Gość: Ewa IP: *.chello.pl 15.12.09, 13:12 Macie jakieś doświadczenia? Ile trwa lot? Którymi liniami najlepiej lecieć? Ile kosztuje najtańszy bilet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Re: Lot do Peru IP: 217.116.98.* 16.12.09, 17:05 > Macie jakieś doświadczenia? Ile trwa lot? Którymi liniami najlepiej lecieć? > Ile kosztuje najtańszy bilet? Ja lecialem w czerwcu liniami LAN, z Madrytu, bilet kosztowal okolo 2500 PLN, ale z 3 dniowa przesiadka z Quito. Bez tej przesiadki kosztowal 2200. Na flysiesta.com/ widzialem tez bilety za 2000 PLN tez z Madrytu. Minus byl taki, ze do MAdrytu nie ma tanich lini wiec przelot warszawa-madryt to prawie 1000 pln ekstra, chyba ze uda ci sie trafic jakas promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Lot do Peru IP: *.chello.pl 16.12.09, 19:04 Dzięki. To nawet mi się podoba, bo będzie przerwa w Madrycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lot do Peru IP: *.pool.mediaWays.net 17.12.09, 10:01 Hejka. ja mam podobny problem z lotem do Peru. szukam taniego biletu na lutego, a powrotny na kwiecien. Bilety nie schadza ponizej 850€ z Madrytu a i tam trzeba jakos doleciec. No wyjatkiem jest lot z Air Cometem. Bilet kosztuje ok 550€ w obie strony, ale firma bankrutuje i znajoma z Hiszpanii ktora pracuje na lotnisku odradza to ryzyko. jesli znajdziecie jakies tanie polaczenia, to piszcie prosze... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś