Gość: tytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 19:26 www.jacyna-witt.pl/index.php?m=4&lg=1 następne talenta pani Małgosi! gratuluję i czekam z Mateuszem na następną. Śliczne ilustarcje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: bajeczka MJW 19.10.07, 19:29 Jeszcze nie tak dawno myślałem, że nie jest za fajnie, gdy jakieś gwiazdoliny z siliconem w pęcinach sięgają po laptopa, żeby strzelić mniej lub bardziej debilną książeczkę dla dzieci. W gruncie rzeczy nie jest to jednak problemem, bo te bzdety i tak kupowane są potem głównie jako kuriozalne prezenty etc. Superautorką w segmencie dziecięcym jest Madonna, która „poszła w pisarzy” po tym, jak ugrzęzła w Kabale. Jej piąta z kolei książeczka (grudzień 2006 r.) okazała się quanem jak zwykle... Podobnie było z książeczką eksbeatlesa Paula McCartneya, który bez ostrzeżenia walnął knota o wiewiórach, żabci i chomiczku. Osobnym zjawiskiem cywilizacyjnym są też książeczki lewacko- islamskich bonzów z III Świata. Wryli się głównie w zbiorową pamięć: płk. Kadafi, Saparmurad Nijazow, no i Saddam, który w jednym ze swych „dzieł” chlapnął coś o... „płonących bliźniaczych wieżowcach” (podkładając się dodatkowo Bushowi Jr.). Pomyślałem sobie ostatnio z niedowierzaniem, że lekkim odpałem na polityczno-cywilizacyjne zawirowania świata były kiedyś filmiki Woody Allena. Trudno dziś sobie wyobrazić, że ten sam cienias - kręcący od iks czasu chałę za chałą - w drugiej połowie lat 70. robił tak świetne kino, jak „Annie Hall” i „Manhattan”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienie Re: bajeczka MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:07 wypadałoby się podpisać pod cudzym tekstem _____________________________________________ www.animacje.krzysiek.biz/?url=play&id=100 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: bajeczka MJW 19.10.07, 21:20 Znam ten tekst z pewnej listy dyskusyjnej. Nie wiedzialem, ze byl publikowany. Zreszta ja nie uzywam polskich liter;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienie Re: bajeczka MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:23 > Zreszta ja nie uzywam polskich liter;) no to co? to nie zwalnia cię z obowiązku podpisywania się pod cudzym tekstem. ________________________________________________ www.animacje.krzysiek.biz/?url=play&id=100 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: bajeczka MJW 19.10.07, 21:23 Nawiasem mowiac Eli to moj znajomy, wybaczy mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienie Re: bajeczka MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:28 Mój też. No i co z tego? ________________________________________ www.animacje.krzysiek.biz/?url=play&id=100 Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_pacyna_kit Re: bajeczka MJW 19.10.07, 21:29 gdybym była niegrzeczna napisałabym że przeczytałam bełkot ale że jestem dobrze wychowana napiszę że śmierdzi mi to kolejną dziennikarską prowokacją miernego kalibru zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone absztyfikant, do boju!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:32 jeszcze, jeszcze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone Re: bajeczka MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 19:37 :) współczesna i rynkowa fajna Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: bajeczka MJW 19.10.07, 19:40 ilustracje ładne,ale treść małotreściwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone Re: bajeczka MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 19:42 zmień tekst absztyfikant. ty nigdy nie powiesz dobrego słowa o MJW Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_pacyna_kit Re: bajeczka MJW 19.10.07, 21:30 spróbuj chłopcze zaprezentować większą błyskotliwość wypowiedzi bo twoje teksty zaczęły przypominać mi tekściki Słowackiego już nawet Paździoch bywa dowcipniejszy i lżejszy w tonacji dowcipu zabrakło czy argumentów chyba jednego i drugiego czy napaść na mnie jest w porządku przecież ja tylko prezentuję swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone brawo, absztyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:32 to już twój 20 wpis w tym wątku! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: bajeczka MJW 19.10.07, 19:43 Ilustracje nie są autorstwa MJW. Wykonała je dziewczyna z liceum plastycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc super!!! IP: *.ccc.de 19.10.07, 19:46 Swietna bajka, gratulacje dla autorki ilustracji !!! Malo jest takich ludzi jak Pani, powodzenia i czekamy na kolejne!!! P.S. Pani wnuk jest szczesciarzem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: super!!! IP: *.ccc.de 19.10.07, 19:49 beatrix13 napisała: > do matki per pani się zwracasz? Pobocha leczy takie stany jak twoj, urojenia tez ma w cenniku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Jurek to wybitny fachowiec 19.10.07, 19:52 www.pobocha.szczecin.pl/ Lec do niego i to w podskokach PiS-dzielcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc obawiasz si, ze nawet taki specjalista IP: *.ccc.de 19.10.07, 19:55 nie pomoze Beatrix ??? hmm... w sumie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone Re: Jurek to wybitny fachowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 19:59 Raczej cienki ciebie nie udało mu się wyleczyć z manii prześladowczej Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: super!!! 19.10.07, 19:58 Gość portalu: sc napisał(a): > beatrix13 napisała: > > > do matki per pani się zwracasz? > > > Pobocha leczy takie stany jak twoj, urojenia tez ma w cenniku :)) .............. oo widzę,że zorientowany jesteś,pewnie dla ciebie stałego pacjenta ma rabat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: super!!! IP: *.ccc.de 19.10.07, 20:02 beatrix13 napisała: > oo widzę,że zorientowany jesteś,pewnie dla ciebie stałego pacjenta > ma rabat yhyhy...yhyhy...nooo, ma rabat...yhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone Re: super!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 20:01 zostaw absztyfikanta.nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot6 Re: bajeczka MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:02 O jeeeeezu.Ale bździna.Ale fakt idealna na dobranoc, można zasnąć po dwóch zdaniach. W sumie więcej nie warto czutać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone kolejne wcielenie absztyfikanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:04 kolejne wcielenie absztyfikanta. tyrasz chłopie, że aż huczy! Adaś Michnik już szykuje ci premię! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: kolejne wcielenie absztyfikanta 19.10.07, 21:11 Ktoś Ci poradził-zgłoś sie do Pobochy. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Jacyna szykuje sobie plan B 19.10.07, 21:13 jak nie wyjdzie z karierą polityczną to bajkopisarstwem się zajmie, w końcu ma praktykę we wciskaniu kitu między okna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone ale cię źga absztyfikant! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:18 ujuuujuuuj i jako beatrix13 i jako kotbehemot i jeszcze włącz w to exmana, bo za mało was, mimo że was - raz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_pacyna_kit Re: ale cię źga absztyfikant! 19.10.07, 21:27 nie chce mi się wymyślać nic nowego gdybym jeszcze miała dla kogo ale dla tej smętnej garstki frustratów w związku z powyższym ponownie upewniacie mnie w przekonaniu ze bedzie super przewiduję szokującą przewagę i żaden z tych partyjniaczków atakujących na forum nie ma szans śmieszne są te ataki i prymitywne komentarze bo świadczą o bezsilności czarny PR na najwyższym a w zasadzie najniższym poziomie co bede walczyc z frajerami ktorzy nie potrafia wypowiedziec sie w zadnej konkretnej kwestii tylko robia wycieczki personalne. w jaki sposob mozna dyskutowac jezeli ostatacznym argumentem jest zawsze: MPK ... i tutaj nastepuja wyzwiska. chlopaki z partii maja za zadanie oczerniac kobitki. bo sa od nich tysiac razy lepsze. a szczury przekupne i skorumpowane gryza jak moga. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: ale cię źga absztyfikant! 19.10.07, 21:28 No widzisz , my tak sobie lubimy pogawedzić, a ty jako "nie absztyfikant" nie musisz się wtrącac, w końcu ani o tobie a ni z tobą nie gadamy-nieprawdaż????? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Jacyna szykuje sobie plan B 19.10.07, 21:25 eeeeee..czytałaś?????.....to nie kit i szklarstwo tu nie pomoże. No gdyby zajmowała się piekarstwem to i owszem bo to faktycznie niezła chała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone absztyfikant, jesteś doprawdy żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:27 w tej dyskusji z samym sobą. ale masz jedną zasługę podbijasz wątek.a warto, bo bajeczka i ilistrace fantastyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_pacyna_kit Re: absztyfikant, jesteś doprawdy żałosny 19.10.07, 21:28 Masz 666% racji stone. nawet tak sobie ich wyobrazam tych absztyfikantow. chude, z podwinietym ogonem, opuszczonym lbem i wyjace bez sensu. karmiace sie padlina informacyjna. i ciagle wietrzace wroga - lwa w okolicy ale bojace sie podejsc blizej. taki to los hien - bac sie, wyc, zrec padline ale zawsze przegrac z silniejszymi. czasami wystarczy na nie tupnac noga a czasami trzeba ostrzej postraszyc. tylko ze hieny czaja sie zza wegla, po nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone Re: absztyfikant, jesteś doprawdy żałosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:31 ooo, widzę absztyfikant, że uruchomiłeś kolejne wcielenie. widać, że cię to ruszyło. pracuj, pracuj to wątek będzie na stronie GW :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jacyna szykuje sobie plan B 19.10.07, 21:28 ciekawe kiedy śpiewac zacznie albo jakiś taniec z gwizdami Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Jacyna szykuje sobie plan B 19.10.07, 21:30 Wiesz jej to chyba też fikanie na lodzie zostamnie-w końcu własnie tam w poniedziałek wyląduje:) Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_pacyna_kit Re: Jacyna szykuje sobie plan B 19.10.07, 21:31 pogardzam tobą bo jesteś zgorzkniałym nieudacznikiem ktory ma innym za złe bo sam do niczego nie doszedł widzę cię oczami wyobraźni jak siedzisz przy kompie czytasz rożne info i z wściekłości wbijasz pazury w klawiaturę a w duszy krzyczysz dlaczego dlaczego to im się udało a mnie nie jestem taki mądry i wykształcony ale jestem zerem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jacyna szykuje sobie plan B 19.10.07, 21:33 ale zobacz jak się miota,czuje przegraną i swój koniec polityczny, zamarzył jej się hotel poselski,bankiety,high life , tu okna i bajki dla potłuczonych dzieci zostają z cudzymi ilustracjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone absztyfikant, należy ci się laurka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:33 za promowanie MJW!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: absztyfikant, należy ci się laurka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:37 A co kochankowie już się jej znudili czy przeprowadzili do Warszawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone Re: absztyfikant, należy ci się laurka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:39 26 wpis!!! brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone 23 wpisy absztyfikanta w krótkim czasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:36 popracujemy tutaj razem do niedzieli, do 20-tej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone Re: 25 wpisów absztyfikanta w krótkim czasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:37 jeszcze! jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone Re: 23 wpisy absztyfikanta w krótkim czasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:39 sorki, jednak 23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone ufff, dał chwilę odpocząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:44 i popracować w innych tematach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Kasi Re: bajeczka MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 08:33 miło się czyta , małe sympatyczne podtekściki , myślę że wiem skąd ten pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek.liberal mnie sie ona tez nie podoba. 22.10.07, 16:01 za malo liberalna, nie we mojm stylu, nie ma nic o rudym Jasiu a to moj best funfel jest... ja glosowalem na PO (bom przeciez liberal)i ja w bajki nie wieze, ja wieze w cuda - te z Hameryki czy innego tam takiego... pozdrawiam ciem cieplutko anamara - sfoj pozna sfego mordo ty moja! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: bajeczka MJW 22.10.07, 16:36 Gorzej(dla niej),ze w nie wierzyła, albo chciała by inni uwierzyli. CÓż , nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś