Gość: Zbędny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 07:47 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=51075 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbędny to samo z TVN.24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 07:50 www.tvn24.pl/-1,1512760,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Bartoszewski o lekarzach 03.07.07, 07:51 dlatego w dobrym zdrowiu dożywa sędziwego wieku,że właśnie nie ma kontaktu z naszymi "zdolnymi" lekarzami i "usłużnymi" pielęgniarkami,tudzież brudem szpitalnym, tylko pozazdrościć braku kontaktu z tą szarą strefą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Bartoszewski o lekarzach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 07:54 Dla mnie do tego szpitala powinien wkroczyć po prostu prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Bartoszewski o lekarzach 03.07.07, 08:00 Czy poza tym ,że szlag mnie trafia jak to czytam, jest jeszcze coś co mógłbym zrobić jako potencjalny pacjent ? Lekarze, mający się za elite spoleczeństwa nie mogą wymyślić nic innego...to tylko brak wyobraźni czy już arogancja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Bartoszewski o lekarzach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 08:02 Główny jednak problem to brak gotowej, kompleksowej reformy opracowanej i złozonej do sejmu przez rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Bartoszewski o lekarzach IP: *.chello.pl 03.07.07, 08:45 Zbędny ma rację, tam powinien wkroczyć prokurator, a jeżeli stwierdzi zagrożenie życia, powinno się odebrać lekarzom uprawnienia do leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Bartoszewski o lekarzach IP: *.kamiro.pl 03.07.07, 09:47 wszystko prawda, ale ci duchowni.... to może nie byłoby akurat takie złe? :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Bartoszewski o lekarzach 03.07.07, 15:41 Gość portalu: Zbędny napisał(a): > Dla mnie do tego szpitala powinien wkroczyć po prostu prokurator. .......................... i tu się z tobą muszę zgodzić, a za recepty bez peselu niech lekarzom z poborów odciagną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Bartoszewski o lekarzach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:49 www.tvn24.pl/0,1512760,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Adam Sandauer na ten sam temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 18:14 ww6.tvp.pl/View?Cat=6202&id=519990 Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Adam Sandauer na ten sam temat 03.07.07, 18:18 czy lekarz ma obowiazek przyjac kazdego pacjenta? pyta jak najbardziej powaznie, czy jest jakis przepis prawa ktory by to regulowal? rozumiem sytuacje nagle - tam jak na ostrym dyzurze - jest zagrozenie zycia i lekarz ma obowiazek udzielic pomocy - zreszta nie tylko lekarz azdy ma obowiazek udzielic pomocy w przypadku zagrozenia czyjegos zycia. czy ktos moze mi napisac ten przepis - bo jezeli niektorzy z nas domagaja sie prokuratora to niech zapodadza te przepisy prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Adam Sandauer na ten sam temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 18:21 Prokuratora wołałem w konkretnym przypadku tzw ewakuacji szpitala na Barskiej. ----------------- Dantejskie sceny podczas ewakuacji szpitala, w którym nie miał już kto troszczyć się o chorych, przemawiają same za siebie. Protestujący na Barskiej lekarze dopuścili do sytuacji, w której zostało poważnie zagrożone zdrowie i życie pacjentów, za które byli odpowiedzialni. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Adam Sandauer na ten sam temat 03.07.07, 18:26 z tego co wiem to nie lekarze a urzednik podjal decyzje o ewakuacji szpitala to tak w swietle faktow w tej sprawie - jezeli ewakuacja zostala przeprowadzona w sposob taki ze bylo zagrozenie zycia i zdrowia pacjentow to owszem powinien to zbadac prokurator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Adam Sandauer na ten sam temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 18:37 Owszem urzędnik lekarz :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Adam Sandauer na ten sam temat 03.07.07, 19:55 ano wlasnie, ale ten lekarz akurat nie strajkuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony urzędy skarbowe i PIP... IP: 195.28.182.* 03.07.07, 18:43 Kiedy te dwie instytucje zaczną sprawdzać chore lekarskie środowisko? Myć ręce patałachy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: urzędy skarbowe i PIP... 03.07.07, 19:15 czy za dni,w których w tym roku lekarze brali lewe zwolnienia by w ramach protestu nie stawić się w pracy oraz te,w czasie których byli na diecie głodówką zwaną dostaną pieniądze?? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: urzędy skarbowe i PIP... 03.07.07, 19:56 Bea a Ty jak bralas lewe zwolnienia to dostawalas od pracodawcy kase? Odpowiedz Link Zgłoś