Gość: Sympatyczna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 19:11 Drodzy szczecinianie. Gdzie dostanę w Szczecinie słoneczniki. Małe, duże, ale cięte. Czy u kwiaciarek na rondzie ktoś może widział? Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pomorzanin Re: Słoneczniki. IP: 83.145.166.* 23.02.07, 19:43 O tej porze roku to chyba nigdzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Słoneczniki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 21:40 W większości kwiaciarni. Cięte. Ostatnio kupowałam w tej kwiaciarni na pl Zgody, tej od strony deptaka. Mogą też być na Pl. Sprzymierzonych, u kwiaciarek, ale pewności nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Słoneczniki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 21:40 W większości kwiaciarni. Cięte. Ostatnio kupowałam w tej kwiaciarni na pl Zgody, tej od strony deptaka. Mogą też być na Pl. Sprzymierzonych, u kwiaciarek, ale pewności nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
babsztylfikol Re: Słoneczniki. 23.02.07, 23:07 wokoło ławeczek :)))) ---- hmmm - copyright by absztyfikant Odpowiedz Link Zgłoś
mary.austin Re: Słoneczniki. 23.02.07, 23:09 Wczoraj widziałam w kwiaciarni "7 róż" na Wojska Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyczna. Re: Słoneczniki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 17:12 Dzięki ogromne za pomoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś