nonalavie 03.04.06, 09:47 Czesc! Jestem w 20tc i czuje wyraznie cos w dole brzucha. Czy ruchy dziecka sa wyczuwalne az tak nisko? Zawsze wydawalo mi sie ze tak maly dzidzius przemieszcza sie troszke wyzej.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika9990 Re: Ruchy dziecka 03.04.06, 13:21 Na początku czujesz w dole brzucha. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: Ruchy dziecka 04.04.06, 00:29 JAk to ladnie opisal moj lekarz: tak jakby pani w kiszkach bulgotalo! Teraz jak mi w kiszkach bulgocze:) to odruchowo lapie sie za brzuch i mysle: Dzidzia? Nie martw sie. Pozniej bedziesz prosic malucha zeby przestal sie ruszac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-m Re: Ruchy dziecka 04.04.06, 13:19 U mnie bulgotanie występuje albo w dole brzucha a jeszcze częściej z lewej strony brzuchola. Fajowe to jest. Dotychczas ruchy czułam głównie w dzień, ale dziś o świcie obudził mnie (i moje bejbi ;-) ból skręconej kostki. Mam nadzieję, że moje małe nie będzie rannym ptaszkiem tylko śpiochem jak rodzice :-) Pozdrawiam, M-M Odpowiedz Link Zgłoś