Dodaj do ulubionych

Pielgrzymka na Jasną Górę słuchaczy Radia Maryja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:09
------------------------------------------------------------------------------
--
Z całego serca Błogosławię Ojcu Dyrektorowi Radia Maryja
Ojcu Tadeuszowi Rydzykowi
wraz ze Współbraćmi Ojcami Redemptorystami i Siostrami
a takze wszystkim którzy posługują w Radiu Maryja
i w innych dziełach Ewangelizacji
dla dobra Kościoła i Polski

Benedykt XVI Papież
Obserwuj wątek
    • Gość: Szaman Re: Pielgrzymka na Jasną Górę słuchaczy Radia Mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:20
      i ja mu życzę żeby się nawrócił, pojął czym jest chrześcijaństwo z jego
      miłosiernym przekazem, zrozumiał swoje błędy, proszę żeby przestał siać
      nienawiść i niechęć i żeby wreszcie zaczął myśleć, tego mu życzę, bez wiary w
      nawrócenie tego smutnego pana z ogniem w oczach
    • Gość: Vlad.H. hehehe IP: 80.53.41.* 08.07.07, 17:30
      no i dobrze - w koncu metody komunistow sie sprawdzily (zreszta to nie komunisci
      byli pierwsi w takim stawianiu sprawy) - CEL USPRAWIEDLIWIA SRODKI - jesli
      bedzie trzeba to napewno da sie wybaczyc nawet zabicie kogos w imie mocnej o
      katolickiej Polski... (a co dopiero troche przekretow, swinstw i dranstw)
      • Gość: monty Re: hehehe IP: *.chello.pl 08.07.07, 18:13
        Widziałem transmisje w TRWAM ! Pięknie było .Pan premier powiedział ,że tu jest
        Polska. Ojciec Tadeusz ciepło wspomniał o naszym Brudzińskim, góral i marynarz,
        a teraz jaki polityk, dobra rasa, tak powiedział.
        W WSI24 juz bulgocze.
    • anamar Re: Pielgrzymka na Jasną Górę słuchaczy Radia Mar 08.07.07, 18:20
      od razu jakby się luźniej na forum zrobiło...
      • Gość: justyna Re: Pielgrzymka na Jasną Górę słuchaczy Radia Mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:18
        Przeczytałam w Onecie:
        "Prezydentowa to czarownica, która powinna się poddać eutanazji. Prezydent to
        oszust ulegający lobby żydowskiemu. Sprawa Jedwabnego służyła tylko temu, by
        środowiska żydowskie mogły wyłudzić od Polski 65 mld dolarów. A "Gazeta
        Wyborcza" prezentuje cyniczną i przewrotną mentalność talmudyczną" – takie
        prawdy głosi podczas wykładów dla swoich studentów o. Tadeusz Rydzyk.
        Tygodnik "Wprost" dotarł do szokujących nagrań wystąpień dyrektora Radia
        Maryja - informuje serwis wprost.pl. "
        wiadomosci.onet.pl/1568165,11,item.html
        I smutno i wstyd :(((((
        • Gość: oliver Re: Pielgrzymka na Jasną Górę słuchaczy Radia Mar IP: *.chello.pl 08.07.07, 20:56
          Mi też jest smutno i wstyd że Wprost dotarło do jakiś nagrań właśnie w 15
          rocznice powstania RM. Poza tym Wprost mimo kilku wolt jest nadal ubeckim
          pismem jak oficjalnie powiedział Kwaśniewski , a on juz cos na ten temat wie.
          Nawet jeżeli rzeczywiście O.Tadeusz tak powiedział , to jest to czysta prawda,
          choć smutna .Cywilizacja śmierci. i trzeba o tym mówić.jeżeli Środa i Luna
          Bristigerowa polskiego dzienikarstwa Olejnik stały sie przyjaciółkami
          prezydentowej to muszą byc tego konsekwencje.
          • beatrix13 Re: Pielgrzymka na Jasną Górę słuchaczy Radia Mar 08.07.07, 21:00
            z całego serca pobłogosławił kapusiowi Stasi ,
            jakie to piękne:)
          • Gość: Szaman Re: Pielgrzymka na Jasną Górę słuchaczy Radia Mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:04
            No nie, nie wytrzymam, Oliver Ty jesteś chory jak ten Twój bożek, oszalały
            Rydzyk, nie wiadomo czemu nazywany ojcem, nie widzisz że pieprzysz bez sensu,
            że ten facet to zło w najczystszej postaci, nie można tak obrażać ludzi, nie
            można, nie wypada, jak rozumiem dlaCiebie byłoby lepiej gdyby te nagraania się
            nie ukazały, wtedy dalej można by pielegnować wizeruk pana Rydzyka jako obrońcy
            polskości? przecież ten facet jest tejże polskości największym wrogiem,
            polskaość nie może oznaczać, że się pluje na innych, mam dość
            • Gość: oliver Re: Pielgrzymka na Jasną Górę słuchaczy Radia Mar IP: *.chello.pl 08.07.07, 21:37
              jak Michnik ,Geremek i reszta z KPP pluje na rząd ,prezydenta i premiera i
              Polskę do zachodnich gazet to jest wszystko O,K.
              Jest to sprytne odwrócenie uwagi od 500. Rosatti, longin, nasz jacek, co dobrze
              posługują się j.polskim.
    • Gość: poloneZ Re: Pielgrzymka na Jasną Górę słuchaczy Radia Mar IP: 83.168.106.* 08.07.07, 21:13
      To przerażające.
      Premier mojego kraju łaszczy się - bez mała tarza w pomyjach - przed
      awanturnikiem w sutannie.
      A tenże awanturnik beszta jak burą sukę Prezydenta (i jego żonę) mojego kraju.
      Do tego ci biedni spracowani ludzie, którym ten awanturnik mózg sprasował
      ciskają :"jesteście gangreny na usługach szwabów, bandyci, służalcy i
      folksdojcze".
      To festiwal nienawiści i pogardy.
      Gdzie tu widać kościół i wiarę czysto chrześcijańską?.
      Czy to jest ta sama wiara katolicka w którą ja wierzę?
      Gdzie króluje miłość, przebaczenie, szacunek, a więc to co nauczał MISTRZ nad
      MISTRZE. A więc ten, który na pytanie Piotra-"Panie czy ja muszę przebaczać aż
      7 razy" - odpowiedział:" a któż ci powiedział że 7 razy, ty masz przebaczać 77
      razy i tyle więcej ile twój nieprzyjaciel cię skrzywdzi".
      No to która wiara jest prawdziwa: czy ta w którą ja wierzę, czy ta którą głoszą
      pochlebcy Rydzyka, że do grobowej deski nie przebaczę?
    • krzepice.city ale afera! 08.07.07, 21:38
      ja tam waszych marszów na paradzie gejów i lesbijek nie oceniam.
      • strv_101 Hey poyeby! 08.07.07, 22:17
        widze ze weekend pracowicie spedziliscie.
        • Gość: strv_101 absztyf poyeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:28
          www.arikah.net/encyklopedi/Strv_101
      • Gość: Vlad.H. Re: ale afera! IP: 80.53.41.* 09.07.07, 01:52
        prawo Godwina sie klania...
        • Gość: osób trzecich przyganiał kocioł garnkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 08:14
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=65519027&a=65550549
          • henio56 Rydzyk, to nie agent STASI ale GRU 09.07.07, 08:48
            jego papiery są w Moskwie i wszyscy mogą mu skoczyć.
            • Gość: brzytwa Re: Rydzyk, to nie agent STASI ale GRU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:24
              Twoje też, heniu. Całe życie się wysługiwałeś czerwonym.
    • Gość: gru Re: Pielgrzymka na Jasną Górę słuchaczy Radia Mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:41
      oj tak, świeta prawda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka