Dodaj do ulubionych

Ryanair - ubezpieczenie

IP: 92.43.149.* 28.06.12, 19:53
Doradźcie co zrobic, bede rezerwować bilety do Włoch dla mnie i męza = 2 os dorosłe i dla córki = 1 dziecko lat 7 , przy zamwianiu biletów pokazuje sie Ubazpieczenie po 62 zł dla każdej osob. I mam dylemat poniewaz jedziemy do Rodziny i wracamy z nimi do Polski ich Camperem. Bagaże mamy tylko podreczne każdy po 10kg , jedziemy na 3 dni wiec zastanawiam sie jakie sa plusy i minusy wykupienia ubezpiecznae i czy ono jest konieczne , czy nie bedzie zadnych konsekwencji jesli tego nie wykupie bo cena sie znacznie zmiejsza. Zawsze kupowałam bilety z ubezpieczeniem ale gdy leciałam dalej do Tunezji czy Marocca.
Dziękuje za podpowiedzi, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jakanu Re: Ryanair - ubezpieczenie 28.06.12, 20:30
      Ja zawsze kupuję ubezpieczenie, ale nie robię tego ani w liniach Ryanair ani Wizz Air. Wykupuję ubezpieczenie indywidualnie, bo jest taniej. Kilkukrotnie kupowałem przez internet, konkretnie tu: www.erv.pl/
      • Gość: Magda Re: Ryanair - ubezpieczenie IP: 92.43.149.* 28.06.12, 20:47
        dziekuje :)
        no ale , które tam wybrac ? i co gdy mi np odwołaja lot , dwa razy mialam taka sytuacje a raz nawet byla akcja ewakuacyjna bo w ostatniej chwili okazalo sie , ze szyba w samolocie jest pęknieta ;) wtedy nas zaprosili do kawiarni i w tym czasie usuwali usterke.
        • elzbieta9022 Re: Ryanair - ubezpieczenie 14.02.14, 19:03
          Chcę lecieć w maju na wycieczkę do londynu i zastanawiam się jakie ubezpieczenie wybrać. Lecę na dwa tygodnie. Co sądzicie o ubezpieczeniach od libertydirect, z jakich wy korzystacie, czym kierować się przy wborze ubezpieczenia?
          • imw Re: Ryanair - ubezpieczenie 15.02.14, 11:00
            Przede wszystkim wyrób kartę EKUZ
          • Gość: 45 Re: Ryanair - ubezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 19:27
            karta ekuz szczególnie w anglii to mało.KUp sobie doowlne ubezpieczenie od NNW w podróży.Za 10 dniowe do anglii placiłem coś koło 30 zł.Nie pamiętam nawet w jakiej firmie.Kupiłem u brokera.Cena zalezy od liczby dni plus co chcesz ubezpieczyć.Jak dojdzie koszt odwolania lotu bedzie drożej .Sprawdz sobie TUW-y
    • tripsta.pl Re: Ryanair - ubezpieczenie 18.02.14, 09:06
      Ubezpieczenie podróżne w przypadku linii Ryanair można zakupić dla wszystkich pasażerów objętych rezerwacją podczas procesu rezerwacji lotu. W przypadku, gdy konieczne jest dodanie ubezpieczenia indywidualnych pasażerów objętych rezerwacją lotu, należy skontaktować się z centrum obsługi linii Ryanair. Oczywiście takie ubezpieczenie nie jest konieczne, ale warto nad nim pomyśleć, aby w spokoju korzystać z wymarzonego wypoczynku.

Pozdrawiamy,
      Tripsta.pl
    • Gość: aga Re: Ryanair - ubezpieczenie IP: *.jmdi.pl 27.02.14, 16:02
      Polecam przyjrzec sie ofercie LOTu Moze własnie jednak warto jest o tym pomyslec.
      • Gość: ok Re: Ryanair - ubezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.14, 22:20
        tutaj jest link do taniego ubezpieczenia turystycznego
        ksiegarnia.produktyfinansowe.pl/e/lead/69/

sprawdź cenę .Raz z tego korzystałem.jest to system partnerski ale ceny są atrakcyjne.zobacz nie musisz kupować.
        przynajmniej zorientujesz sie ile kosztuje i u kogo.najwyzej sam poszukasz
        • Gość: nmk Re: Ryanair - ubezpieczenie IP: 192.162.173.* 03.07.14, 12:55
          rzeczywiście jest tańsze.4 osoby do anglii-14 dni wychodzi 100 zł.w ubiegłym roku w axe za 10 dni płaciłem 140.zakres w zasadzie ten sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka