakbys lupin potrzebowal pomocy w rejestracji dzialalnosci i w temacie spraw
            finansowych w rfn to chetnie pomoge. oczywicie wystawie ci fakture ale to nie
            problem, prawda? wiem ze ja uczciwie zaksiegujesz :-)

"A TU OKAZUJE SIĘ, ŻE JESTEM FRAJEREM. Że można było nie księgować kilku
            dużych faktur (zwłaszcza tych zagranicznych,U mnie to ho, ho) , lub
            zaksięgować korzystniej (księgowanie inaczej) i dzięki rządowi Millera i
            Kołodki dzisiaj zamiast być frajerem miałbym trzy zasadnicze korzyści :
            1. zamiast np : 1.ooo.ooo. złotych - zapłaciłbym 100.000.zł. Miałbym więcej
            pieniędzy.
            2. zamiast mieć auto za 350.000.zł mogłem jeżdzić Maybachem za 1.300.000.zł."

przewieziesz mnie maybachem???

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=70&w=3130881&a=3130881
            :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: Gradus Re: no i teraz sie obrazi i zabierze swoj koncern IP: *.biomag.uni-jena.de 21.11.02, 17:26
              To jak on ma takie dochody to czemu mu tak w Szczecinie
              zle?? ;)
            • Gość: naim Re: no i teraz sie obrazi i zabierze swoj koncern IP: *.telan.pl 21.11.02, 17:40
              Nie wiem czy Lupin potrzebuje informacji , ale ja tak. Jeśli byłbyś uprzejmy,
              to szukam informacji na temat rejestracji i wymogów formalno-prawnych do
              zarejestrowania i prowadzenia działalności gospodarczej w Niemczech.
            • Gość: naim Re: no i teraz sie obrazi i zabierze swoj koncern IP: *.telan.pl 21.11.02, 17:43
              Nie wiem czy Lupin potrzebuje informacji , ale ja tak. Jeśli byłbyś uprzejmy,
              to szukam informacji na temat rejestracji i wymogów formalno-prawnych do
              zarejestrowania i prowadzenia działalności gospodarczej w Niemczech.
      • tojestsbek Tak samo sšdzę.Mike=gradus=spike i cholera wie 21.11.02, 17:24
        Na tym forum jako mike 102 pisze oficer prowadzšcy Mariana Jurczyka.
        UBecja .
        Mike 102 Twoja UBecka działalno�ć (piszšc mike mam namy�li Gradusa i tp)
        nie jestdobrze przez nas wspominana.
        • Gość: opozycjonistka Zmarł Adama Cholewa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.19, 19:05
          Działacze opozycyjnych ruchów studenckich, zwerbowani tajni współpracownicy studenci , pracownicy bratniaka czy nauczyciele akademiccy, działacze SKD, SZSP, NZS pamiętają go zapewne z lat 1976-1989 jako jednego z najwyższych oficerów eSBe nadzorujących środowisko akademickie.
          Nie Bóg mu wszystko wybaczy.
    • Gość: mike102 Re: Panie Nowakowski IP: *.bauboden.com, 21.11.02, 17:07

> Zgłaszam akces do Pana Mariana Jurczyka. Chciałbym z nim współpracować . Mogę
      > racować społecznielub za wynagrodzeniem.
      > Pana Mariana znam. Strajki studenckie, któr eorganizowałem w latach 1980-1981

ledwo przyjechal z Gorzowa na studia i juz sie strajkami zajmowal, er
      przepraszam organizowala
      :-))))))))))))

• tojestsbek Uwaga Panie Nowakowski.Niech Pan nie pomyli 21.11.02, 17:16
      Niech Pan nie pomyli swoich nazwisk.
      Wiadać po tempie wpisów ,że Pan jestzdenerwowany jak każdy zdemaskowany UBek.
      Ja jestem Baba .Pisze szczerze i otwarcie ponieważ nie jestem przyzwyczajony jak Pan do tworzenia fikcji i wielonazwiskowo�ci.
      Zresztš PAN JAKO STARY UBEK JEST DO TEGO PRZYZWYCZAJONY ! PANIE NOWAKOWSKI. I mike, spik, Gradus, i cholera wie jak ta UBecka hydra jeszcze się nazywa !!!!!!!!!!
    • spik Re: Panie Nowakowski 21.11.02, 17:23
      ale facet ma odjazd !
      zostawmy go już panowie bo będziemy na sumieniu go mieli ;)
      • Gość: mike102 Re: Panie Nowakowski IP: *.bauboden.com, 21.11.02, 17:24
        spik napisał:

> ale facet ma odjazd !
        > zostawmy go już panowie bo będziemy na sumieniu go mieli ;)

:-)))
        deal!
        spadam bo musze zrobic zakupy
        Czesc!
        • arsene.lupin Panowie 22.11.02, 02:16
          Gość portalu: mike102 napisał(a):

> spik napisał:
          >
          > > ale facet ma odjazd !
          > > zostawmy go już panowie bo będziemy na sumieniu go mieli ;)
          >
          > :-)))
          > deal!
          > spadam bo musze zrobic zakupy
          > Czesc!

Żona myśli, że jesteś u kochanki. Kochanka myśli, że jesteś u żony. A Ty
          szybciutko hyc , hyc do klawiatury.
          Ale te Twoje Panie nie mają zasad.
          Jak można z tyloma osobami na raz.Jackiem, mikiem, gradusem,skuterem^ itp itd
          Zakupami w Realu tego nie nadrobisz.
      • Gość: bab-a Ja jestem Waszym złym snem UBeki. no txt IP: 212.14.60.* 21.11.02, 17:43
        spik napisał:

> ale facet ma odjazd !
        > zostawmy go już panowie bo będziemy na sumieniu go mieli ;)
        VCzy teraz pracujecie w Wyborczej ?

• Gość: bab A możeCholewa,Matuszak! Mike =UBecu ożyli. no txt IP: 212.14.60.* 21.11.02, 18:19
    • mike102 Pamietam jak do mnie do przedszkola przyszedles... 22.11.02, 09:49
      ...w 1980 roku, bo takie smieszne rzeczy mowiles, raz ze jestes chlopcem, raz
      ze dziewczynka, wymyslales sobie super imiona a jak cie zapytalem gdzie
      mieszkasz to cos zaczales krecic - Gorzow, Zary, Warszawa, Poznan, Nowy Jork...
      Dzieci myslaly zes jest klaunem na dzien dziecka, a ty uwazasz ze to bylo
      przesluchanie.
      Biedaku...

:-))))))))))))))))
    • hsps Re: Choroba 22.11.02, 10:09
      Jak mawia mój brat: najgorsza choroba jak się ma zajoba.

Proponuję zostawić Lupina w spokoju, mamy do czynienia z poważną chorobą i nie
      powinniśmy dolewać oliwy do ognia. On potrzebuje fachowej pomocy!
      Widać to po zaostrzonej reakcji, adrenalina zmieszana z jadem może w każdej
      chwili doprowadzić do nieszczęścia. ZOSTAWMY Lupina w spokoju - niech sobie
      podyskutuje sam z sobą bo to jest jedyna metoda, żeby samemu sobie zawsze móc
      przyznawać rację. Facetowi nie wyszło w życiu - i wcale nie z jego winy.
      Skończmy proszę, bo mi go żal!!!(a jak ma rodzinę - w jego opowieści o żonie
      nie za bardzo wierzę - to jest mi jej nieskończenie żal)
      • Gość: jednorazowa A ja założę nowy wątek dla Lupina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 10:56
        hsps napisał:

> Jak mawia mój brat: najgorsza choroba jak się ma zajoba.
        >
        > Proponuję zostawić Lupina w spokoju, mamy do czynienia z poważną chorobą i
        nie
        > powinniśmy dolewać oliwy do ognia. On potrzebuje fachowej pomocy!
        > Widać to po zaostrzonej reakcji, adrenalina zmieszana z jadem może w każdej
        > chwili doprowadzić do nieszczęścia. ZOSTAWMY Lupina w spokoju - niech sobie
        > podyskutuje sam z sobą bo to jest jedyna metoda, żeby samemu sobie zawsze móc
        > przyznawać rację. Facetowi nie wyszło w życiu - i wcale nie z jego winy.
        > Skończmy proszę, bo mi go żal!!!(a jak ma rodzinę - w jego opowieści o żonie
        > nie za bardzo wierzę - to jest mi jej nieskończenie żal)

Wiem, wiem admin, że sam się udzielasz na tym Forum.
        Pełna perwersja.
        Mówiąc -zostawmy Lupina w spokoju- mówisz do siebie. I ta decyzja zostanie
        wykonana.
        No chyba, że np : po kolejnym piwku wyłamie Ci się hsps.
        Nigdy nie wyobrażałam sobie , że mogą być aż tak chorzy z nienawiści (nie wiem
        do czego) jak Ty .
        • Gość: Leszek P. Nie ma już Lupina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 12:27

>
          > Wiem, wiem admin, że sam się udzielasz na tym Forum.
          > Pełna perwersja.
          > Mówiąc -zostawmy Lupina w spokoju- mówisz do siebie. I ta decyzja zostanie
          > wykonana.
          > No chyba, że np : po kolejnym piwku wyłamie Ci się hsps.
          > Nigdy nie wyobrażałam sobie , że mogą być aż tak chorzy z nienawiści (nie
          wiem
          > do czego) jak Ty .

Nie wiem, czy zauważyliście, ale od kilkudziesięci godzin nie ma już Lupina.
          To znaczy on jest, lecz pod innymi nickami. Lupin to Leszek Pawlicki, a skoro o
          tym wiemy nie może On już się bezkarnie wygłupiać, chociaż, Ci co znają Leszka
          wiele mu wybaczą, jak każdemu psychcznie choremu.
          Panie, świeć nad jego duszą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka