dozakochania1krok 17.09.06, 01:25 ale brak obiektu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tora-tora Re: chcę się zakochać 17.09.06, 09:40 jeśli jesteś młodą, ambitną, inteligentną kobietą - w dodatku niezalezną - to faktycznie masz problem......Faceci kochają idiotki, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memo Re: chcę się zakochać IP: *.globalconnect.pl 17.09.06, 09:43 a kobiet kochaja idiotow, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babba Re: chcę się zakochać IP: *.sysnet.pl 17.09.06, 10:33 popatrz na Radka M. , odechce ci się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memo Re: chcę się zakochać IP: *.globalconnect.pl 17.09.06, 10:53 Popatrz na Dode, odechce cie sie Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: chcę się zakochać 17.09.06, 10:51 zgadza się, mężczyźni wolą głupawe plastikowe lalki, to chyb a ich ego i notowania wśród kumpli poprawia, im chyba na pozorach ,nie uczuciach zależy, wiem,że generalizuję,ale takich 99% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memo Re: chcę się zakochać IP: *.globalconnect.pl 17.09.06, 10:54 gadza się, kobiety wolą głupawych plastikowych gogusiow, to chyb a ich ego i notowania wśród kumpeli poprawia, im chyba na pozorach ,nie uczuciach zależy, wiem,że generalizuję,ale takich 99% Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: chcę się zakochać 17.09.06, 10:56 czyżbyż sugerował nieśmiało,że oboje do 1% należymy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memo Re: chcę się zakochać IP: *.globalconnect.pl 17.09.06, 10:57 sugeruje niesmialo, ze piszesz bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: chcę się zakochać 17.09.06, 11:01 pozwlisz,że śmiało się z tobą nie zgodzę, mam takie a nie inne obserwacje, mam też jeszcze jedną tezę, że mężczyznom się seks z miłością myli, bo najchętniej ją wyznają,gdy apetyczny kąsek chcą skonsumować Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: chcę się zakochać 17.09.06, 11:00 Zostań więc "kochanką żonatego mężczyzny", i od następnego postu udzielaj się na wątku jak w cytacie. Tam siedzą już wszystkie maglarki i pomocnice kuchenne, posiadajace cała wiedzę o mężczyznach, więc może Ci pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: chcę się zakochać 17.09.06, 11:03 babinko z okienko, mnie żonaci nie interesują,bo nie lubię okruchów z pańskiego stołu Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 a moze konkretniej 17.09.06, 16:34 a jezeli mówisz o obiekcie, a właściwie jego braku, to myslisz o jakis konkretnych walorach, a właściwie ich braku... tzn. portfel, konto, fura...? Bo chyba kulturalnych, to nie brakuje... wystarczy tylko sie zakochać! Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a moze konkretniej 17.09.06, 16:51 absolutnie odpada dupek typu skóra,fura i komóra, a pożądany przeze mnie jest przeciętnie atrakcyjny co najmniej,dobrze wyedukowany,oczytany nie tylko w książce telefonicznej,z romantyczną i wrażliwą duszą, ot taki osobnik do zakochania, pokochania i kochania się, takich niestety jak igły w stogu siana można szukać i nigdy nie znaleźć:( Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a moze konkretniej 17.09.06, 16:57 przecietnie atrakcyjnych to multum! Wyedukowanych... mamy z 5 uczelni wyzszych, chyba, bo sie łacza, dziela, ze pogubiłem sie! Nie liczac prywatnych i MBA... Romantycznośc tez jest, szczególnie na kacu jestesmy delikatni! Ja bym raczej powiedział, ze masz problem z wybraniem igły ze stogu igieł! Ale dla wielu nie wazne jest by znaleźć, ale by szukać... I tak szukaja, by nie znaleźć! Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a moze konkretniej 17.09.06, 17:01 czy Ty należysz do grupy,która w ostatnim akapicie ująłeś? optymista z Ciebie,chyba męskiego świata nie znasz za bardzo , bo ani nie mutum ani nawet tyci takich jakich szukam Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a moze konkretniej 17.09.06, 17:02 multum ,a nie mutum oczywiscie, na kacu jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a moze konkretniej 17.09.06, 17:05 a próbowałas szukać? Ja niestety naleze do grupy, tych którzy zapomnieli juz czego szukaja! Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a moze konkretniej 17.09.06, 17:09 zwykle goniłam króliczka, fajna zabawa,ale po złapaniu (nie powiem za co)okazywało się,że to nie ten gatunek zwierzaczka,a zabawa jak każda ,po pewnym czasie przestaje być atrakcją Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: a moze konkretniej 17.09.06, 17:19 tak, widzę, że nie tylko mnie czeka starzenie się w samotności :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tora-tora ale Wy wszyscy mądrzy jesteście...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 17:19 powiem tak: raczej zaliczamy się do grupy ludzi, którzy coś sobą reprezentują. Dupki w furach i ich odpowiedniki damskie - czyli dupencje z tipsami - nie sa naszą grupą targetową. Wszyscyśmy wyedukowani, wrażliwi, romantyczni, chcemy trwałych związków, seksu popartego uczuciem - hehe - wyższym ( to taki nerwowy rechocik ) spełnienia się w rodzicielstwie.....tylko, to , że nie możemy się odnależć wzajemnie, że jak znajdziemy już - wydawać się by mogło - połowę pomarańczy - to stoi nam na drodze milion przeszkód, lub pojawia się trakcie. I znowu coś pięknego rozpada się lub nagle znika..... Dlatego - zazdroszczę ludziom mniej wrażliwym, prostszym i głupszym od Nas. Mają lepiej, kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: ale Wy wszyscy mądrzy jesteście...... 17.09.06, 17:25 Dlatego - zazdroszczę ludziom mniej wrażliwym, prostszym i głupszym od Nas. > Mają lepiej, kurde. ------------------ Wiesz to była moja rozterka, jak byłem w liceum! Dokładnie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: ale Wy wszyscy mądrzy jesteście...... 17.09.06, 17:34 andreas.007 napisał: > Wiesz to była moja rozterka, jak byłem w liceum! > Dokładnie tak! * z tego wynika panie Bond,że po liceum zgłupiałeś i mniej wrażliwy się stałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memo Re: ale Wy wszyscy mądrzy jesteście...... IP: *.globalconnect.pl 17.09.06, 17:43 dziewcze, co czemu pozujesz na forum na wrazliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: ale Wy wszyscy mądrzy jesteście...... 17.09.06, 17:48 zebys wiedziała, zebys wiedziała... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a moze konkretniej 17.09.06, 17:22 no to mam dla Ciebie przykra wiadomośc... Zostaniesz sama, nie kochajaca i nie kochana! Ja na ten przykład jestem z innej planety i wiem cos o tym, bo Wasz gatunek ludzki mnie jakos nie lezy! Nie martw sie, nie jestes sama! Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a moze konkretniej 17.09.06, 17:28 a z jakiej jesteś planety i jaki gatunek u Ciebie leży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaK Re: a moze konkretniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 17:35 Nie ma to jak urocza dyskusja o Szczecinie ;-) A jezeli kolezanka namierzy juz odpowiedni obiekt i uzna "OK, w tym moge sie zakochac! trzy czteeeeryyy", to zycze wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a moze konkretniej 17.09.06, 17:47 może nie o Szczecinie, ale na pewno o szczeciniankach i szczecinianach... Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok żegnam 17.09.06, 17:49 jadę na romantyczny spacer nad morzem;-) może choć muszelkę znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: żegnam 17.09.06, 17:53 a moze jaki rekin zabłądzi.... trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaK Re: a moze konkretniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:12 No wiesz, mnie swojego czasu objechano na tym forum za prywate. Ale rozumiem - sa rowni i rowniejsi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: a moze konkretniej IP: *.orange.pl 17.09.06, 18:27 dozwolone tylko w weekend albo po północy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaK Re: a moze konkretniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:40 Po północy to ja uprawiam pelnowymiarowa prywate, ale nie potrzebuje do tego forum ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś