exman 12.10.08, 19:05 Zbierzcie się z kolegą Zarembą i zróbcie w Szczecinie jakiś rokosz czy coś podobnego, macie poparcie większości Szczecinian i pewnie nie tylko. Panowie, pokażcie klasę, król Nitras jest nagi !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pt Re: Panie Litwiński ! IP: *.bu.edu 12.10.08, 19:16 Ratunkiem nie jest wybor nowego szefa gangu ale tego gangu likwidacja. Swoje "dobre rady" zachowaj dla siebie i na przyszlosc POMYSL ZANIM wrzucisz kartke do urny. Teraz to sobie mozesz ze swoimi idolami Palikotem i Niesiolowskim apelowac rownie dobrze o zrzeczenie sie urzedu do Prezydenta Kaczynskiego - z takim samym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz cpt niech liścik napisze 12.10.08, 19:17 :)))) Nitras ma przewagę nie wysyłaj Arka na daremny bój a co Zaremby to zapytaj go o tor Formuły 1 Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Panie Litwiński ! 12.10.08, 19:33 pt, wsadź sobie do kaczki te swoje komunały i polej ciepłym moczem, wystaw za okno a jutro masz PiSdrink albo jak kto woli wściekłego kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: Panie Litwiński ! 12.10.08, 19:35 ubawiłeś mnie dzięki :))) a Arka nie podpuszczaj,Sławek ma bardzo ostre kły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z [...] IP: 77.242.225.* 12.10.08, 20:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
exman [...] 12.10.08, 20:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z [...] IP: 77.242.225.* 12.10.08, 20:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: Panie Litwiński ! IP: *.szczecin.mm.pl 12.10.08, 19:40 Litwiński aż taki głupi nie jest i krzywdy wodzowi nie zrobi. W końcu honor honorem a wyżywić rodzinę trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Panie Litwiński ! 12.10.08, 20:37 właśnie, być może masz rację a być może nie. Sam jestem ciekaw, dlatego założyłem ten wątek, kto wie czy prawybory nie odbędą się w Kafe Jerzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyc do urzędackiej ..y exmana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 22:46 exman napisał: > Zbierzcie się z kolegą Zarembą i zróbcie w Szczecinie jakiś rokosz czy coś > podobnego, macie poparcie większości Szczecinian i pewnie nie tylko. Panowie, > pokażcie klasę, król Nitras jest nagi !!! Jak każda postkomunistyczna swołocz- robisz to czyimiś rękami a sam chowasz głowę w piasek.będzie sukces to powiesz - walczyłem o to a jak będzie klapa to poklepiesz Nitrasa po plecach jak przyjaciela. tfuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: do urzędackiej ..y exmana 13.10.08, 10:04 sam > chowasz głowę w piasek.będzie sukces to powiesz - walczyłem o to a > jak będzie klapa to poklepiesz Nitrasa po plecach jak przyjaciela. > tfuuu! on ma teraz problem, z kim się układać aby stołeczka nie stracić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska POstsowiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 10:12 To kolejne, trafne określenie tej partyjki znalazłem na jednym z forów. Odpowiedz Link Zgłoś