Dodaj do ulubionych

stop Tamie w Nieszawie!!!!

13.08.06, 17:19
www.zieloni.org.pl/news.php?id=1656
Obserwuj wątek
    • zawacki.and.zawacki Re: stop Tamie w Nieszawie!!!! 13.08.06, 17:21
      www.greenpeace.pl/
      • zawacki.and.zawacki Re: stop Tamie w Nieszawie!!!! 13.08.06, 17:23
        www.klubgaja.pl/teraz_wisla/
    • slavik222 Stop zielonym półgłówkom na Tamie w Nieszawie!!!! 13.08.06, 20:24
      Nie interesuja mnie żebrackie chwyty zdegenerowanych tzw,,zielonyc",ktorzy
      mnożą sie jak króliki.
      Interesuja mnie natomiast solidne wyniki badan,naukowców ktorzy cos w zyciu
      dokonali,są zweryfikowani i wiarygodni...
      • zawacki.and.zawacki Re: Stop euro półgłówkom . 13.08.06, 20:37
        wwf.pl/informacje/publikacje/wisla/synteza_22-43.pdf
        • eryk.wiking Re: Stop euro półgłówkom . 13.08.06, 21:06
          Miałem niestety niewatpliwą nieprzyjemność współpracować z ludźmi z WWF. Nadęte
          dzieciaki z dobrych domów, znudzone pod permanentną nieboceność rodziców,
          czyniące z tzw. ekologii sposób na (całkiem dobre) życie. Chłopaczki wyrywajće
          laski "na zaporę". "na autostradę" itp. Chłopaki i dziewczyny szukające
          rekompensaty za deficyt potrzeb towarzyskich i rodzinnych.
          Eko-terror, uprawiany przez organizacje typu WWF to doskonały sposób na
          zmontowanie trwałej instytucji, zapraszanej do różnych gremiów na szczeblu
          centralnym i regionalnym, w której można nieźle zarobić i przeżyć parę sutych
          lat. Dodatkowo zaś zapoznać ważnych ludzi. Widziałem na własne oczy,
          jak "łańcuchujący" się na Górze św. Anny pracowali parę lat później dla
          ministra, którego wtedy opluwali. Naprawdę w Nieszawie stawka jest wysoka.
          Proszę zapoznać się z pracami wybitnego toruńskiego hydrobiologa - prof.
          Gizińskiego. Tama w Nieszawie ani nie zagraża środowisku, ale wręcz może
          znacząco wpłynąć na poprawę jego stanu! Chciażby przez podniesienie poziomu wód
          gruntowych na Kujawach i uratowanie wielu ostoi przyrody. Badania Gizińskiego
          na zb. Włocławskim dały jednoznaczny wynik - powstanie tamy we Włocławku
          znacząco wzbogaciło życie przyrodnicze w pasie o szerokości ok. 15-20 km od
          brzegów zbiornika!!!! Więc proszę mi tu - dziecarnio - nie wciskać głupot.
          • badacz.teorii.spisku Re: Stop euro półgłówkom . 13.08.06, 21:16
            Wakację nad zalewem włocławskim,he,he
            Meszki cię wpierd.... jak piranie wołu w Amazonce,he,he...
    • sma1 Re: stop Tamie w Nieszawie!!!! 13.08.06, 20:36
      Spadaj z tym śmieciarzu.
    • zawacki.and.zawacki Re: stop Tamie w Nieszawie!!!! 13.08.06, 21:05
      zawacki.and.zawacki napisała:

> www.zieloni.org.pl/news.php?id=1656

www.pracownia.org.pl/dz/index.php?d=archiwalne&e=artykuly&rok=2002&nr=94&id=76
      • zawacki.and.zawacki Re: stop Tamie w Nieszawie!!!! 13.08.06, 21:07
        www.przyrodapolska.pl/wrzesien/opinie09_00.html
        • badacz.teorii.spisku Re: Rozpierd.... tamę we Włocławku 13.08.06, 21:14
          będzie spokój z powodziami w Toruniu.

Czy Ktoś jechał wzdłóż zalewu włocławskiego,nie można wysiąść z
          samochodu,chmary meszek jak na Syberii,to jej główne miejsce rozrodu,do tego
          fetor od zbiornika.
          • badacz.teorii.spisku Re: Rozpierd.... tamę we Włocławku 13.08.06, 21:27
            ciekawe czy PiS ma w d.... tamę,bo chyba tak,no i
            dobrze.www.ciechocinek.biz/wiadomosci.php?nr=2205
    • malepiffko meszki 14.08.06, 17:15
      tama=zalew=meszki wiec ekolodzy powinni byc zadowoleni. przybedzie im pare milionow much ktorych mozna bedzie bronic przed opryskami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka