ja22ek 18.09.06, 09:12 Jest jednak POzytywne zjawisko w POlityce. Platforma Obywatelska postanowiła trzymać się razem, o czy zapewnia nas lider Tusk na plakatach. Bo w kupie raźniej i nikt nie ruszy. Koalicja niech bierze z tego przykład! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doradca Re: Platforma Razem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:19 Jest bardzo ważnym aby PO nie robiła negatywnej walki z Piechotą. Lubińska dostanie niewspółmiernie mnie głosów niż sam PIS jako taki. Nie wolno więc popalić mostów aby nie doszło do tego co mamy w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto Re: Platforma Razem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:47 Marzenia jmak ptaki szybują po niebie. Jak nie pada. A jak pada,to nie szybują. W listopadzie będzie padać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Platforma Razem! IP: 217.98.72.* 18.09.06, 09:57 Popieram,tak jak w Warszawie gdzie z pewnościa dojdzie do II tury,wówczas pomimo ewntualnej wygranej "Marcina Kazimierzowicza" w pierwszej turze,zwycięstwo w II jest oczywiste.Wyborcy Borowskiego z pewnością nie zagłosują na "pinokia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Platforma Razem! IP: 217.98.72.* 18.09.06, 10:00 Oczywiscie zwycięstwo w II turze Hanny Gronkiewicz-Waltz - korekta do mojego poprzedniego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś