biker7 03.10.08, 13:50 tylko po co? ekstraklasa w spocie halowym w szczecinie nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Bobala: Chcę halę. Mam jednak "ale" IP: *.mofnet.gov.pl 03.10.08, 14:31 Hala Orbita to nie to samo co dawna Hala Ludowa!!! Hala Ludowa nazywa się obecnie Hala Stulecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: office Bobala: Chcę halę. Mam jednak "ale" IP: 62.69.212.* 03.10.08, 16:08 w takim razie z uwagi na zdolności managerskie i dotychczasowe osiągnięcia i kontakty, miasto powinno założyć juz teraz wydzierżawienie hali wyłacznie Fundacji Pro Masters, a ta zlecić zarządzanie wyłącznie spółce Masters; agencja reklamowa wyłącznie Bono;i to się będzie trzymało kupy; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slask Bobala: Chcę halę. Mam jednak "ale" IP: 83.168.106.* 03.10.08, 17:34 z czym do ludzi????? szczecin to peryferie polski lezy jak lezy ..a w dodatrku nie ma nic do zaoferowania hala hahaha na 1000 osob...pewnie taka wybuduja za 10000 lat ....dobrze ze mieszkam we wroclawiu tam wszystko wydaje sie latwiejsze:)....moze jakis hipermarket slyszalem ze w miescie jest ich malo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Bobala: Chcę halę. Mam jednak "ale" IP: *.szczecin.mm.pl 17.10.08, 21:33 a ja czekam wreszczie na obudzenie naszych przedsiebiorców zrzeszonych i nie zrzeszonych w róznych organizacjach społecznych np PIG,może zespola siły i wybuduja hale wraz z kompleksem basenowym który bedzie dobrzez zarządzany i przyniesie dla nich zwrot kosztów, na miasto nie mamy co liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Bobala: Chcę halę. Mam jednak "ale" 17.10.08, 22:27 jak hala to tylko z lodowiskiem, jak u mnie we wsi. tak aby mozna tu bylo organizowac program "Gwiazdy bluznia na lodzie" Odpowiedz Link Zgłoś