zbyszek9924 06.10.06, 18:22 miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,3660889.html :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 18:23 Widac jeszcze nie wytrzeźwieli po Winobraniu...będą jaja jak się wybudzą ..... Odpowiedz Link Zgłoś
rico29 Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 18:55 Jakie województwo taka koalicja. - Forum z pomysłami na Szczecin odswiezmyszczecin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 18:26 zbyszek9924 napisała: > miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,3660889.html > :) Sami socjaliści w kolejce. Jakie honorowe oddawanie krwii. Winno istnieć tylko płatne, komercha i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 18:28 A tobie juz zupelnie na mozg padlo? Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Tym razem odpuszczę 06.10.06, 18:32 absztyfikant napisał: > A tobie juz zupelnie na mozg padlo? Znowu zaczynasz ? Odpuszczę i dam Ci szanse . Nie skomentuję nawet między wierszami.Następnym razem już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Tym razem odpuszczę 06.10.06, 18:36 Honorowe oddawanie krwi to piekny i szlachetny zwyczaj, sam jestem krwiodawca i to od wielu lat. Kiedy czytam takie glupoty, to caly sie gotuje! Odpowiedz Link Zgłoś
galoty zrozum to w końcu 06.10.06, 18:41 absztyfikant napisał: > Honorowe oddawanie krwi to piekny i szlachetny zwyczaj, sam jestem krwiodawca i > > to od wielu lat. Kiedy czytam takie glupoty, to caly sie gotuje! To dla Ciebie są głupoty. Dla mnie głupotą są inne rzeczy i inne mnie denerwują często te które dla Ciebie głupotą nie są więc zrozum to w końcu , że jest to rzecz względna, naucz się szacunku do innych poglądów i zachowuj się uważając na słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krwiodawca Re: zrozum to w końcu IP: *.system.szczecin.pl 06.10.06, 18:51 absztyf proponuje zastrzec,że dla galotego transfuzja TYLKO z zapasów komercyjnych swoją droga widzisz dla kogo oddajesz swoja krew ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 18:53 Oddaje ja dla ludzi. Z potrzeby niesienia pomocy. Moze tez troche dlatego, ze poprawia mi to samopoczucie - niska motywacja, ale zeby kazdy mial taka:) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 18:55 Gość portalu: krwiodawca napisał(a): > absztyf proponuje zastrzec,że dla galotego transfuzja TYLKO z zapasów > komercyjnych Tak z komercyjnych ale opłaconych z Kasy Chorych ponieważ jestem ubezpieczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krwiodawca Re: zrozum to w końcu IP: *.system.szczecin.pl 06.10.06, 18:56 > Tak z komercyjnych ale opłaconych z Kasy Chorych ponieważ jestem ubezpieczony. teraz mnie ubawiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 18:59 Gość portalu: krwiodawca napisał(a): > > Tak z komercyjnych ale opłaconych z Kasy Chorych ponieważ jestem ubezpiec > zony. > > teraz mnie ubawiłeś >...a dlaczegóż to Cię ubawiłem ? Czy to tylko taka sobie odzywka forumowa jak nie wiesz co odpowiedzieć. Co w tym smiesznego ? Napisz to może i ja się pośmieję. Tak jak napisałem jest w znacznej części świata. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:03 Gdzie?:) Podaj jakis link potwierdzajacy twoja teze:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:09 absztyfikant napisał: > Gdzie?:) Podaj jakis link potwierdzajacy twoja teze:))))))))))))))))))) Nie mam ochoty szukac linków. Ty poszukaj a znajdziesz. To tak jakbyś mi kazał szukac linka udowadniającego, że ziemia jest okrągła. Rozumiem, że jesteś wyznawcą tezy : nie ma w internecie to nie ma. Myslę, że jest. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:11 Umówcie się na piwo, herbatę czy też wodę, obojętne ale nie róbcie tu siary, Panowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:29 exman napisał: > Umówcie się na piwo, herbatę czy też wodę, obojętne ale nie róbcie tu siary, > Panowie !!! Jaka siara ? Kto tu robi siarę ? Coś nie w formie dzisiaj jesteś ? Weż lecytynę lub napij sie meliski Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:33 Wiesz, nie każdy stosuje metody, które Ty wypróbowałeś, ale chętnie skopałbym Ci tę twoją zasmarkaną, klikającą dupę. Serio. To co , może jutro po południu ? Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:09 Gość portalu: krwiodawca napisał(a): > > Tak z komercyjnych ale opłaconych z Kasy Chorych ponieważ jestem ubezpiec > zony. > > teraz mnie ubawiłeś Zaniemówiłes krwiopijco ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krwiodawca Re: zrozum to w końcu IP: *.system.szczecin.pl 06.10.06, 19:12 jesli bedziesz czekał na komercyjną krew, to zrozumiesz, w Polsce gdyby nie honorowi krwiodawcy wielu ludzi by straciło zycie nie życzę ci abys kiedys musiał to zrozumiec i podziwiam twoja wiare w narodowy fundusz zdrowia, widać,ze nie chorowałeś Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:27 Gość portalu: krwiodawca napisał(a): > jesli bedziesz czekał na komercyjną krew, to zrozumiesz, w Polsce gdyby nie > honorowi krwiodawcy wielu ludzi by straciło zycie > nie życzę ci abys kiedys musiał to zrozumiec i podziwiam twoja wiare w narodowy > fundusz zdrowia, widać,ze nie chorowałeś W dalszym ciągu nie wiem co takiego śmiesznego było w mojej wypowiedzi :-) Ad rem - W wielu krajach nie zrozumieją Cię co to znaczy honorowe krwiodawstwo - Stosowane jest płacenie na krew na przykład w Austri (tu jestem pewien) ale też w wielu innych krajach -stosowane jest płacenie w inny sposób na przykład poprzez ulge podatkową (mniej płacisz podatku) i tak jest na ten przykład w Czechach Twój argument : > jesli bedziesz czekał na komercyjną krew, to zrozumiesz, w Polsce gdyby nie > honorowi krwiodawcy wielu ludzi by straciło zycie ... jest socjalistyczno demagogiczny. Czy wiesz na przykład, że honorową krew Polska sprzedaje za wymierne pieniądze ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:30 W wielu krajach krew mozna sprzedac bankom krwi (takze sperme), ale wcale to nie znaczy, ze nie mozna jej oddac honorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:35 absztyfikant napisał: > W wielu krajach krew mozna sprzedac bankom krwi (takze sperme), ale wcale to > nie znaczy, ze nie mozna jej oddac honorowo. Oczywiście tak ! Nigdy temu nie przeczyłem a system gdzie na rynku jest tylko (prawie0 ta forma nazwałem socjalistycznym. Kiedyś w wojsku aby pokazać szlachetność Ludowego Wojska Polskiego i aby na egzekutywie dowódca dostał kwartalnik , zmuszano żołnieży do "honorowego" oddawania krwi w zamian za przepustkę lub urlop. Podbnie w więziennictwie. Zgadzam się jednak, że jedno drugiemu wcale nie musi przeczyć ale to nie powód aby za pogląd wysyłać mnie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:37 Jestes homo sovieticusem, ktory nie wierzy w to, ze cos mozna robic po prostu z potrzeby serca. Na te przypadlosc nie ma lekarza. P.S. >żolnieży Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:42 absztyfikant napisał: > Jestes homo sovieticusem, ktory nie wierzy w to, ze cos mozna robic po prostu z > > potrzeby serca. Na te przypadlosc nie ma lekarza. > > P.S. > >żolnieży Znowu mi ubliżasz. Nie ma to nic wspólnego z homosowieticusem. Wierzę, że wiele rzeczy można zrobic z potrzeby serca. Robiłem je i robię. Natomiast oddawanie krwi przez działaczy politycznych i ich młodzieżówki nie uważam za gest z potrzeby serca ale za brukanie szlachetności tej inicjatywy społecznej która istnieje w naszym kraju już od 1958 roku i w tym temacie, w tym wątku się wypowiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:45 Lepiej jak oddaja krew, niz mieliby chlac na ogniskach integracyjnych. Dlaczego obrazasz tych mlodych ludzi? Robia cos pozytecznego, w przeciwienstwie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:48 absztyfikant napisał: > Lepiej jak oddaja krew, niz mieliby chlac na ogniskach integracyjnych. Dlaczego > > obrazasz tych mlodych ludzi? Robia cos pozytecznego, w przeciwienstwie do > ciebie. Nie osądzaj mnie co ja robię. Nie do Ciebie to należy. Nie uważam tego za coś pozytecznego. Uważam to wręcz za deprawację polegającą na nauce czynienia rzeczy społecznych i szlachetnych ale z wyrachowania. Zakłamanie. Szkodliwe szczególnie dla młodych ludzi a szczególnie szkodliwe dla karju jeżeli są to młodzi politycy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:50 Deprawacje? Jestes hipokryta. Niech kazdy sie lansuje na oddawaniu krwi, nie mam nic przeciwko. Wspaniala mlodziez! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:53 No ale może oni mieli dobre intencje? Zresztą ta krew się przyda,a że jest czerwona to nie ma znaczenia:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:56 Z artykulu wynika, ze czerwono-czarno-niebieska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krwiodawca Re: zrozum to w końcu IP: *.system.szczecin.pl 06.10.06, 19:30 ja o niebie, ty o chlebie trudno, nie zrozumiesz, nie musisz szanować tego co dla ciebie robię, bezpłatnie Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zrozum to w końcu 06.10.06, 19:38 Gość portalu: krwiodawca napisał(a): > ja o niebie, ty o chlebie > trudno, nie zrozumiesz, nie musisz szanować tego co dla ciebie robię, bezpłatnie ... ależ ja szanuję i to bardzo. To, że uważam iż np nie powinno być państwowych domów dziecka to nie znaczy, że nie lubię dzieci. Nie czyń demagogii socjalistycznej . Kto nie z nami ten przeciwko nam. Kto nie idzie na 1 maja ten jest przeciwnikiem socjalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: zrozum to w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 21:13 Moim zdaniem ograniczone Twoje rozumowanie.Niezbyt często zgadzam się z absztyfikantem ,ale tym razem to on ma rację.Nie mieszaj oddawania krwi do polityki. A hasło "kto nie znami ten przeciwko nam " ostatnio słychać nazbyt często. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 22:46 Ładny gest. A u nas FMS potrafi jedynie biura poselskie PiSu jajkami obrzucać. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzi_dla_demokracji Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:05 masz na to dowody, cwaniaku?????????? to proszę teraz i tutaj - podaj z imienia i nazwiska członków FMS, którzy to "zrobili"!!! dziwne, Policja miała zająć się łapaniem sprawców owego zdarzenia, a jakoś nikomu z FMS (ani innych organizacji, biorących udział w czwartkowej demo) nie postawiono żadnych zarzutów!!!! i nie postawią, bo nikt z wyżej wymienionych tego nie zrobił! Wiem, że PiSowi zależy na tym, by zrobic z nas wszystkich kryminalistów, ale przykro mi, faktom nie można zaprzeczyć. Faktom zaprzeczają tylko szaleńcy... Albo, jak widać, członkowie PiSu :D Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:09 Wcale bym sie zdziwil, gdyby mlodzi pisowcy sami obrzucili swoje biuro dla autoreklamy. Wydali moze zlotowke na te kilka jajek, sprzatanie im maksymalnie 15 minut, a ile darmowej reklamy w mediach. Zawsze to metoda na odwrocenie uwagi od demonstracji. No i w roli ofiary sie mozna przedstawiac:)))) To jest moja hipoteza calego zajscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 23:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:15 W przeciwienstwie do Mateckiego wyrazilem hipoteze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 23:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzi_dla_demokracji Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:19 Absztyfikancie, nie chcę nic mówić, ale ja też to podejrzewam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:23 PiS to wyjatkowo cyniczna partia. Sadzac chocby po wybrykach posla Kur..skiego, to sa zdolni do wszystkiego. Matecki pisal, ze Kurski to jego idol. A jeszcze maja w swoich szeregach wyjatkowo parszywa postac, czyli Wassermanna, ktory swoje przeboje z wanna porownal do meczenskiej smierci ks. Jerzego Popieluszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 23:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzi_dla_demokracji Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:30 oooo, kultura polityczna to twoja bardzo mocna strona, jak widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury mlody, czytac nie potrafisz czy do SLD nalezysz ? IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 23:33 a krotkowzrocznosc twoja cecha: absztyfikant napisal: A jeszcze maja w swoich szeregach wyjatkowo parszywa postac, czyli Wassermanna Odpowiedz Link Zgłoś
galoty fistofury 07.10.06, 13:15 Skalndaliczne jest zachowanie tego admina. Najgorszy cenzor za komuny nie był tak wredny i bezczelny jak ten TKM. Zapewne zauważyłeś , że postanowiłem się nie odwdzięczać. Kolesie tego nieetycznego admina sypią mi od chamów głupoli itp ale ten tego nie wycina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 07.10.06, 13:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: fistofury 07.10.06, 13:27 Gość portalu: fistoffury napisał(a): > napisalem jedynie, ze takie sbeckie metody jekie insynuowal absztyfikant sa > najzwyczajniej podle w stosunku do tych mlodych ludzi i... ciach > > wiesz co ? > tez chyba go oleje bo szkoda rak brudzic chamem z pretensjami... Nie zmienisz tego. To jest po prostu TKM . Dla mnie TKM to jest od czasu kiedy zauważyłem stronniczość polityczną i personalna admina. To mentalność z jednego prlowskiego żródła Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzi_dla_demokracji Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 23:29 olaboga, a tego to me uszy jeszcze nie słyszały! no tak, taka wanna to musi być dramat... :D proponuję doroczne obchody święta postawienia wanny ;) swoją drogą, to fajnie mieć najsłynniejszą wannę w IV RP :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 07.10.06, 11:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 07.10.06, 11:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki [...] 07.10.06, 20:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja IP: *.dedyki.pl 07.10.06, 20:13 :) Mlody, masz cohones!!! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 07.10.06, 20:19 Niektórzy mają jakąś zadziwijącą łatwośc używania przymiotników "eseckie" czy "peerelowskie" metody.Gdyby był jeszcze PRL to jak by wam SB pognało kota to blada wasza twarz.Ale widząc waszą nadgorliwość w podlizywaniu sie władzy to pewnie bylibyście gorliwymi i aktywnymi członkami Zwiazku Młodzieży Socjalistycznej a potem PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pramysza Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:21 Nudzisz strasznie i to mało atrakcyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 07.10.06, 20:30 Darus, Darus - panuj nad slowami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 07.10.06, 20:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Matecki! 07.10.06, 20:38 A co takiego Marcin Janikowski powiedzial policji? Walnal konkretem czy majaczyl o zlych ludziach z lewicy?:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzi_dla_demokracji Re: Matecki! 07.10.06, 22:09 ja zostawiam tą sprawę już bez komentarza. Gdyby Orwell żył, myślę, że miałby świetny materiał na kolejną książkę. Polska zmierza ku dyktaturze świń... Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: Matecki! 07.10.06, 22:14 Nie mogę przekazywać poufnych informacji. Policja się zajmuje tą sprawą i mam nadzieję, że wandali znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: Matecki! 08.10.06, 00:09 "Młodzi dla demokracji" to jakieś nowe stowarzyszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzi_dla_demokracji Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 06.10.06, 22:58 zbyszek9924 napisała: > miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,3660889.html > :) zglupiałeś??? Śmiejesz się z tego, że młodzi ludzie oddają krew po to, by ratowac życie innych??? to piekny gest, a Ty starasz się temu nadać polityczny wymiar - wystarczy spojrzeć chociażby na tytuł postu!!! Zastanów się nad sobą poważnie, radzę Ci... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja 09.10.06, 11:49 Szoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja IP: *.ztpnet.pl 07.10.06, 19:58 To tylko w winnym grodzie jest mozliwe :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: W Zielonej Górze PIS i SLD idą razem-ale jaja IP: *.backiel.com.pl 09.10.06, 18:53 ta niewątpliwie zielona góra jest winna , jest winna innym miastom regionu przeprosiny i zwrot zagarnietych na wydumana "stołecznikowość" mieściny pieniędzy i środków, miasto które za hitlera niemal równe było Żarom, czy Żaganiowi, a po wojnie niebyło przygotowane do roli adminstrowania nawet najbliższym lasom - budowanie urzedów od podstaw, dróg, szkół, etc, a kto na tym cierpiał - inne miasta(eczka) tak wyrok brzmi: zielonogóra jest winna ! Odpowiedz Link Zgłoś