Dodaj do ulubionych

nazwisko po odprawie on line

IP: *.29.193.200.threembb.co.uk 15.09.12, 23:20
Witam serdecznie!!! Kilka tygodni temu kupiłam bilet linii lotniczych Ryanair bez problemu rezerwując bilet mogłam wpisać moje pełne nazwisko z polskimi literami jednak potem drukując już odprawę online zauważyłam że w moim nazwisku zamiast ń jest zwykła litera n!!! System sam coś sobie zmienił.Latam często i nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. Co robić? Bo nie zamierzam płacić za zmianę nazwiska nie z mojej winy.Z góry wielkie dzięki za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: p Re: nazwisko po odprawie on line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.12, 04:52
      Nigdy, przenigdy nie używać polskich liter w zagranicznych serwisach. Poprawili tak jak im wygodnie i tak polecisz.
      • Gość: ciec Kon a sprawa polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.12, 10:50
        Nie polecisz przez polska kreseczke:) Gdzie ty sie chowalas?
        Pod kamieniem?
        • Gość: mm Re: Kon a sprawa polska IP: *.28.165.145.threembb.co.uk 16.09.12, 11:47
          pierwszy raz mi się to zdarzyło. zawsze po doprawie było normalnie tak jak w rezerwacji
          • olka593 Re: Kon a sprawa polska 16.09.12, 15:35
            Od kiedy dokładnie tak jest ?
            Ja 2 miesiące temu leciałam z Ryanair. Rezerwację i odprawę zrobiłam z polskimi literami i system mi nic nie zmieniał sam.
            • Gość: krzysiek Re: Kon a sprawa polska IP: *.141-245-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.09.12, 20:03
              Witam mój problem brzmi tak. W dowodzie mam nnapisane:krzysztof maciej a na karcie ppkladowej wydrukowalo mi maciej, to jest moje drugie imie. Czy bede miał problem przy odprawie na lotnisku? To mój pierwszy lot z eidhoven do gdańska lece ryanair
              • Gość: mm Re: Kon a sprawa polska IP: *.28.221.37.threembb.co.uk 16.09.12, 20:12
                moim zdaniem musisz zadzwonić do agenta żeby to wyjaśnić żeby poprawili
                • Gość: krzysiek Re: Kon a sprawa polska IP: *.141-245-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.09.12, 20:17
                  a jak dlugo cos takiego trwa? i ile to kosztuje? bo lot ma we wtorek
            • Gość: mm Re: Kon a sprawa polska IP: *.28.221.37.threembb.co.uk 16.09.12, 20:14
              pierwszy raz tak mam wcześniej było ok. Odprawę robiłam parę dni temu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka