aerato 27.06.06, 15:20 W ostatnim tygodniu połogu pojawiło się u mnie plamienie i ból jajnika. Okres? Owulacja? Kurcze jakoś szybko, bo karmię Zuzkę piersią. Jak u was dziewczyny, czy któraś była w podobnej sytuacji? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izulka2617 Re: połóg 27.06.06, 19:26 Czesc. MIalam dokladnie tak samo.Mysle,ze jest to okres,bo u mnie trwalo to 5 dni i powtorzylo sie za 2 tygodnie a potem za miesiac.Fakt,biore tabletki,ale moja Mama dostala pierwsza miesiaczke po porodZie tez mniej wiecej tak..wiec moze to geny:))..no ale nic..teraz trzeba znowu uwazac:))ja rowniez dalej karmie piersia. pozdrawiam goraco iza Odpowiedz Link Zgłoś
izulka2617 Re: połóg 30.06.06, 14:21 daj znac,czy wszystko ok.trzymam kciuki pozdrowionka:) iza Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: połóg 03.07.06, 15:30 dostałam okres w 6tyg po porodzie-mimo że krwawienie było słabe to jednak było :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aerato Re: połóg 03.07.06, 21:58 Byłam u gina, powiedział że jest ok i że to był chyba okres.Przepisał mi Cerazette i czekam na następną miesiączkę żeby wziąć pigułkę. Ciekawe jak długo? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś