Gość: cos IP: 155.37.231.* 30.12.03, 20:19 vestbase.net/please/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr33k2 Re: Babka sie rozbiera 30.12.03, 23:46 muszę przyznać że to klikanie nawet mi się podoba,babka też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hryń Re: Babka sie rozbiera IP: 82.139.15.* 31.12.03, 00:20 ty to erotomanem jakims jestes chlopie (pewnie gawedziarzem...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Re: Babka sie rozbiera IP: 217.153.159.* 31.12.03, 04:25 Buhahahaha to się nazywa moi państwo żenujący poziom FGW haha pozdro for all Odpowiedz Link Zgłoś
blendynka Zupelnie sympatyczny link. 31.12.03, 05:48 Witajcie, Bardzo dobry pomysl aby uatrakcyjnic znacznie forum. Rozwazam umieszczenie swojego "popiersia". Panuje powszechna opinia, ze nie mam sie czym wstydzic. Sa troche tylko mniejsze i wolnostojace. Z erotycznym pozdrowieniem, blendynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fenol Re: Zupelnie sympatyczny link. IP: *.devs.futuro.pl 31.12.03, 11:21 jestem zdecydowanie za .Czekam niecierpliwie a takie rzeczy i ciekawe zdjęcia trochę rozładują napiętą atmosferę niektórych forów .Najlepsze życzenia noworoczne dla wszystkich Szczecinian i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cos Re: Zupelnie sympatyczny link. IP: 155.37.231.* 31.12.03, 15:48 no to moze przeslij mi kilka fotek na emila daj znac jak sie zdecydujesz Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Babka sie rozbiera 01.01.04, 17:06 Gość portalu: hryń napisał(a): > ty to erotomanem jakims jestes chlopie (pewnie gawedziarzem...) zaraz tam erotoman,normalny jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
rozaola Re: Babka sie rozbiera 01.01.04, 19:29 Czy ktos moglby dac linka na podobne zdjecie z rozbierajacym sie gosciem? Bo ja nie jestem lesbijka, wieksza radoche mi robi jak klikne fadcetowi na gacie, zbey je zdjal, niz babce na stanik. Co innego mnie kreci, a to chyba nie jest forum tylko dla mezczyzn? Pozdro Roza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: Babka sie rozbiera IP: 80.45.140.* 01.01.04, 20:01 Witam! Wlasnie poprosze o linki do podobnych stron z rozbierajacymi sie mezczyznami. My tez chcemy cos miec z tego forum hi hi. Szczesliwego Nowego Roku. Dla mnie on zaczal sie rewelacyjnie :) tego samego zycze wszystkim Forumowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
blendynka Sympatyczny link. 02.01.04, 05:46 Witajcie, rozwazam, rozwazam. Jak tylko sie troche doopalam w solarium i wyrownam opalenizne. Te odcinajace sie jasne paski musza zniknac. Obiektywnie rozebrany mezczyzna z racji odmniennej budowy anatomicznej nie prezentuje sie tak atrakcyjnie jak dziewczyna/kobieta. Jestem pewna, ze sie ze mna Panowie zgodzicie. Wiedzac o tym Chippendales i inne rozrywajace kobiety grupy meskie nie rozbieraja sie do naga. Na panienskim wieczorze mojej przyjaciolki mlody, przystojny mezczyzna rozczarowal nas wszystkie. Powinien jednak pozostac w bokserkach. Byl doskonale zbudowany i reszty powinna dokonac nasza kobieca wyobraznia. Piotr, do Twojej opinii dodam moja - jestes jak najbardziej normalny. Z noworocznym erotycznym pozdrowieniem, blendynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Sympatyczny link. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 07:55 Co ty mowisz! kochanie! To wlasnie te paski sa ze wszystkiego najlepsze! Jak mial na imie ten striptizer? Bo pewnie go znam Odpowiedz Link Zgłoś
blendynka Re: Sympatyczny link. 02.01.04, 08:05 Witaj, nie jestem przekonana co do paskow. Raza moj zmysl estetyki. Czy to moze Ty byles uprzejmy sie rozebrac w domu na Glebokim w pierwszej polowie grudnia w obecnosci dwunastu kobiet? Erotycznie pozostaje, blendynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zurnalista Re: Babka sie rozbiera IP: 62.233.173.* 02.01.04, 13:15 fuj:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lesio958 Re: Babka sie rozbiera 02.01.04, 15:29 no , fotki fajne.Co do tych pasków (odcinająca się biel) to jestem jak najbardziej za.To jest o wiele bardziej zmysłowe niż jeden odcień.Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Babka sie rozbiera IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.01.04, 16:50 bob.bangedup.com/archives/SidneyMoon1yaya.swf bob.bangedup.com/archives/SidneyMoon2yaya.swf bob.bangedup.com/archives/SidneyMoon3yaya.swf bob.bangedup.com/archives/SidneyMoon4yaya.swf bob.bangedup.com/archives/SidneyMoon5yaya.swf Odpowiedz Link Zgłoś
blendynka Paski v. calkowite opalenie sie 02.01.04, 18:40 Witaj, absolutnie nie sposob nie wziasc Twojej meskiej opinii pod uwage. Co do fotek to ciagle rozwazam. Czy Ty Lesiu masz juz swoje lata i bedziesz mogl je spokojnie ogladac? Noworocznie i erotycznie, blendynka. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio958 Re: Babka sie rozbiera 02.01.04, 19:14 Oj blendenka!! Jak mało jeszcze wiesz o facetach hi hi hi.Nie jestem z tych co tylko patrzą i mysle ,że jeszcze długo patrzenie bedzie tylko wstepem,małym preludium .Miłego opalanka w solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
blendynka Do not ass(ume) Lesiu. 03.01.04, 00:18 Witaj, dziekuje. Nie przypuszczaj za duzo Lesiu. Szczegolnie w relacji do kobiet. Na razie nie masz zadnych przeslanek. Moje pytanie dotyczylo Twojego wieku nie doswiadczenia. I unikaj chwalenia sie na forum. To tylko slowa, slowa, slowa... Pozdrowionka erotyczne, blendynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio958 Re: Do not ass(ume) Lesiu. IP: 194.146.200.* 03.01.04, 18:49 Oj ,widze ,ze wszystko na opak.Wrecz brzydze sie chwaleniem i nigdy na coś takiego bym sobie nie pozwolił.Wiek nie świadczy o uczuciach i naszym postrzeganiu świata,a tak naprawde czuje się zupełnie młodym facetem o normalnych relacjach.Nie dziękuje za życzenia erotyczne bo nawet nie wiem jak takowe wyglądają.Życze wiecej luzu i humoru na cały Nowy Rok. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbojnik_rumcajs Re: do blendynka 06.01.04, 18:10 slowa na wiatr , nic pewnie z fotek nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś