Dodaj do ulubionych

W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja:)

06.10.06, 18:22
miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,3660889.html
:)
Obserwuj wątek
    • exman Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 18:23
      Widac jeszcze nie wytrzeźwieli po Winobraniu...będą jaja jak się wybudzą .....
      • rico29 Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 18:55
        Jakie województwo taka koalicja.

-
        Forum z pomysłami na Szczecin
        odswiezmyszczecin.pl/
    • galoty Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 18:26
      zbyszek9924 napisała:

> miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,3660889.html
      > :)
      Sami socjaliści w kolejce.
      Jakie honorowe oddawanie krwii. Winno istnieć tylko płatne, komercha i tyle.
      • absztyfikant Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 18:28
        A tobie juz zupelnie na mozg padlo?
        • galoty Tym razem odpuszczę 06.10.06, 18:32
          absztyfikant napisał:

> A tobie juz zupelnie na mozg padlo?
          Znowu zaczynasz ? Odpuszczę i dam Ci szanse . Nie skomentuję nawet między
          wierszami.Następnym razem już nie.
          • absztyfikant Re: Tym razem odpuszczę 06.10.06, 18:36
            Honorowe oddawanie krwi to piekny i szlachetny zwyczaj, sam jestem krwiodawca i
            to od wielu lat. Kiedy czytam takie glupoty, to caly sie gotuje!
            • galoty zrozum to w końcu 06.10.06, 18:41
              absztyfikant napisał:

> Honorowe oddawanie krwi to piekny i szlachetny zwyczaj, sam jestem krwiodawca
              i
              >
              > to od wielu lat. Kiedy czytam takie glupoty, to caly sie gotuje!
              To dla Ciebie są głupoty. Dla mnie głupotą są inne rzeczy i inne mnie denerwują
              często te które dla Ciebie głupotą nie są więc zrozum to w końcu , że jest to
              rzecz względna, naucz się szacunku do innych poglądów i zachowuj się uważając
              na słowa.
              • Gość: krwiodawca Re: zrozum to w końcu IP: *.system.szczecin.pl 06.10.06, 18:51
                absztyf proponuje zastrzec,że dla galotego transfuzja TYLKO z zapasów
                komercyjnych
                swoją droga widzisz dla kogo oddajesz swoja krew ?
                • absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 18:53
                  Oddaje ja dla ludzi. Z potrzeby niesienia pomocy. Moze tez troche dlatego, ze
                  poprawia mi to samopoczucie - niska motywacja, ale zeby kazdy mial taka:)
                • galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 18:55
                  Gość portalu: krwiodawca napisał(a):

> absztyf proponuje zastrzec,że dla galotego transfuzja TYLKO z zapasów
                  > komercyjnych

Tak z komercyjnych ale opłaconych z Kasy Chorych ponieważ jestem ubezpieczony.
                  • Gość: krwiodawca Re: zrozum to w końcu IP: *.system.szczecin.pl 06.10.06, 18:56
                    > Tak z komercyjnych ale opłaconych z Kasy Chorych ponieważ jestem ubezpieczony.

teraz mnie ubawiłeś

• galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 18:59

> > Tak z komercyjnych ale opłaconych z Kasy Chorych ponieważ jestem ubezpiec
                      > zony.
                      >
                      > teraz mnie ubawiłeś
                      >...a dlaczegóż to Cię ubawiłem ? Czy to tylko taka sobie odzywka forumowa jak
                      nie wiesz co odpowiedzieć. Co w tym smiesznego ? Napisz to może i ja się
                      pośmieję.
                      Tak jak napisałem jest w znacznej części świata.
                      • absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:03
                        Gdzie?:) Podaj jakis link potwierdzajacy twoja teze:)))))))))))))))))))
                        • galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:09
                          absztyfikant napisał:

> Gdzie?:) Podaj jakis link potwierdzajacy twoja teze:)))))))))))))))))))
                          Nie mam ochoty szukac linków. Ty poszukaj a znajdziesz. To tak jakbyś mi kazał
                          szukac linka udowadniającego, że ziemia jest okrągła.
                          Rozumiem, że jesteś wyznawcą tezy : nie ma w internecie to nie ma.
                          Myslę, że jest.
                          • exman Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:11
                            Umówcie się na piwo, herbatę czy też wodę, obojętne ale nie róbcie tu siary,
                            Panowie !!!
                            • galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:29
                              exman napisał:

> Umówcie się na piwo, herbatę czy też wodę, obojętne ale nie róbcie tu siary,
                              > Panowie !!!
                              Jaka siara ? Kto tu robi siarę ?
                              Coś nie w formie dzisiaj jesteś ? Weż lecytynę lub napij sie meliski
                              • exman Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:33
                                Wiesz, nie każdy stosuje metody, które Ty wypróbowałeś, ale chętnie skopałbym Ci
                                tę twoją zasmarkaną, klikającą dupę. Serio. To co , może jutro po południu ?
                                • zbyszek9924 Re: zrozum to w końcu 07.10.06, 04:50
                    • galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:09

> > Tak z komercyjnych ale opłaconych z Kasy Chorych ponieważ jestem ubezpiec
                      > zony.
                      >
                      > teraz mnie ubawiłeś
                      Zaniemówiłes krwiopijco ? :-)
                      • Gość: krwiodawca Re: zrozum to w końcu IP: *.system.szczecin.pl 06.10.06, 19:12
                        jesli bedziesz czekał na komercyjną krew, to zrozumiesz, w Polsce gdyby nie
                        honorowi krwiodawcy wielu ludzi by straciło zycie
                        nie życzę ci abys kiedys musiał to zrozumiec i podziwiam twoja wiare w narodowy
                        fundusz zdrowia, widać,ze nie chorowałeś
                        • galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:27

> jesli bedziesz czekał na komercyjną krew, to zrozumiesz, w Polsce gdyby nie
                          > honorowi krwiodawcy wielu ludzi by straciło zycie
                          > nie życzę ci abys kiedys musiał to zrozumiec i podziwiam twoja wiare w
                          narodowy
                          > fundusz zdrowia, widać,ze nie chorowałeś
                          W dalszym ciągu nie wiem co takiego śmiesznego było w mojej wypowiedzi :-)
                          Ad rem
                          - W wielu krajach nie zrozumieją Cię co to znaczy honorowe krwiodawstwo
                          - Stosowane jest płacenie na krew na przykład w Austri (tu jestem pewien) ale
                          też w wielu innych krajach
                          -stosowane jest płacenie w inny sposób na przykład poprzez ulge podatkową
                          (mniej płacisz podatku) i tak jest na ten przykład w Czechach
                          Twój argument :
                          > jesli bedziesz czekał na komercyjną krew, to zrozumiesz, w Polsce gdyby nie
                          > honorowi krwiodawcy wielu ludzi by straciło zycie
                          ... jest socjalistyczno demagogiczny.
                          Czy wiesz na przykład, że honorową krew Polska sprzedaje za wymierne pieniądze ?

• absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:30
                            W wielu krajach krew mozna sprzedac bankom krwi (takze sperme), ale wcale to
                            nie znaczy, ze nie mozna jej oddac honorowo.
                            • galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:35
                              absztyfikant napisał:

> W wielu krajach krew mozna sprzedac bankom krwi (takze sperme), ale wcale to
                              > nie znaczy, ze nie mozna jej oddac honorowo.
                              Oczywiście tak !
                              Nigdy temu nie przeczyłem a system gdzie na rynku jest tylko (prawie0 ta forma
                              nazwałem socjalistycznym.
                              Kiedyś w wojsku aby pokazać szlachetność Ludowego Wojska Polskiego i aby na
                              egzekutywie dowódca dostał kwartalnik , zmuszano żołnieży do "honorowego"
                              oddawania krwi w zamian za przepustkę lub urlop. Podbnie w więziennictwie.
                              Zgadzam się jednak, że jedno drugiemu wcale nie musi przeczyć ale to nie powód
                              aby za pogląd wysyłać mnie do lekarza.
                              • absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:37
                                Jestes homo sovieticusem, ktory nie wierzy w to, ze cos mozna robic po prostu z
                                potrzeby serca. Na te przypadlosc nie ma lekarza.

P.S.
                                >żolnieży
                                • galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:42
                                  absztyfikant napisał:

> Jestes homo sovieticusem, ktory nie wierzy w to, ze cos mozna robic po prostu
                                  z
                                  >
                                  > potrzeby serca. Na te przypadlosc nie ma lekarza.
                                  >
                                  > P.S.
                                  > >żolnieży
                                  Znowu mi ubliżasz.
                                  Nie ma to nic wspólnego z homosowieticusem. Wierzę, że wiele rzeczy można
                                  zrobic z potrzeby serca. Robiłem je i robię.
                                  Natomiast oddawanie krwi przez działaczy politycznych i ich młodzieżówki nie
                                  uważam za gest z potrzeby serca ale za brukanie szlachetności tej inicjatywy
                                  społecznej która istnieje w naszym kraju już od 1958 roku i w tym temacie, w
                                  tym wątku się wypowiedziałem.

• absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:45
                                    Lepiej jak oddaja krew, niz mieliby chlac na ogniskach integracyjnych. Dlaczego
                                    obrazasz tych mlodych ludzi? Robia cos pozytecznego, w przeciwienstwie do
                                    ciebie.
                                    • galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:48
                                      absztyfikant napisał:

> Lepiej jak oddaja krew, niz mieliby chlac na ogniskach integracyjnych.
                                      Dlaczego
                                      >
                                      > obrazasz tych mlodych ludzi? Robia cos pozytecznego, w przeciwienstwie do
                                      > ciebie.

Nie osądzaj mnie co ja robię. Nie do Ciebie to należy.
                                      Nie uważam tego za coś pozytecznego. Uważam to wręcz za deprawację polegającą
                                      na nauce czynienia rzeczy społecznych i szlachetnych ale z wyrachowania.
                                      Zakłamanie. Szkodliwe szczególnie dla młodych ludzi a szczególnie szkodliwe dla
                                      karju jeżeli są to młodzi politycy
                                      • absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:50
                                        Deprawacje? Jestes hipokryta. Niech kazdy sie lansuje na oddawaniu krwi, nie
                                        mam nic przeciwko. Wspaniala mlodziez!
                                      • praszczur1 Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:53
                                        No ale może oni mieli dobre intencje? Zresztą ta krew się przyda,a że jest
                                        czerwona to nie ma znaczenia:-))
                                        • absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:56
                                          Z artykulu wynika, ze czerwono-czarno-niebieska:)
                          • Gość: krwiodawca Re: zrozum to w końcu IP: *.system.szczecin.pl 06.10.06, 19:30
                            ja o niebie, ty o chlebie
                            trudno, nie zrozumiesz, nie musisz szanować tego co dla ciebie robię, bezpłatnie
                            • galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:38

> ja o niebie, ty o chlebie
                              > trudno, nie zrozumiesz, nie musisz szanować tego co dla ciebie robię,
                              bezpłatnie
                              ... ależ ja szanuję i to bardzo.
                              To, że uważam iż np nie powinno być państwowych domów dziecka to nie znaczy, że
                              nie lubię dzieci. Nie czyń demagogii socjalistycznej . Kto nie z nami ten
                              przeciwko nam. Kto nie idzie na 1 maja ten jest przeciwnikiem socjalizmu.

• Gość: mim Re: zrozum to w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 21:13
                                Moim zdaniem ograniczone Twoje rozumowanie.Niezbyt często zgadzam się z
                                absztyfikantem ,ale tym razem to on ma rację.Nie mieszaj oddawania krwi do
                                polityki. A hasło "kto nie znami ten przeciwko nam " ostatnio słychać nazbyt
                                często.
    • dariusz.matecki Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 22:46
      Ładny gest. A u nas FMS potrafi jedynie biura poselskie PiSu jajkami obrzucać.
      • mlodzi_dla_demokracji Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:05
        masz na to dowody, cwaniaku?????????? to proszę teraz i tutaj - podaj z imienia
        i nazwiska członków FMS, którzy to "zrobili"!!! dziwne, Policja miała zająć się
        łapaniem sprawców owego zdarzenia, a jakoś nikomu z FMS (ani innych
        organizacji, biorących udział w czwartkowej demo) nie postawiono żadnych
        zarzutów!!!! i nie postawią, bo nikt z wyżej wymienionych tego nie zrobił!

Wiem, że PiSowi zależy na tym, by zrobic z nas wszystkich kryminalistów, ale
        przykro mi, faktom nie można zaprzeczyć. Faktom zaprzeczają tylko szaleńcy...
        Albo, jak widać, członkowie PiSu :D

• absztyfikant Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:09
          Wcale bym sie zdziwil, gdyby mlodzi pisowcy sami obrzucili swoje biuro dla
          autoreklamy. Wydali moze zlotowke na te kilka jajek, sprzatanie im maksymalnie
          15 minut, a ile darmowej reklamy w mediach. Zawsze to metoda na odwrocenie
          uwagi od demonstracji. No i w roli ofiary sie mozna przedstawiac:))))

To jest moja hipoteza calego zajscia.
          • Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 23:11
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • absztyfikant Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:15
              W przeciwienstwie do Mateckiego wyrazilem hipoteze.
              • Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 23:18
          • mlodzi_dla_demokracji Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:19
            Absztyfikancie, nie chcę nic mówić, ale ja też to podejrzewam ;)
            • absztyfikant Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:23
              PiS to wyjatkowo cyniczna partia. Sadzac chocby po wybrykach posla Kur..skiego,
              to sa zdolni do wszystkiego. Matecki pisal, ze Kurski to jego idol. A jeszcze
              maja w swoich szeregach wyjatkowo parszywa postac, czyli Wassermanna, ktory
              swoje przeboje z wanna porownal do meczenskiej smierci ks. Jerzego
              Popieluszki...
              • Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 23:25
                • mlodzi_dla_demokracji Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:30
                  oooo, kultura polityczna to twoja bardzo mocna strona, jak widzę...
                  • Gość: fistoffury mlody, czytac nie potrafisz czy do SLD nalezysz ? IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 23:33
                    a krotkowzrocznosc twoja cecha:

absztyfikant napisal:

A jeszcze
                    maja w swoich szeregach wyjatkowo parszywa postac, czyli Wassermanna
                • galoty fistofury 07.10.06, 13:15
                  Skalndaliczne jest zachowanie tego admina. Najgorszy cenzor za komuny nie był
                  tak wredny i bezczelny jak ten TKM.
                  Zapewne zauważyłeś , że postanowiłem się nie odwdzięczać. Kolesie tego
                  nieetycznego admina sypią mi od chamów głupoli itp ale ten tego nie wycina.
                  • Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 07.10.06, 13:19
                    • galoty Re: fistofury 07.10.06, 13:27
                      Gość portalu: fistoffury napisał(a):

