felix_edmundowicz 15.10.08, 21:38 nie traktuje się poważnie forum szczecin????? no to ja sobie to wypraszam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
123rbr Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie 15.10.08, 21:54 Jeśli ktoś miał wątpliwości, że PO to takie grzeczniejsze PiS bis, to już tych wątpliwości nie powinien mieć. Nepotyzm do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie 17.10.08, 15:58 Chicken Tusk zaczyna tuszować swoje afery oligarchów. Choćby ostatnie z utworzeniem w Sejmie luksusowej przychodni dla posłów, czy prenumeratą zagranicznych czasopism budowlanych (ponad 80-ciu) na sumę ponad 200.000 zł. Wszystkie są w języku obcym a zamawiający minister infrastruktury Cezary Grabarczyk ani be ani kukuryku w tych językach. To jest mafia Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie 15.10.08, 21:56 kolejny przypał zakłamanego środowiska politycznego - zarówno Ci co komentowali jak Ci którym tyłki obrabiali powinni nigdy więcej nie mieć nic wspólnego z polityką. Nawet na Targowisku wymaga się wyższej kultury i zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia link - posłuchaj i oceń :) IP: 83.149.76.* 15.10.08, 22:03 www.youtube.com/watch?v=XwiTjFGhvAo&eurl=http://www.eswinoujscie.pl/component/content/article/591.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew naprawdę ciekawy wątek o wyborze Prezesa Portu IP: 83.149.76.* 15.10.08, 22:30 w Szczecinie. Wynika z tego że nie wygrał najlepszy Żmurkiewicz jest chyba w radzie nadzorczej i zdradził kulisy wyboru przez radę nadrowczą a Pomieczyński polityczne kulisy spotkań PO i oszukanie Gawłowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doker Re: naprawdę ciekawy wątek o wyborze Prezesa Port IP: *.szczecin.mm.pl 15.10.08, 22:56 Fajnie by było gdyby w gazecie podano kto startował i ile i za co dostał punktów. Siergiej wygrałby zapewne tylko w kategorii "punkty za pochodzenie". Oczywiście tylko wtedy mógłby być prezesem, gdyby na 100 możliwych punktów 99 było za pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: naprawdę ciekawy wątek o wyborze Prezesa Port IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 10:26 siergiej to glupek sprzedawca z targowiska wsadzony przez nitrasa do portu zpolickiego na czlonka zarzadu, chwile byl prezesem po odwolaniu pisowki hincowej , a potem awansowany przez nitrasa do zmpss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.uznam.net.pl 15.10.08, 22:30 Gdyby prokuratura była konstytucyjnym organem Państwa to bohaterowie nagrania dawno zasiadali by tam, gdzie ich miejsce. 40 tysięcy ludzi czeka, az ktoś litościwie nimi sie zajmie. Wymaga tego interes Mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Nitras na barona dumni wyborcy PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarema Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.szczecin.mm.pl 15.10.08, 23:02 Wreszcie coś fajnego w gazecie!!! Przynajmniej mamy dowody na kompletną niekompetencję Prezesa Portu i innych kandydatów PO. Gdyby Siergiej był człowiekiem honoru to podałby się do dymisji ... żartowałem. Przecież z góry wiedział, że nie ma szans z innymi kandydatami, a mimo to złożył kwity. Platforma ma gdzieś port , miasto i województwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aston martin Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:42 Najlepsze jest zdjęcie zrezygnowanego Nitrasa:)))) Ludzie mówią że w Sejmie Nitras jest jak trędowaty.Nikt nie chce usiąść z nim przy stoliku w bufecie i każdy boi się do niego odezwać :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Pan Nitras chyba nikogo nie traktuje POwaznie 16.10.08, 11:47 Pan Nitras chyba nikogo nie traktuje POwaznie, co wyraznie dal do zrozumienia chwalac sie w prasie, ze swiadomie okłamał wyborców, a ci zagłosowali jak chciał... Odpowiedz Link Zgłoś
levy Nitras chce pozwać do sądu GW :) 16.10.08, 13:59 Ze strony PR Szczecin: "Poseł PO zapowiedział, że będzie domagał się przeprosin od Żmurkiewicza i Pomieczyńskiego. - Nie znam pana Pomieczyńskiego, nigdy z nim nie rozmawiałem, pana prezydenta Żmurkiewicza nie najlepiej. Nie wiem dlaczego w ich ustach pod moim adresem padają takie słowa, to dla mnie ogromne zaskoczenie. Będę się domagał na drodze prawnej, żeby mnie przeprosili - powiedział Nitras." No, tu jeszcze może ten pozew rzeczywiście jest słuszny. Nie wiem, nie jestem prawnikiem ale chyba trochę to naciągane żeby pozwać kogoś za to co powiedział w prywatnej rozmowie. Ale dalej jest lepiej: "Nitras poinformował również, że zamierza pozwać szczecińską "Gazetę Wyborczą" i autorkę artykułu Jolantę Kowalewską. - Jestem zdruzgotany, zszokowany zachowaniem pani redaktor Kowalewskiej i lokalnego dodatku "Gazety Wyborczej", która saute podaje czytelnikom stek obrzydliwych obelg pod moim adresem. Nie wiem czym sobie na to zasłużyłem - dodał polityk." Mistrzostwo świata! Pozwać gazetę, za to, że zrelacjonowała to co wszyscy mogą zobaczyć na ogólnodostępnym nagraniu! Jeśli ja opowiem kumplowi, który tego nagrania nie widział, minuta po minucie co na nim jest to czy p. Nitras również mnie pozwie? Bo do tego to się sprowadza. Pani Kowalewska nawet nie dodała żadnej własnej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
kryjek Nitras-przew. Zorganizowanej grupy przest......j 16.10.08, 14:52 Nitras skończony jesteś .Nawet u swoich kolesiów jesteś mniej niż zero. Prokurator oczekuje twoich wyjaśnień. Jako przew.Zorganizowanej grupy przest......j narobiłeś wraz z kolesiami po fachu niezłego bigosu i nie myśl już teraz ,że kłamstwem nabierzesz wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Nitras-przew. Zorganizowanej grupy przest.... 16.10.08, 17:43 oczekuję ,że wszyscy POwsadzani na stołki przez Nitrasa też poniosą konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftorek Jacyna-Witt też o Nitrasie i chłopcach z PO :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 17:10 www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=4&bpm=15&blog=210&lg=1 Rezxczywiście, lepiej o nich nie pisać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do felixa Re: Jacyna-Witt też o Nitrasie i chłopcach z PO : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 19:10 Feliksie i ty naprawdę nie widzisz , że to specjalnie nadana nagonka na nitrasa i dziennikarze wdali się w prywatną już tym razem wojnę w imię obrony "pokrzywdzonych" członków partii, za wszelką cenę chcących zniszczyć swego szefa. Członków, którzy myśleli że przyszli nie do polityki a do przedszkola. A jak dzieje im się krzywda - w ich mniemaniu - to szukają i płaczą w rękaw dziennikarzy. Przecież w tych artkułach jest wszystko jasne jak na dłoni. W dniu kiedy poczuli,że Nitras może zostać szefem regionu (art sobota- gazeta krajowa), to gazeta i oni rozum stracili i rękami gazety będą niszczyć do oporu. Nie jestem w stanie tego zrozumieć, jak ludzie uchodzący za lojalnych członków partii, któryM lezy na sercu jej wizerunek, mogą dopuścić się takich czynów i posunąć się do tego stopnia. ZAAPELUJ DO NICH, JAKO SYMPATYK PO - JEŻELI RZUCASZ GÓWNO WOOKÓL, TO SPADA TEŻ ONO NA CIEBIE, NA TWOJĄ PARTIĘ. JAKO SZARY CZŁONEK PO PROTESTUJĘ PRZECIWKO TAKIM PRAKTYKOM LUDZI ZAWIEDZIONYCH, ZAKOMPLEKSIONYCH, KTÓRZY POCZULI SIE URAZENI. NIE DZIWIĘ SIE PANI REDAKTOR, BO TA DAWNO STRACIŁA INSTYNKT SAMOZACHOWAWCZY I MYŚLI ŻE MOŻE WPŁYWAĆ NA WYNIKI WYBORÓW W JAKIEJKOLWIEK PARTII. ALE ZWYKLE , PO LUDZKU JEST MI WSTYD ZA TAKICH DZIENNIKARZY I ZA POBUDKI, KTÓRE NIMI KIERUJĄ. Ja jestem w stanie zrozumieć, że można kogoś lubić albo nie lubić ale jeżeli pozwolimy na takie praktyki, to sądzę że niewiele jest w nas ludzkich uczuć. Jedno jest pocieszające, że kto miał trochę sympatii do panów, którzy są prowokatorami całej akcji, z panem Obryckim włącznie, to po tej nagonce, ulatnia się taka sympatia. Akcja przynosi skutek odwrotny i budzi ogromny niesmak, bardzo źle świadczy o wszystkich, którzy aż tak zaangażowali się w tę akcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katerina Re: Jacyna-Witt też o Nitrasie i chłopcach z PO : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 23:13 > JAKO SZARY CZŁONEK jak wygląda szary członek, bo z takim nie miałam jeszcze do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Szary Członku... nie łkaj tu 17.10.08, 00:04 jak zgadzasz sie ze slowami, POgladami i myslami pana Nitrasa, ze polityka, to gra dla twardych ludzi - nawet dopuszczasz kłamstwa, oszczerstwa rzucane pod adresem uczciwych ludzi, bo tego dopuszcza sie pan Nitras, to powinienes zaakceptowac, ze teraz DOKOPIA JEMU i nie płacz nam tu za panem Nitrasem... Tylko patrz sie czy wymieknie i skrewi czy odda z nawiazka. Przeciez to styl pana Nitrasa - kopac sie po jajach, a wiec chyba nie bedzie plakał... a Ty za nim... BADZCIE TWARDZI, TO GRA DLA TWARDZIELI! Pan Nitras usłyszał jak mówia o NIM ludzie, jak mowia i jak nazywaja go inni politycy - zdziwiony? Pan Nitras, jak nie bedzie nic znaczył, a na kazdego przychodzi to, to zostanie solidarnie "skopany" politrycznie - chyba ma tego swiadomosc, bo robi sobie samych wrogow! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Szary Członku... nie łkaj tu 22.05.09, 16:05 andreas.007 napisał: >> Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Jacyna-Witt też o Nitrasie i chłopcach z PO : 20.10.08, 12:17 Gość portalu: ftorek napisał(a): > www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=4&bpm=15&blog=210&lg=1 > Rezxczywiście, lepiej o nich nie pisać :)))) He he. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Jacyna-Witt też o Nitrasie i chłopcach z PO : 15.05.09, 08:12 Gość portalu: ftorek napisał(a): > www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=4&bpm=15&blog=210&lg=1 > Rezxczywiście, lepiej o nich nie pisać :)))) ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Jacyna-Witt też o Nitrasie i chłopcach z PO : 18.05.09, 18:56 Gość portalu: ftorek napisał(a): > www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=4&bpm=15&blog=210&lg=1 > Rezxczywiście, lepiej o nich nie pisać :)))) Niesamowite. Ale o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 co to znaczy skur wysyn... 16.10.08, 19:26 Sku...syn Ocena: 22 słowo to ma wiele znaczeń: 1.Dosłowne syn ku... 2.Metaforyczne a) człowiek będący nieakceptowany z rozlicznych przyczyn przez nas samych bądź szersze grono b) porównanie powszechnie stosowane w naszej kulturze mające na celu określenie sytuacji w jakiej znaleźliśmy się my lub inna osoba jako wybitnie niesprzyjająca www.miejski.pl/slowo-Sku...syn====================================== Tu byc moze zostalo to uzyte w znaczeniu: "człowiek będący nieakceptowany z rozlicznych przyczyn przez nas samych bądź szersze grono" A przeciez pan Nitras z roznych przyczyn moze byc nieakceptowany, chocby z powodu okłamania wyborców i rzucenie fałszywego swiadectwa na niewinna osobe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZITEK Re: co to znaczy skur wysyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 19:50 gadasz jak kowalewska A to wszyscy, włącznie z tobą, to Polacy-katolicy????????????????????? Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: co to znaczy skur wysyn... 16.10.08, 20:03 a co pan Nitras to niby niewierzacy? A moze pan Krzystek?... Gadam, ale przynajmniej nie kłamie! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: co to znaczy skur wysyn... 19.05.09, 14:02 andreas.007 napisał: > Sku...syn > Ocena: 22 słowo to ma wiele znaczeń: > 1.Dosłowne > syn ku... > 2.Metaforyczne > a) człowiek będący nieakceptowany z rozlicznych przyczyn przez nas > samych bądź szersze grono ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: co to znaczy skur wysyn... 23.05.09, 13:48 andreas.007 napisał: > Sku...syn > Ocena: 22 słowo to ma wiele znaczeń: > 1.Dosłowne > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 21:50 Nitras trzymaj się twardo. Jesteśmy całym sercem z Tobą. Bezprecendensowe ataki Wyborczej przekroczyły granice przyzwoitości. Teraz ich intencje widać jak na dłoni ale widać też tych, którzy judzą i prowokują te ataki. Niestety nasi "wytrawni" dziennikarze zrobili tez dużą krzywdę tym, których chciała bronić i wykreować na pokrzywdzonych bohaterów. Są granice, które jak się przekroczy to niszczy się nie tych, których się chciało zniszczyć. Kowalewska i je szef dała się podpuścić i poszła po bandzie kalecząc Litw. i Zarę. tak jak to zrobiła z Obryckim. Odpowiedz Link Zgłoś
kancias Nitras - dowidzenia panu 17.10.08, 13:39 Komentarz do artykułu :niemiłosiernie szczery Nitras Nitras jest gó...arzem i szczeniakiem.Jego Zachowanie i bycie jest na poziomie przedszkolaka .Ten człowiek powinien leczyć się u psychiatry ale nie wiadomo czy mu ten lekarz będzie w stanie pomóc. Z jego zachowania wynika że posiada żółte , a może nawet pomarańczowe papiery.Skora taka osoba ma odchylenia emocjonalne to takie zjawisko można nazwać wariackim i nie wolno dopuścić do powierzenia mu jakiejkolwiek władzy publicznej, bo dopiero taka osoba narobi bigosu. Chore osoby winny być hospitalizowane w warunkach zamkniętych. Jeżeli Nitras myśli ,że w następnych wyborach będzie posłem to się grubo myli. Jestem pewny ,że jego koledzy i koleżanki wyrzucą go ze stołka w partii i skierują go na leczenia. Potwierdzeniem tego są ciche rozmowy o których mowa w tym artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Nitras - dowidzenia panu 17.05.09, 20:55 kancias napisała: > Komentarz do artykułu :niemiłosiernie szczery Nitras > Nitras jest gó...arzem i szczeniakiem.Jego Zachowanie i bycie jest na poziomie > przedszkolaka .Ten człowiek powinien leczyć się u psychiatry > ale nie wiadomo czy mu ten lekarz będzie w stanie pomóc. > Z jego zachowania wynika że posiada żółte , a może nawet pomarańczowe > papiery.Skora taka osoba ma odchylenia emocjonalne to takie zjawisko > można nazwać wariackim i nie wolno dopuścić do powierzenia mu > jakiejkolwiek władzy publicznej, bo dopiero taka osoba narobi bigosu. > Chore osoby winny być hospitalizowane w warunkach zamkniętych. > Jeżeli Nitras myśli ,że w następnych wyborach będzie posłem to się > grubo myli. Jestem pewny ,że jego koledzy i koleżanki wyrzucą go ze stołka w > partii i skierują go na leczenia. Potwierdzeniem tego są ciche rozmowy o któryc > h > mowa w tym artykule. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Nitras - dowidzenia panu 18.05.09, 17:30 kancias napisała: > Komentarz do artykułu :niemiłosiernie szczery Nitras > Nitras jest gó...arzem i szczeniakiem.Jego Zachowanie i bycie jest na poziomie > przedszkolaka .Ten człowiek powinien leczyć się u psychiatry > ale nie wiadomo czy mu ten lekarz będzie w stanie pomóc. > Z jego zachowania wynika że posiada żółte , a może nawet pomarańczowe > papiery.Skora taka osoba ma odchylenia emocjonalne to takie zjawisko > można nazwać wariackim i nie wolno dopuścić do powierzenia mu > jakiejkolwiek władzy publicznej, bo dopiero taka osoba narobi bigosu. > Chore osoby winny być hospitalizowane w warunkach zamkniętych. > Jeżeli Nitras myśli ,że w następnych wyborach będzie posłem to się > grubo myli. Jestem pewny ,że jego koledzy i koleżanki wyrzucą go ze stołka w > partii i skierują go na leczenia. Potwierdzeniem tego są ciche rozmowy o któryc > h > mowa w tym artykule. A'dieu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Nitras - dowidzenia panu 19.08.09, 11:19 kancias napisała: > Komentarz do artykułu :niemiłosiernie szczery Nitras > Nitras jest gó...arzem i szczeniakiem.Jego Zachowanie i bycie jest na poziomie > przedszkolaka .Ten człowiek powinien leczyć się u psychiatry > ale nie wiadomo czy mu ten lekarz będzie w stanie pomóc. > Z jego zachowania wynika że posiada żółte , a może nawet pomarańczowe > papiery.Skora taka osoba ma odchylenia emocjonalne to takie zjawisko > można nazwać wariackim i nie wolno dopuścić do powierzenia mu > jakiejkolwiek władzy publicznej, bo dopiero taka osoba narobi bigosu. > Chore osoby winny być hospitalizowane w warunkach zamkniętych. > Jeżeli Nitras myśli ,że w następnych wyborach będzie posłem to się > grubo myli. Jestem pewny ,że jego koledzy i koleżanki wyrzucą go ze stołka w > partii i skierują go na leczenia. Potwierdzeniem tego są ciche rozmowy o któryc > h > mowa w tym artykule. ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Nitras - dowidzenia panu 23.11.09, 20:28 kancias napisała: > Komentarz do artykułu :niemiłosiernie szczery Nitras > Nitras jest gó...arzem i szczeniakiem.Jego Zachowanie i bycie jest na poziomie > przedszkolaka .Ten człowiek powinien leczyć się u psychiatry > ale nie wiadomo czy mu ten lekarz będzie w stanie pomóc. > Z jego zachowania wynika że posiada żółte , a może nawet pomarańczowe > papiery.Skora taka osoba ma odchylenia emocjonalne to takie zjawisko > można nazwać wariackim i nie wolno dopuścić do powierzenia mu > jakiejkolwiek władzy publicznej, bo dopiero taka osoba narobi bigosu. > Chore osoby winny być hospitalizowane w warunkach zamkniętych. > Jeżeli Nitras myśli ,że w następnych wyborach będzie posłem to się > grubo myli. Jestem pewny ,że jego koledzy i koleżanki wyrzucą go ze stołka w > partii i skierują go na leczenia. Potwierdzeniem tego są ciche rozmowy o któryc > h > mowa w tym artykule. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel dworcowy Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.chello.pl 17.10.08, 18:00 My Menele z dworca PKP tesz popieramy Sławka z Połczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
kancias Nitras -Krowa która głośno ryczała i z cichła. 17.10.08, 14:30 Nitras od kiedy ty mówisz ,że słowa które zostały wypowiedziane pod twoim adresem są słowami obraźliwymi . Język którym się posługujesz to ten sam język .Chłopie zejdź z tej sceny i głupot nie opowiadaj. Prokuratura czeka na ciebie. Oddaj immunitet i wracaj na swoją wiochę.Przypomnę tobie kilka zapisów z kk. Zapisy te dotyczą skandalicznego twego zachowania w stosunku do Pani prof. Lubińskiej z kampanii prezydenckiej w Szczecinie. Wypowiedziane konteksty sformułowań przez panów w artykule świadczą o tym także . Art.115 par.1 KK Czynem zabronionym jest zachowanie o znamionach określonych w ustawie karnej. art.115 par 2 KK Przy ocenie stopnia szkodliwości społecznej czynu sąd bierze pod uwagę rodzaj i charakter naruszenia dobra , rozmiary wyrządzonej lub grożącej szkody ,sposób i okoliczności popełnienia czynu wagę naruszonych przez sprawcę obowiązków jak również postać znamion, motywację sprawy,rodzaj naruszenia reguł ostrożności i stopnia ich naruszenia. Wyciąg z art.115 par 13 kk Funkcjonariuszem publicznym jest ; par.1 - Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej par.2 - poseł ,senator, radny. pozostałe paragrafy nie podaję. Art.212 par.1 kk Kto pomawia inną osobę ,grupę osób,instytucję,osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości ,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska ,zawodu lub rodzaju działalności -podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności ,albo pozbawienia wolności do 1 roku. Art. 212 par.2 kk - Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w par.1 za pomocą środków masowego komunikowania -podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności do lat 2 Art.212 par.4 kk -ściganie przestępstwa określonego w art.212 par 1i2 kk odbywa się z oskarżenia prywatnego. Art. 231 par 1 kk -Funkcjonariusz publiczny ,który przekraczając swoje uprawnienia lub nie dopełnia obowiązków ,działa na szkodę interesu publicznego lub prywatnego - podlega karz pozbawienia do lat 3. Art.231 par 2 kk -Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w art.231 par.1kk w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub osobistej podlega karze pozbawienia wolności do lat 10. Reasumując Panie Nitras narobił pan sobie niezłego pasztetu pomawiając Panią profesor Teresę Lubińską .Może być pan oskarżony karnie przez panią prof.Lubińską , a ponadto z art. 231 kk przez przez oskarżyciela publicznego i chyba jeszcze za składanie fałszywych doniesień na panią profesor Lubińską . Na pewno jest pan odważny i zrzeknie się pan immunitetu i nie będzie pan stwarzał problemów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samartanin Olo felix ! Teraz Ty nadstaw się temu z SLD. IP: *.chello.pl 17.10.08, 14:50 Oszczędzaj żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: felix ! Teraz Ty nadstaw się temu z SLD. 17.05.09, 09:46 Gość portalu: Samartanin Olo napisał(a): > Oszczędzaj żonę. ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: felix ! Teraz Ty nadstaw się temu z SLD. 22.05.09, 15:01 Gość portalu: Samartanin Olo napisał(a): > Oszczędzaj żonę. Ot co ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: felix ! Teraz Ty nadstaw się temu z SLD. 27.05.09, 08:08 Gość portalu: Samartanin Olo napisał(a): > Oszczędzaj żonę. Faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: felix ! Teraz Ty nadstaw się temu z SLD. 24.09.09, 20:59 Gość portalu: Samartanin Olo napisał(a): > Oszczędzaj żonę. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: felix ! Teraz Ty nadstaw się temu z SLD. 29.09.09, 18:42 Gość portalu: Samartanin Olo napisał(a): > Oszczędzaj żonę. ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: felix ! Teraz Ty nadstaw się temu z SLD. 11.10.09, 22:02 Gość portalu: Samartanin Olo napisał(a): > Oszczędzaj żonę. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Nitras -Krowa która głośno ryczała i z cichła 19.05.09, 15:55 kancias napisała: > Nitras od kiedy ty mówisz ,że słowa które zostały wypowiedziane pod twoim > adresem są słowami obraźliwymi . Język którym się posługujesz > to ten sam język .Chłopie zejdź z tej sceny i głupot nie opowiadaj. > Prokuratura czeka na ciebie. Oddaj immunitet i wracaj na swoją wiochę.Przypomnę > tobie kilka zapisów z kk. Zapisy te dotyczą skandalicznego twego zachowania w > stosunku do Pani prof. Lubińskiej z kampanii prezydenckiej w Szczecinie. > Wypowiedziane konteksty sformułowań przez panów w artykule świadczą o tym także > . > > Art.115 par.1 KK Czynem zabronionym jest zachowanie o znamionach określonych w > ustawie karnej. > art.115 par 2 KK Przy ocenie stopnia szkodliwości społecznej czynu sąd bierze > pod uwagę rodzaj i charakter naruszenia dobra , rozmiary > wyrządzonej lub grożącej szkody ,sposób i okoliczności popełnienia > czynu wagę naruszonych przez sprawcę obowiązków jak również postać > znamion, motywację sprawy,rodzaj naruszenia reguł ostrożności > i stopnia ich naruszenia. > Wyciąg z art.115 par 13 kk Funkcjonariuszem publicznym jest ; > par.1 - Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej > par.2 - poseł ,senator, radny. > pozostałe paragrafy nie podaję. > Art.212 par.1 kk Kto pomawia inną osobę ,grupę osób,instytucję,osobę prawną lub > jednostkę organizacyjną nie mającej osobowości prawnej > o takie postępowanie lub właściwości ,które mogą poniżyć ją w opinii > publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego > stanowiska ,zawodu lub rodzaju działalności -podlega grzywnie, karze > ograniczenia wolności ,albo pozbawienia wolności do 1 roku. > Art. 212 par.2 kk - Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w par.1 za > pomocą środków masowego komunikowania -podlega grzywnie, > karze ograniczenia wolności do lat 2 > Art.212 par.4 kk -ściganie przestępstwa określonego w art.212 par 1i2 kk odbywa > się z oskarżenia prywatnego. > Art. 231 par 1 kk -Funkcjonariusz publiczny ,który przekraczając swoje > uprawnienia lub nie dopełnia obowiązków ,działa na szkodę > interesu publicznego lub prywatnego - podlega karz pozbawienia do lat 3. > Art.231 par 2 kk -Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w art.231 > par.1kk w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub osobistej > podlega karze pozbawienia wolności do lat 10. Reasumując > Panie Nitras narobił pan sobie niezłego pasztetu pomawiając Panią > profesor Teresę Lubińską .Może być pan oskarżony karnie przez panią > prof.Lubińską , a ponadto z art. 231 kk przez przez oskarżyciela > publicznego i chyba jeszcze za składanie fałszywych > doniesień na panią profesor Lubińską . Na pewno jest pan odważny i > zrzeknie się pan immunitetu i nie będzie pan stwarzał problemów . ? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Nitras -Krowa która głośno ryczała i z cichła 12.09.09, 10:26 kancias napisała: > Nitras od kiedy ty mówisz ,że słowa które zostały wypowiedziane pod twoim > adresem są słowami obraźliwymi . Język którym się posługujesz > to ten sam język .Chłopie zejdź z tej sceny i głupot nie opowiadaj. > Prokuratura czeka na ciebie. Oddaj immunitet i wracaj na swoją wiochę.Przypomnę > tobie kilka zapisów z kk. Zapisy te dotyczą skandalicznego twego zachowania w > stosunku do Pani prof. Lubińskiej z kampanii prezydenckiej w Szczecinie. > Wypowiedziane konteksty sformułowań przez panów w artykule świadczą o tym także > . > > Art.115 par.1 KK Czynem zabronionym jest zachowanie o znamionach określonych w > ustawie karnej. > art.115 par 2 KK Przy ocenie stopnia szkodliwości społecznej czynu sąd bierze > pod uwagę rodzaj i charakter naruszenia dobra , rozmiary > wyrządzonej lub grożącej szkody ,sposób i okoliczności popełnienia > czynu wagę naruszonych przez sprawcę obowiązków jak również postać > znamion, motywację sprawy,rodzaj naruszenia reguł ostrożności > i stopnia ich naruszenia. > Wyciąg z art.115 par 13 kk Funkcjonariuszem publicznym jest ; > par.1 - Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej > par.2 - poseł ,senator, radny. > pozostałe paragrafy nie podaję. > Art.212 par.1 kk Kto pomawia inną osobę ,grupę osób,instytucję,osobę prawną lub > jednostkę organizacyjną nie mającej osobowości prawnej > o takie postępowanie lub właściwości ,które mogą poniżyć ją w opinii > publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego > stanowiska ,zawodu lub rodzaju działalności -podlega grzywnie, karze > ograniczenia wolności ,albo pozbawienia wolności do 1 roku. > Art. 212 par.2 kk - Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w par.1 za > pomocą środków masowego komunikowania -podlega grzywnie, > karze ograniczenia wolności do lat 2 > Art.212 par.4 kk -ściganie przestępstwa określonego w art.212 par 1i2 kk odbywa > się z oskarżenia prywatnego. > Art. 231 par 1 kk -Funkcjonariusz publiczny ,który przekraczając swoje > uprawnienia lub nie dopełnia obowiązków ,działa na szkodę > interesu publicznego lub prywatnego - podlega karz pozbawienia do lat 3. > Art.231 par 2 kk -Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w art.231 > par.1kk w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub osobistej > podlega karze pozbawienia wolności do lat 10. Reasumując > Panie Nitras narobił pan sobie niezłego pasztetu pomawiając Panią > profesor Teresę Lubińską .Może być pan oskarżony karnie przez panią > prof.Lubińską , a ponadto z art. 231 kk przez przez oskarżyciela > publicznego i chyba jeszcze za składanie fałszywych > doniesień na panią profesor Lubińską . Na pewno jest pan odważny i > zrzeknie się pan immunitetu i nie będzie pan stwarzał problemów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Licznik Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.chello.pl 18.10.08, 07:04 Ostro i prawdziwie! Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie 18.10.08, 16:40 Ta cała Platforma Obywatelska, to kupa gnoja która swoją chwilę zwietrzyła, jak chora na władzę ruda małpa ją zakładała! To co robią, to Państwo widzicie, przepraszam ale o tych szumowinach inaczej nie mogę, oni wcale nie chcą żeby nam żyło się lepiej, tylko im, czy któraś męda w programie wyborczym miała likwidację dwóch szpitali w centrum Miasta? A jednak! Dla ludzi? Dla ludzi to zostawcie w centrum, a z peryferji przenieście tu, ile kto za te budynki w centrum w łapę weźmie? A inne przekręty? Swołocz zwykła! Nitras ty karierowiczu pieprz..y, to twoja wina, a tym Panom ze Świnoujścia, to dzięki, możecie być najwyżej ukarani mandatem karnym za przekleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie 18.10.08, 17:40 maxymus1 napisał: > Ta cała Platforma Obywatelska, to kupa gnoja która swoją chwilę > zwietrzyła, jak chora na władzę ruda małpa ją zakładała! To co > robią, to Państwo widzicie, przepraszam ale o tych szumowinach > inaczej nie mogę, oni wcale nie chcą żeby nam żyło się lepiej, tylko > im, czy któraś męda w programie wyborczym miała likwidację dwóch > szpitali w centrum Miasta? A jednak! Dla ludzi? Dla ludzi to > zostawcie w centrum, a z peryferji przenieście tu, ile kto za te > budynki w centrum w łapę weźmie? A inne przekręty? Swołocz zwykła! > Nitras ty karierowiczu pieprz..y, to twoja wina, a tym Panom ze > Świnoujścia, to dzięki, możecie być najwyżej ukarani mandatem karnym > za przekleństwa. Odnoszę dziwne wrażenie, że nie porywa Cię entuzjazm i etos Platformy Obywatelskiej. Przecież to ta sama patologiczna rodzina co PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ognik Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 17:48 PO to ta sama patologiczna rodzina co SLD. Terror i nepotyzm rodem z PRL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxymus1 Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.chello.pl 18.10.08, 18:32 zgadzam się w 100% nie jestem już fanatykiem PiS, faktycznie to to samo, tylko mniej ekspansywne, no ale za co mam ich w tej chwili krytykować? Przecież w tej chwili nie kradną, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.10.08, 20:47 maxymus1 napisał: > Ta cała Platforma Obywatelska, to kupa gnoja która swoją chwilę > zwietrzyła, jak chora na władzę ruda małpa ją zakładała! To co > robią, to Państwo widzicie, przepraszam ale o tych szumowinach > inaczej nie mogę, oni wcale nie chcą żeby nam żyło się lepiej, tylko > im, czy któraś męda w programie wyborczym miała likwidację dwóch > szpitali w centrum Miasta? A jednak! Dla ludzi? Dla ludzi to > zostawcie w centrum, a z peryferji przenieście tu, ile kto za te > budynki w centrum w łapę weźmie? A inne przekręty? Swołocz zwykła! > Nitras ty karierowiczu pieprz..y, to twoja wina, a tym Panom ze > Świnoujścia, to dzięki, możecie być najwyżej ukarani mandatem karnym > za przekleństwa. Popieram tylko z małym wyjątkiem - Nie tylko PO lecz wszystkie te partie i ich posłowie to itd... a Nitras jest skończony... a jego wszelkie ruchy typu sądy go jeszcze bardziej pogrążą w gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.chello.pl 20.10.08, 22:14 Prawde godacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PObity Wilcze oczy Nitrasa!!! IP: 80.54.122.* 20.10.08, 08:25 Szkoda tylko jego rodziny, dzieci patrzące na grubiańskiego ojca, udającego dobrego tatusia. Jego arogancja widoczna jest również w stosunku do swojej żony. Mówi w artykule "Delfin...: nawet prowadzenie firmy jej nie idzie. Jaki zarozumiały bufon! Ta sitwa oplotła miasto i region jak pjęczyna. Na prawie popytu i podaży stanowisk zbudowali moralność. 60tyś. wyborców zaufało takiej szumowinie. Hańba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski PO = PiS. Jedyna alternatywa to SLD ! 20.10.08, 08:39 Nawet takie coś jak felix to zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Wilcze oczy Nitrasa!!! 27.05.09, 15:33 Gość portalu: PObity napisał(a): > Szkoda tylko jego rodziny, dzieci patrzące na grubiańskiego ojca, > udającego dobrego tatusia. Jego arogancja widoczna jest również w > stosunku do swojej żony. Mówi w artykule "Delfin...: nawet > prowadzenie firmy jej nie idzie. Jaki zarozumiały bufon! Ta sitwa > oplotła miasto i region jak pjęczyna. Na prawie popytu i podaży > stanowisk zbudowali moralność. 60tyś. wyborców zaufało takiej > szumowinie. Hańba!!! O !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Wilcze oczy Nitrasa!!! 28.05.09, 20:34 ?1!!Gość portalu: PObity napisał(a): > Szkoda tylko jego rodziny, dzieci patrzące na grubiańskiego ojca, > udającego dobrego tatusia. Jego arogancja widoczna jest również w > stosunku do swojej żony. Mówi w artykule "Delfin...: nawet > prowadzenie firmy jej nie idzie. Jaki zarozumiały bufon! Ta sitwa > oplotła miasto i region jak pjęczyna. Na prawie popytu i podaży > stanowisk zbudowali moralność. 60tyś. wyborców zaufało takiej > szumowinie. Hańba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Wilcze oczy Nitrasa!!! 20.08.09, 17:31 Gość portalu: PObity napisał(a): > Szkoda tylko jego rodziny, dzieci patrzące na grubiańskiego ojca, > udającego dobrego tatusia. Jego arogancja widoczna jest również w > stosunku do swojej żony. Mówi w artykule "Delfin...: nawet > prowadzenie firmy jej nie idzie. Jaki zarozumiały bufon! Ta sitwa > oplotła miasto i region jak pjęczyna. Na prawie popytu i podaży > stanowisk zbudowali moralność. 60tyś. wyborców zaufało takiej > szumowinie. Hańba!!! ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Wilcze oczy Nitrasa!!! 22.08.09, 09:42 Gość portalu: PObity napisał(a): > Szkoda tylko jego rodziny, dzieci patrzące na grubiańskiego ojca, > udającego dobrego tatusia. Jego arogancja widoczna jest również w > stosunku do swojej żony. Mówi w artykule "Delfin...: nawet > prowadzenie firmy jej nie idzie. Jaki zarozumiały bufon! Ta sitwa > oplotła miasto i region jak pjęczyna. Na prawie popytu i podaży > stanowisk zbudowali moralność. 60tyś. wyborców zaufało takiej > szumowinie. Hańba!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.chello.pl 26.12.08, 13:52 syn pomieczynskiego ze starym przetarg skręcili Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: PO = PiS. Jedyna alternatywa to SLD ! 11.05.09, 19:00 Gość portalu: miecz napisał(a): > Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: PO = PiS. Jedyna alternatywa to SLD ! IP: *.chello.pl 20.05.09, 18:12 Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość PO = PiS= SLD! jedyne wyjście to wyebać wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 18:32 po 100 batuf na gołą doopę po czym........ wypyerdloić wszystkie partie, zrobic okregi jednomandatowe, a partyjne hieny utopić w szambie.. to ich naturalne środowisko.. Politycy to zwykłe qrwy, pozbawione wszelkiej etyki, pomioty złodziei i qrew ... to całe towarzystwo politykuf to najgorszy element ludzkiego rodzaju, choć trudno ich w ogóle nazywać ludźmi... padalce jedne - nie ubliżając oczywiscie miłemu stworzeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: PO = PiS. Jedyna alternatywa to SLD ! 21.05.09, 19:02 Gość portalu: gość napisał(a): > po 100 batuf na gołą doopę po czym........ > wypyerdloić wszystkie partie, zrobic okregi jednomandatowe, a > partyjne hieny utopić w szambie.. to ich naturalne środowisko.. > > Politycy to zwykłe qrwy, pozbawione wszelkiej etyki, pomioty > złodziei i qrew ... to całe towarzystwo politykuf to najgorszy > element ludzkiego rodzaju, choć trudno ich w ogóle nazywać ludźmi... > padalce jedne - nie ubliżając oczywiscie miłemu stworzeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: PO = PiS. Jedyna alternatywa to SLD ! IP: *.chello.pl 24.05.09, 09:26 Zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: PO = PiS. Jedyna alternatywa to SLD ! 26.05.09, 08:05 Gość portalu: Janek napisał(a): > Zdecydowanie. Ale o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boniek Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 09:52 Dobrze, że przypomina sie ten wątek w trakcie wyborów. Warto wiedzieć na kogo "z dymem" idą ogromne pieniądze na wybory. Ciekawe czy nieudacznicy z PO w Z.Ch Police, Porcie, Urzedzie Marszalkowskim, wojewódzkim, miejskim finansują te bilbordy i plakaty. Jeszcze nigdy w tych instytucjach nie było tak źle. A to tylko Szczecin. Strach pomyśleć co się stanie z Europą jak Nitras (minister MSWiA, Sportuy itp.)pójdzie do parlamentu - to może byc koniec.... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie 26.05.09, 22:43 Gość portalu: Boniek napisał(a): > Dobrze, że przypomina sie ten wątek w trakcie wyborów. Warto > wiedzieć na kogo "z dymem" idą ogromne pieniądze na wybory. Ciekawe > czy nieudacznicy z PO w Z.Ch Police, Porcie, Urzedzie > Marszalkowskim, wojewódzkim, miejskim finansują te bilbordy i > plakaty. Jeszcze nigdy w tych instytucjach nie było tak źle. A to > tylko Szczecin. Strach pomyśleć co się stanie z Europą jak Nitras > (minister MSWiA, Sportuy itp.)pójdzie do parlamentu - to może byc > koniec.... PO = PiS. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafarafa Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.chello.pl 28.05.09, 10:21 Git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwa Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 11:08 a jak szefem polic byl exmilicjant a później gdzie on sie podział? ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafarafa Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.chello.pl 28.05.09, 12:49 Ukradli go ci dwaj ... no ci tacy mali ... takie konuski ... no ci co zajebali księżyc ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacyk Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.kalisz.mm.pl 28.05.09, 21:40 Szkoda, ze prasa nie ujawniła kulis konkursu na prezesa portum o którym mówi Żmurkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie 29.05.09, 15:18 Gość portalu: jacyk napisał(a): > Szkoda, ze prasa nie ujawniła kulis konkursu na prezesa portum o > którym mówi Żmurkiewicz Jaki konkurs ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: PO = PiS. Jedyna alternatywa to SLD ! IP: *.chello.pl 09.06.09, 15:36 Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: PO = PiS. Jedyna alternatywa to SLD ! 15.06.09, 19:55 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Fakt. Zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: PO = PiS. Jedyna alternatywa to SLD ! 09.07.09, 08:02 lech.niedzielski napisał: > Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > > > Fakt. > Zdecydowanie. Powtarzam. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie 10.07.09, 09:04 felix_edmundowicz napisał: > nie traktuje się poważnie forum szczecin????? > no to ja sobie to wypraszam! RE:Podobno Pan Nitras zostal wybrany poslem przez niektorych szczecinan z tego regjonu.Dlatego jak poznali dzialalnosc Pana posla na tym terenie- bardzo negatywnie.Wowczas Pan Nitras za pomoca Pana Tuska szybko zmienil Szczecin na Bruksele.Moim zdaniem lepiej byloby dla PO jezeli gdyby wyjechal jako ambasador do Mongoli.Natomiast dla Szczecina i regionu najlepiej gdyby juz do niego nie wrocil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamroży Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 16:55 Niestety Pomieczyński i Nitras byli bardzo łagodni dla Nitrasa. W rzeczywistosći "rządy" tego pana doprowadziły już do upadku stoczni, za chwilę jego ludzie rozwalą zakłady chemiczne Police, a następnie nieudacznicy z PO załatwią port. To już powolny koniec szczecina i regionu. Ci ludzie niczego nie umieją, przepraszam potrafią niszczyć, zastraszać i zwalniać z pracy (niektórzy jescze mają wiedze gdzie kupić trawkę) Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o NitrasieRE: 15.07.09, 19:51 Gość portalu: Jamroży napisał(a): > Niestety Pomieczyński i Nitras byli bardzo łagodni dla Nitrasa. W rzeczywistosć > i > "rządy" tego pana doprowadziły już do upadku stoczni, za chwilę jego ludzie > rozwalą zakłady chemiczne Police, a następnie nieudacznicy z PO załatwią port. > To już powolny koniec szczecina i regionu. Ci ludzie niczego nie umieją, > przepraszam potrafią niszczyć, zastraszać i zwalniać z pracy (niektórzy jescze > mają wiedze gdzie kupić trawkę) RE:Brawo jest to prawda i nic nie mozna ujac w tym poscie.Nawet pan Olechowski to stwierdzil w swoim liscie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Żmurkiewicz i Pomieczyński ostro o Nitrasie IP: *.chello.pl 18.07.09, 10:41 A co było nieprawdziwe w tym co oni mówili? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: PO = PiS. Jedyna alternatywa to SLD ! 19.08.09, 12:01 czarnybodzio-w napisała: > nic sie nie stalo Zdecydowanie. Buahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: PO = PiS. Jedyna alternatywa to SLD ! 23.09.09, 09:12 lech.niedzielski napisał: > czarnybodzio-w napisała: > > > nic sie nie stalo > Zdecydowanie. Buahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To mój ulubiony wątek. Tak twierdzi Admin. A skoro tak ... . Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: nic nowego 27.09.09, 17:21 czarnybodzio-w napisała: > nic sie nie stalo ?!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: ostro to dopiero będzie 06.09.09, 19:40 bodarkows-k3 napisał: > na ostro Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: za słabo 21.09.09, 15:01 bodarkows-k3 napisał: > za delikatnie tatsaechlich Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: za słabo 10.11.09, 16:24 bodarkows-k3 napisał: > za delikatnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: sami sobie wystawiacie ocenę 09.10.09, 17:35 nieposlaniec.pl napisał: > na to wychodzi A o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: sami sobie wystawiacie ocenę 19.12.09, 22:51 nieposlaniec.pl napisał: > na to wychodzi bokiem Odpowiedz Link Zgłoś
stoczniagate Nitras:chodzę z wysoko podniesioną głową 10.10.09, 13:55 Nitras powiedział, że chodzi z wysoko podniesioną głową Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Nitras:chodzę z wysoko podniesioną głową 10.10.09, 15:47 stoczniagate napisał: > Nitras powiedział, że chodzi z wysoko podniesioną głową Chyba z łbem się pozamieniał ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchaczprsz po co powstał ten artykuł? IP: *.chello.pl 15.10.09, 11:21 dlaczego dziennikarze poruszają takie tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: po co powstał ten artykuł? 23.10.09, 08:16 Gość portalu: słuchaczprsz napisał(a): > dlaczego dziennikarze poruszają takie tematy? Pamiętaj! Zamieszczając wypowiedzi naruszające prawo możesz ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: po co powstał ten artykuł? 06.12.09, 19:14 lech.niedzielski napisał: > Gość portalu: słuchaczprsz napisał(a): > > > dlaczego dziennikarze poruszają takie tematy? > Pamiętaj! > > Zamieszczając wypowiedzi naruszające prawo możesz ponieść > odpowiedzialność karną lub cywilną. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: po co powstał ten artykuł? 13.12.09, 19:33 lech.niedzielski napisał: > lech.niedzielski napisał: > > > Gość portalu: słuchaczprsz napisał(a): > > > > > dlaczego dziennikarze poruszają takie tematy? > > Pamiętaj! > > > > Zamieszczając wypowiedzi naruszające prawo możesz ponieść > > odpowiedzialność karną lub cywilną. Proszę o czapę ! Mrozy idą ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: po co powstał ten artykuł? IP: 212.14.17.* 15.12.09, 10:59 Takiego niemerytorycznego dna w porcie to nie było nigdy. Wybór Nitrasa na prezesa portu Siergieja to kompletna porażka i wstyd dla portu. Szkoda, że nie naglośniono merytorycznej części tej rozmowy a nie tylko określenia na Nitrasa Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: po co powstał ten artykuł? 16.12.09, 12:21 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > Takiego niemerytorycznego dna w porcie to nie było nigdy. Wybór Nitrasa na > prezesa portu Siergieja to kompletna porażka i wstyd dla portu. Szkoda, że nie > naglośniono merytorycznej części tej rozmowy a nie tylko określenia na Nitrasa ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: po co powstał ten artykuł? 16.01.10, 18:58 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > Takiego niemerytorycznego dna w porcie to nie było nigdy. Wybór Nitrasa na > prezesa portu Siergieja to kompletna porażka i wstyd dla portu. Szkoda, że nie > naglośniono merytorycznej części tej rozmowy a nie tylko określenia na Nitrasa !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś