Dodaj do ulubionych

Współcześni TW - rydzykowi studenci.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 08:58
Niczym psy gryzą rękę która ich przygarnęła.
Popatrzcie, za judaszowe srebrniki najwierniejsi z wiernych zdolni są się
upodlić i sprzedać swojego mistrza.
Cóż za ironia, współczesnych TW łatwiej znaleźć przy konfesjonale niż pubie.
Szambo - dobre określenie. I pasuje widać do każdego środowiska.

Pozdrawiam
Fugazi
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: Współcześni TW - rydzykowi studenci. IP: *.centertel.pl 09.07.07, 09:31
      Takie czasy, że tylko przestępcy pozostają przyzwoici;) W miarę...
      • Gość: brzytwa jednym zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:43
        KOMUNO WRÓĆ!!!
        • Gość: Fugazi Re: jednym zdaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:11
          Gość portalu: brzytwa napisał(a):
          > KOMUNO WRÓĆ!!!

a powinno być:
          KOMUNIO WRÓĆ!

Jakem ostatni do zbawienia, łajza, burak i były katol na swego mistrza bym nie
          doniósł. Ba, nawet na XYZ-ta bym nie nakablował choć to niby przestępca i mam
          obowiązek... ;-))

Pozdrawiam
          Fugazi
        • Gość: DamaKier Re: jednym zdaniem IP: *.kamiro.pl 09.07.07, 10:56
          Gość portalu: brzytwa napisał(a):

> KOMUNO WRÓĆ!!!
          Jakie wróć? Przecież to, co jest to komuna w najczystszej postaci.
          • Gość: brzytwa zgadza się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:59
            Pozostałością komuny jest myślenie, że to swój zdradził. Założę się, że do
            szkoły przyjął się jakiś człowiek z misją specjalną. Zresztą nie pierwszy raz
            takie chece wychodzą. Za jakiś czas będą następne.
            • Gość: XYZ Ciekawa opinia. IP: *.centertel.pl 09.07.07, 11:18
              Układ zaatakował. Agent Układu ulokowany u samego Ojdyra! Te komuchy są potworne.
            • Gość: Fugazi Re: zgadza się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:18
              > Pozostałością komuny jest myślenie, że to swój zdradził.

Masz rację, jak zwykle. Kukliński był ukraińcem a Judasz - kosmitą.

Pozdrawiam
              Fugazi
              • Gość: brzytwa tak tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:23
                Syna Kuklińskiego zamordowała chińska mafia za nielegalne handlowanie różowymi
                kapciami, poza tym nie ma komucha, który nie odwoływałby się do religijnych
                skojarzeń.
                • Gość: XYZ Fugazi Ty komuchu:))))))))))))))))))))))))) )) IP: *.centertel.pl 09.07.07, 11:33
                  Wykrakałem:))))))))))))))))))
                  • Gość: Fugazi Re: Fugazi Ty komuchu:))))))))))))))))))))))))) ) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:37
                    Wiem, wiem, kto z kim przestaje... i tak dalej.
                    Zresztą nie pierwszy raz kiedy jestem kimś zupełnie innym. Dziś mogę być
                    komuchem. Ba, nawet mambą (fuj) też mogę być.

Pozdrawiam
                    Fugazi
                • Gość: Fugazi Dzięki Bogu, że mamy Żabę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:33
                  > poza tym nie ma komucha, który nie odwoływałby się do religijnych
                  > skojarzeń.

Jak to dobrze, żeś jest inny. Dzieki temu mamy w miarę obiektywne stanowisko w
                  kwestach religii, wiary, prawdy i miłości bliźniego.

Pozdrawiam
                  Fugazi
                  • Gość: brzytwa dopóki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:44
                    Die zaczniesz cytować różnych natchnionych fragmentów i odwoływać się do
                    najbardziej rozpowszechnionej cechy byłych katoli - czyli pokory :))))
          • Gość: komuch to Duch Święty zstąpił.. IP: *.agro.ar.szczecin.pl 09.07.07, 10:59
            i wygłosił słowo Boże:Prezydentowa to czarownica, która powinna się poddać
            eutanazji. Prezydent to oszust ulegający lobby żydowskiemu.........?
            Studentów oświeciło!
            • absztyfikant czarownica? 09.07.07, 11:01
              www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/Pictures/kaczynska2pd.jpg
              A ja slyszalem, ze to klon Wesolego Diabla...
              • Gość: brzytwa abżyd puk puk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:08
                static.flickr.com/39/105820790_6826be5403.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka