Dodaj do ulubionych

"miałem taki sen..."

31.03.06, 13:11
...włączyłem kumputer. wlazłem na stronę Forum GW, a tam ..... NIC! pustać
(jak mawiał ks.T) a nad tą pustacią napis: Z POWODU USUNIĘCIA UCZESTNIKOM
GRUCZOŁÓW JADOWYCH , FORUM NIECZYNNE. PRZEPRASZAMY. NAJBLIŻSZE CZYNNE FORUM...

no ,bo jak tu pisać, gdy nie ma czym sr..ć na innych (najczęściej Kol/Kol) ?
Obserwuj wątek
    • Gość: andreas Re: "miałem taki sen..." IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:39
      powiedz mi czy zawsze byłes przekonany, ze ludzie wokół Ciebie wszyscy
      maja dobre zdanie o Tobie i twoich poczynaniach?
      Czy zawsze tylko dobrze myslisz o innych?

R óżnie postrzegamy rzeczywistośc poprzez zmysły, nasza paka mózgowa
      inaczej to interpretuje....

I dlatego jednym podoba sie kolor zielony, a innym czerwony!

Masz zal, ze kazdy moze powiedziec co mu sie podoba?
      Czy raczej zal, ze nie myslimy tak samo?

Ja sie ciesze... ciesze sie,
      że nie jestesmy tacy sami i tak samo nie myslimy...
      że różnie oceniamy!

I ciesze sie, ze jest w dobie internetu taka mozliwośc przekonania sie,
      ze własnie tak jest.... różnie!

Twój spełniony sen byłby koncem swiata...
      • Gość: katastrofa Re: "miałem taki sen..." IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:47
        Andreas to Twój sen? ;) a tak powaznie to Forum - rynek lub publiczny plac w
        świecie rzymskim - najważniejsze miejsce rzymskich miast. Zazwyczaj miał
        prostokątny kształt i zdobiły go kolumnady, świątynie oraz budowle publiczne.
        Odbywały się na nim sądy...
        • Gość: Słoń Re: "miałem taki sen..." IP: *.biot.ar.szczecin.pl 31.03.06, 13:54
          życzę kolorowycz snów,spacerów,inhaloacji,masaży, słońca ............
        • Gość: andreas różnimy sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:55
          różnimy sie przeciez w podstawowych sprawach!
          Blondynki czy brunetki?
          Kawa czy herbata?
          Yes, yes, yes czy no, no, no...

Startystyka to wyraźnie uwidacznia w rachunku prawdopodobienstwa!
          ZJeżeli z 12 partnerów wybierzemy jednego,
          to jest 75 procent szansy, ze to bedzie najlepszy zyciowy wybór!
          • Gość: katastrofa Re: różnimy sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:01
            zgodze sie z Toba o ile wezmiesz pod uwage wariancje czyli klasyczna miara
            zmienności. Intuicyjnie utożsamiana ze zróżnicowaniem zbiorowości jest średnią
            arytmetyczną kwadratów odchyleń poszczególnych wartości cechy od średniej
            arytmetycznej zbiorowości...
            • Gość: andreas Re: różnimy sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:12
              o widzę, że nadrobiłas stracony czas....
              kaczki na cos sie przydały!

Nie zapominaj o skróconym pojeciu maksymalizacji w ramach macierzy uczuc
              jako różniczce wszystkiego co sie da wyliczyc
              z równania z nieskończoną iloscią niewiadomych dążących do nieskonczoności,
              czyli prawie osiagalnych w zyciu kazdego człowieka!
              • Gość: katastrofa Re: różnimy sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:18
                wszak człowiek (kobieta tez) uczy sie całe zycie...
                Nurtuje mnie tylko czy brałes pod uwage równiez estymator którego Celem jest
                znalezienie parametru rozkładu cechy w populacji.

• Gość: andreas Re: różnimy sie IP: *.centertel.pl 31.03.06, 16:00
                  rozkład cech w populacji nie wprowadza destabilizacji,
                  istotniejszy jest rozkład jednostkowych parametrów nacisków żądaniowych...
                  szczególnie przy uwzglednieniu stałej zmiennej uczuć,
                  które wyrazaja potrzeby jako równoległą dążąca do
                  przeciecia sie w nieskończonosci w przestrzeni miedzyludzkiej...
                  A to juz bywa nieosiągalne w normalnej geometrii naszych marzeń!
                  Uciekac sie trzeba do naciagania pewnych elementów nieznanych i pomijaniu
                  czasami istotnych parametrów macierzy jako ciagu do stabilizacji całego układu!
                  • Gość: katastrofa Re: różnimy sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:11
                    Liniowa Analiza Dyskryminacyjna i związana z nią liniowa analiza
                    dyskryminacyjna w oparciu o kryterium Fishera są używanie do znalezienia
                    liniowej kombinacji cech, które najlepiej rozróżniają dwie lub więcej klas
                    obiektów lub zdarzeń. Wynikowe kombinacje są używane jako klasyfikator liniowy
                    lub, częściej, służą redukcji wymiarów do późniejszej klasyfikacji
                    statystycznej.

• Gość: gość spokojny dość pięknie.... IP: 213.155.163.* 01.04.06, 10:19
                      ... różnić się pieknie!
                      pokazali to Goście T.Lisa : Mazowiecki i Urbański. jak się okazało MOŻNA
                      dyskutować BEZ JADU ( a jak sądzę o to chodziło autorowi wątku, a nie o
                      "jedność, równość i braterstwo" czynów i myśli ;p

bo jak mówi historia, bywały takie czasy w których potrafiliśmy używać siły
                      argumentu, a nie argumentu siłu...
                      • Gość: takeda Re: pięknie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 00:35
                        > bo jak mówi historia, bywały takie czasy w których potrafiliśmy używać siły
                        > argumentu, a nie argumentu siłu...

ale było to sporadycznie i na krótka metę niestety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka