1.vika 15.12.12, 18:18 Witam. Lecę z nimi w lutym z W-wy do Tajlandii , przesiadka w Doha .Lecę sama, pietra trochę mam, zawsze z BP, a tu taka zmiana. Możecie napisać o nich kilka słów. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośćwroc Re: Qatar Airways IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.12, 18:20 A co tu pisać? Że ma kozę na ogonie? ;) Co się interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidi Re: Qatar Airways IP: 115.249.73.* 16.12.12, 07:47 Super linie, nie martw się, standard wysoki jak w Emiratach :)))) 100 razy lepsze niż jakaś Lufthansa! Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Qatar Airways 16.12.12, 13:40 jak lecisz sama, to jesteś pod lepszą opieką niż z BP :) samemu, to świetna zabawa, zobaczysz. A jak już wybrałaś, zapłaciłas za bilet, to nie zasięgaj opinii. To jak musztarda po obiedzie. Jeśli ktoś napisze, że fatalna linia, oddasz bilet? Takie zapytania, to raczej przed podjęciem decyzji. Po co się stresować? Odpowiedz Link Zgłoś
1.vika Re: Qatar Airways 16.12.12, 17:42 Wiem, macie rację, ale zawsze jest chęć-a może tylko u mnie?- potwierdzenia, że nie zrobiło się kosmicznego głupstwa. lecę sama , obaw dużo. Za wsparcie dzięki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakanu Re: Qatar Airways 21.12.12, 10:39 Nie masz się co obawiać. Qatar Airways to najlepsze linie lotnicze na świecie 2012 wg Skytrax. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Qatar Airways IP: *.public.twinsnet.pl 21.12.12, 11:12 Linia OK, ale lotnisko Doha to wiocha. ale nowe już prawie gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Qatar Airways IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.12, 19:19 Wcale nie ! Samotne turystki zamykają od razu w haremie emira. Jeżeli będziesz w jego guście, to zrobisz karierę. Nowe lotnisko działa od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Qatar Airways IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.12, 21:59 poczytaj trochę, potem popisz, nie odwrotnie. daty otwarcia nowego lotniska nie ma, bo jest oczywiście poślizg, mówi się o połowie przyszłego roku. widać je też na maps.google, chcesz adres tej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Qatar Airways IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.13, 18:20 lecialem Qqatarem w klasie biznes 24.12.2012r. warszawa-doha-bangkok-doha budapeszt( powrot 4 stycznia) i uważam ze jesli jest to najlepsza liniia lotnicza to ja jestem eskimosem ,.Jak dla mnie są mniuej niz poprawni ,w porównaniu to wiekszosci linii lotniczych klasa biznes wypada u Qatara bardzo slabo. Odpowiedz Link Zgłoś
tuscany Re: Qatar Airways to koszmar 16.03.13, 12:52 Qatar Airways to istny koszmar! Uprzedzam wszystkich przed tą linią lotniczą! Przypadkiem nie kupujcie biletów kartą VISA poprzez strone qatar airways. Pieniądze z karty kredytowej mi pobrali, ale biletu nie zarezerwowali! W Polsce nie mają Call center, więc dodzwonienie sie do nich graniczy z cudem - musiałam dzwonic do Qataru (120zł za połączenie! 10 min. wiszenia na infolinii i czekanie w kolejce na połaczenie z konsultantem!), żeby odzyskać pieniądze. Zwrocili mi je dopiero po 2 tygodniach. Napisałam reklamacje, której nie uwzględniono. Totalnie olewaja klientów i to ma byc wysokiej jakości linia lotnicza? To jest jakaś pomyłka? Chyba kupili sobie to pierwsze miejsce w rankingu za pieniądze z ropy naftowej. Generalnie przestrzegam Was przed Qatar Airways. Latam od wielu lat i żałuję, że dałam się skusić na tą promocyjną cenę biletu. Nie warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Qatar Airways SUCK !! Najgorsze linie ! IP: 46.227.110.* 12.09.13, 19:06 Ostrzegam wszystkich przed tymi liniami. Ich 5 gwiazdek to kupiony marketing! To co mogą kupić to kupią (nowe samoloty) ale organizacyjnie i serwisowo to dno! Leciałem, miałem kłopoty w winy Qatar Airways i nikt mi nie pomógł! Byłem odsyłany od jednej osoby do drugiej! Jak najdalej od tego dziadostwa! Odpowiedz Link Zgłoś