> napisalem jedynie, ze takie sbeckie metody jekie insynuowal absztyfikant sa
                      > najzwyczajniej podle w stosunku do tych mlodych ludzi i... ciach
                      >
                      > wiesz co ?
                      > tez chyba go oleje bo szkoda rak brudzic chamem z pretensjami...
                      Nie zmienisz tego. To jest po prostu TKM . Dla mnie TKM to jest od czasu kiedy
                      zauważyłem stronniczość polityczną i personalna admina. To mentalność z jednego
                      prlowskiego żródła
              • mlodzi_dla_demokracji Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:29
                olaboga, a tego to me uszy jeszcze nie słyszały! no tak, taka wanna to musi być
                dramat... :D

proponuję doroczne obchody święta postawienia wanny ;)

swoją drogą, to fajnie mieć najsłynniejszą wannę w IV RP :D
              • Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 07.10.06, 11:44
          • Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 07.10.06, 11:38
        • dariusz.matecki [...] 07.10.06, 20:11
          • Gość: fistoffury Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja IP: *.dedyki.pl 07.10.06, 20:13

Mlody, masz cohones!!!
          • praszczur1 Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 07.10.06, 20:19
            Niektórzy mają jakąś zadziwijącą łatwośc używania przymiotników "eseckie"
            czy "peerelowskie" metody.Gdyby był jeszcze PRL to jak by wam SB pognało kota
            to blada wasza twarz.Ale widząc waszą nadgorliwość w podlizywaniu sie władzy to
            pewnie bylibyście gorliwymi i aktywnymi członkami Zwiazku Młodzieży
            Socjalistycznej a potem PZPR.
            • Gość: Pramysza Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:21
              Nudzisz strasznie i to mało atrakcyjnie
          • absztyfikant Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 07.10.06, 20:30
            Darus, Darus - panuj nad slowami.
            • Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 07.10.06, 20:37
          • absztyfikant Matecki! 07.10.06, 20:38
            A co takiego Marcin Janikowski powiedzial policji? Walnal konkretem czy
            majaczyl o zlych ludziach z lewicy?:)))))))))))
            • mlodzi_dla_demokracji Re: Matecki! 07.10.06, 22:09
              ja zostawiam tą sprawę już bez komentarza. Gdyby Orwell żył, myślę, że miałby
              świetny materiał na kolejną książkę. Polska zmierza ku dyktaturze świń...
            • dariusz.matecki Re: Matecki! 07.10.06, 22:14
              Nie mogę przekazywać poufnych informacji. Policja się zajmuje tą sprawą i mam
              nadzieję, że wandali znajdzie.
              • mlodzi_dla_demokracji Re: Matecki! 07.10.06, 23:47
                ja też mam taką nadzieję :D
                • dariusz.matecki Re: Matecki! 08.10.06, 00:09
                  "Młodzi dla demokracji" to jakieś nowe stowarzyszenie?
                  • mlodzi_dla_demokracji Re: Matecki! 08.10.06, 00:23
                    inicjatywa społeczna
    • mlodzi_dla_demokracji Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 22:58
      zbyszek9924 napisała:

> miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,3660889.html
      > :)

zglupiałeś??? Śmiejesz się z tego, że młodzi ludzie oddają krew po to, by
      ratowac życie innych??? to piekny gest, a Ty starasz się temu nadać polityczny
      wymiar - wystarczy spojrzeć chociażby na tytuł postu!!! Zastanów się nad sobą
      poważnie, radzę Ci...
      • absztyfikant Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 09.10.06, 11:49
        Szoda gadac...
    • Gość: mini Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja IP: *.ztpnet.pl 07.10.06, 19:58
      To tylko w winnym grodzie jest mozliwe :)))))))))))))))))))))
      • Gość: tk Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja IP: *.backiel.com.pl 09.10.06, 18:53
        ta niewątpliwie zielona góra jest winna , jest winna innym miastom regionu przeprosiny i zwrot zagarnietych na wydumana "stołecznikowość" mieściny pieniędzy i środków, miasto które za hitlera niemal równe było Żarom, czy Żaganiowi, a po wojnie niebyło przygotowane do roli adminstrowania nawet najbliższym lasom - budowanie urzedów od podstaw, dróg, szkół, etc, a kto na tym cierpiał - inne miasta(eczka) tak wyrok brzmi: zielonogóra jest winna !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka