Dodaj do ulubionych

Piotr Krzystek wspiera starszych i ubogich

09.11.06, 15:01
Bilety socjalne dla emerytów i rencistów, utworzenie sieci barów mlecznych i
wspieranie organizacji pozarządowych zajmujących się osobami starszymi
obiecuje kandydat na prezydenta Szczecina Piotr Krzystek

miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,3726506.html
---
www.krzystek.org
Obserwuj wątek
    • Gość: marian paździoch Re: Piotr Krzystek wspiera starszych i ubogich IP: *.chello.pl 09.11.06, 15:07
      obiecanki cacanki....

mp
      • konrad_wasilewski Re: Piotr Krzystek wspiera starszych i ubogich 09.11.06, 15:31
        Zauwaz ze Krzystek nie obiecuje czegos czego nie mozna by spelnić. Nie obiecuje
        3 mln mieszkań jak PIS gdzie wiadomo bylo ze to nie realne. Dlatego wierze ze
        jako prezydent naszego miasta Krzytsek spelni wszyskie obietnice.
        • Gość: Tadek niech odda zakombinowane mieszkanie na dom starców IP: *.chello.pl 09.11.06, 15:32
    • Gość: niunia Re: Piotr Krzystek wspiera starszych i ubogich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:40
      Bez obrazy, jak nie Krzystek to kto? Sw. Teresa od Rydzyka czy układowiec
      Piechota?
      • Gość: rex Re: Piotr Krzystek wspiera starszych i ubogich IP: *.chello.pl 09.11.06, 15:47
        I to jest właśnie tragizm sytuacji - nie ma na kogo głosować! :(

TWarzysz kategorycznie odpada, więc zaczynam się skłaniać ku koncepcji, aby
        rodzinnie oddać jeden głos na Krzystka i jeden na Lubińską - trudno mi wybrać
        między aidsem a trądem...
      • Gość: bazylek Re: Piotr Krzystek wspiera starszych i ubogich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:49
        Jestem sklonny poprzec Krzystka.
    • Gość: Galoty Re: Piotr Krzystek wspiera starszych i ubogich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:56
      Może sprzeda mieszkanie odliczy te swoje jakies tam 30.000zł a resztę czyli
      około 270.ooo zł przeznaczy na biednych.
      • Gość: rex Re: Piotr Krzystek wspiera starszych i ubogich IP: *.chello.pl 09.11.06, 16:00
        To byłoby bardzo szlachetne, ale i... głupie!
        A jako głupi, nie zasługiwałby na poparcie. ;)
        • Gość: Bazyli Re: Piotr Krzystek wspiera starszych i ubogich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:07
          pewnie Tobie Galoty by sie przydalo mieszkanko co?
          • Gość: Galoty Re: Piotr Krzystek wspiera starszych i ubogich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:38
            Na wszystko co mam zarobiłem sam. Żadnych promocji. Mieszkanko to może za jakiś
            niedługi czas dla wnuków chłopcze.Sugerujesz, że żołądkuję się z zazdrości na
            mieszkanko ? :-) Jeżeli jesteś od Krzystka to rozumiem, że nie rozumiesz.
            Gdybym tak zrobił jako urzędnik i sprawę by wykryto to chyba palnałbym sobie w
            łeb.
            • Gość: Kondzio Re: Piotr Krzystek wspiera starszych i ubogich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:00
              Jedno do czego mozecie sie przyczepić to mieszkanie sluzbowe które Piotr
              Krzystek zgodnie z prawem otrzymal i zgodnie z prawem wykupil. Robicie z tego
              taki skandal jakby conajmniej kogos zamordowal. Gdy Kaczyński notorycznie
              klamie, gdy Kurski wywoluje niby afery za które potem odpowiada przed sadami,
              gdy kryminalistów dopuszcza sie do rządzenia, gdy pedofile sa filarem IVRP gdy
              ministrowie rzadu kupcza stanowiskami to tego NIE WIDZICIE!!!!
              MORALNOŚĆ PISu. Hipokryzja PISu, OBłUDA PISu.
              • Gość: Galoty Re: Piotr Krzystek wspiera starszych i ubogich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:02
                Kondzio. Kaczyński ani Kurski nie kandydują w Szczecinie w wyborach
                samorządowych. Także wypij chłodną wodę, następnie herbatke uspokajającą i
                zapodawaj normalnie :-)
    • Gość: Emeryt z PZPR Wzruszyłem się. Zagłosuję na pana Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:05
    • Gość: Emerytowany Biskup Poprę Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:07
    • Gość: Rencista z WSI Jestem za Krzystkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:07
    • Gość: Zadłuzony Biznes wsparlismy Piotra Krzystka teraz On wesprze nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:08
      • Gość: Madej Metody PISowskich oddańców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:11
        Po PISakach wszystkiego mozna sie spodziewać. Gratuluje pomysłu!
        • Gość: Sędzia Re: Metody PISowskich oddańców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:13
          Nitras nie jest u Nas tylko w Po, u Was.
    • Gość: Szara Strefa Re: Piotr Krzystek masz nasz głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:09
      • Gość: ja Re: Piotr Krzystek nie masz glosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:17
        tak? tylko kto oddal stbesom wlasnie mieszkania starszych ludzi ...bo zreguly
        tacy tam mieszkali tera babcie z dziadkami mieszkajacy tam po50 lat beda sie
        musieli przenoscic na zastepcze bo nie bedzie ich stac placic 1200 zl czynszu
        po i tak nieudanym remoncie stbsu[ wystarczy zobaczyc jak spierdzielili na
        pocztowej,,,nie nam te pierdoly krzystek ludzie starsi na pewno ciebie nie
        wybiora....
    • Gość: Ordynacka W drugiej turze głosujcie za Krzystkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:16
      nie za Lubińską. Cała Ordynacka ! Nasze będzie zwycięstwo. O etaty bądzcie
      spokojni. Jacek zawarł cichą umowę. Pełne bezpieczeństwo
    • Gość: Xarek Xieczorek Apeluje do moich zwolenników o poparcie Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:20
    • Gość: Xarek Xoćmiel Re: Piotr Krzystek to mój kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:46
    • Gość: Xdmund Xunowicz Jacka już nie lubię więc głosuję za Krzystkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:54
      • Gość: JanPan To galoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:26
        Podstepny galoty. Uwaza sie za takiego inteligętnego a posuwa sie do takich
        podstepów. Nie wypisuj po kilkanasnie debilnych postów tylko dyskutuj
        merytorycznie.
    • Gość: gość Re: Piotr Krzystek wspiera starszych i ubogich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:46
      hehe ktos go przejrzał.
    • Gość: Stacje Benzynowe Re: Piotr Krzystek wspiera nas My wesprzyjmy Go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:05
    • Gość: Mercedes Benz Re: Piotr Krzystek ma moje wsparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:06
    • Gość: Opel Re: Piotr Krzystek prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:06
    • Gość: SpółkaJawnaMieszka wspierając Krzystka pomożecie nam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:14
      • konrad_wasilewski www.krzystek.org 09.11.06, 21:20
        www.kszystek.org
        dokladne informacje o kandydacie
    • Gość: Woda I Kanalizacja Tylko Krzystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:34
    • Gość: SCR Re: Piotr Krzystek odremontuje kamienice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:35
      a My wybudujemy sobie wille. po jednej dla każdego pracownika a po dwie dla
      każdego prezesa i Inspektora nadzoru
    • Gość: Biskup Błogosławię kandydaturę Piotra Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:46
      Wierzcie mi, że co prawda nie nosi mohairowego beretu na głowie, bo w Po Mu nie
      pozwolili ale za to ma mohair i "tacę" w głowie. Zresztą załatwiłem mu
      mieszkanie więc musi odpracować.
    • Gość: Private banking Re: Piotr Krzystek to jest to ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:54
    • Gość: Sieć Lombardów Krzystek dopłaci Wam zapomogami do odsetek dla Nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:10
      • Gość: as Oh PISowcy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:14
        Już wiem dlaczego PIS ma takie notowania. jeżeli w PISie sa tacy ludzie jak Ci
        którzy zaśmiecaja ten wątek to wspólczuje partii.
    • Gość: OskarżeniPolitycy Re:Piotr Krzystek tylko On zrozumie nasze problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:15
      • Gość: tytus Re:Piotr Krzystek tylko On zrozumie nasze problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:46
        Krzystek przynajmniej ma program dla Szczecina.
        • Gość: Doradca Re:Piotr Krzystek tylko On zrozumie nasze problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:54
          Program ma Jacek Piechota. To jasne a te wypociny Krzystka są jak z ulotki
          marketingowej początkującej firmy w biznesie . Doskonałe określenie. Cienias !
          Doświadczenie w zarządzaniu i wiedzę odpowiednią dla tego stanowiska a przede
          wszystkim pracowitość reprezentuje tylko Piechota.
          • Gość: rex Re:Piotr Krzystek tylko On zrozumie nasze problem IP: *.chello.pl 10.11.06, 09:56
            A przypomnij mi jaką to firmą kiedykolwiek zarządzał Piechota? Może
            spektakularnie upadłe EsPeBePe?
            Czy jeszcze jakieś inne ma "na koncie"?
        • Gość: egzegeza Kto widział program? IP: *.chello.pl 10.11.06, 09:55
          Gość portalu: tytus napisał(a):

> Krzystek przynajmniej ma program dla Szczecina.

Czy ktoś widział ten program? Krzystek w reklamie zapowiadał, że otrzymamy go
          pocztą. A w mojej skrzynce pusto. Ktoś dostał?
          • Gość: rex Re: Kto widział program? IP: *.chello.pl 10.11.06, 09:58
            Dostałem do skrzynki i na skrzynkę - pewnie Twój listonosz "zarobiony" był i
            wywalił wszystko do kosza ;)
            • Gość: Beti Re: Kto widział program? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:06
              ja tez mam!
          • Gość: nemo Re: Kto widział program? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:59
            www.krzystek.org
            www.platforma.szczecin.pl
            prosze bardzo
            • Gość: Galoty na stronie Krzystka też nie widzę programu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:09
              Kolego nemo
              Wskoczyłem na stronę Krzystka ale tam żadnego programu nie widzę. Stare mam
              może już ślepia. Daj mi dokładny link. Taki precyzyjny.
              Chyba nie masz na myśli tych trzech haseł : stadiony, centrum, biuro
              poszukiwania inwestorów i to wszystko ?
              Może czegoś nie znalazłem.
              Proszę Cię o pomoc
              • Gość: ANTY KRZYSTEK Re: na stronie Krzystka też nie widzę programu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:12
                nie podniecajcie sie przeciez wiadomo ze piechota wygra ....
              • Gość: Program dla Szcz. Re: na stronie Krzystka też nie widzę programu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:21
                www.krzystek.org/news/show/21.html
                • Gość: galoty Re: na stronie Krzystka też nie widzę programu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:25
                  Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka