Dodaj do ulubionych

Walizka ryanair

03.05.13, 10:57
Witam,
Kupilam walizke identyczna jak na filmiku jednak jak widac w sek. 0:16 walizka wystaje ponad wymairy kosza, moje pytanie jest nastepujace : Czy musze z niej demontowac kólka, tak aby idealnie sie miescila, czy bez żadnych problemow przejdzie przez kontrole?
Obserwuj wątek
    • Gość: logika Wizyta u lekarza IP: *.hfc.comcastbusiness.net 04.05.13, 17:08

Lekarz specjalista przyjmuje TYLKO we wtorki i czwartki od 10:00 do 16:00.
      Poradzcie czy moge przyjsc do niego w sobote o 13:00?

Radzacym serdecznie dziekuje.
      • Gość: gość Re: Wizyta u lekarza IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.13, 17:17
        Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie... po jakiego przyjemniaczku się odzywasz jak nie masz nic do powiedzenia... polakowo zasrane....raz poleciał samolotem i mądralę zgrywa!
        • glupota.nie.boli Re: Wizyta u lekarza 05.05.13, 10:26

Facet ma racje. Ludzie ktorzy nie potrafia sie spakowac i dobrac odpowiedniego
          bagazu do podrozy powinni siedziec w domu. Logistyka tego przedsiewziecia ich
          przerasta. Ile razy mozna pytac o wymiary walizek! Na co wy, ludkowie, liczycie?
          • chrabya Kufer podreczny 06.05.13, 10:17
            Mam podobny dylemat. Lece do Pragi. Kupilem kufer taki jak w linku:
            www.google.com/search?hl=en&q=kufer&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45960087,d.dmg&biw=1366&bih=677&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=8mSHUYqtEKbj4AOupYGYCQ
            I teraz sie zastanawiam - wejdzie do ramki gabarytowej czy bede musial jechac pociagiem.
            Kufra nie nadam bagazem rejestrowanym. Obawiam sie, ze linie moga uszkodzic albo cos.
            Co sadzicie?
            • oh.bordello Re: Kufer podreczny 06.05.13, 16:10
              Sadze, ze wpuszcza Ciebie z kufrem na poklad tylko bedziesz musial wieko odkrecic
              i nadac w bagazu rejestrowanym. Widzialem juz wieksze kufry lecace.
        • Gość: Wizyta u lekarza 2 Re: Wizyta u lekarza IP: 176.112.72.* 23.05.13, 16:57
          Po co się udzielają ludzie nie mający nic sensownego do powiedzenia? Ktoś widocznie zadaje pytanie takie a nie inne, bo może 2cm nie robią różnicy, a ciężko znaleźć bagaż o IDEALNYCH wymiarach pasujących akurat do wymogów konkretnej linii.

Co do Twojej wypowiedzi o przyjęciach lekarza specjalisty tylko we wtorki i czwartki, jestem pewna, że w sobotę również by Cię przyjął jeśli miałbyś poważną sprawę. Lekarz jest od pomagania ludziom w każdym czasie a nie tylko w godzinach pracy. Także przykro nam, ale błyskotliwy żarcik Ci się nie udał. Spróbuj szczęścia w dogadywaniu ludziom gdzie indziej. Nie spamuj forów.
          • gelati Re: Wizyta u lekarza 23.05.13, 20:51

Tak jak wspomniano juz wczesniej ty tez pleciesz bzdury.
            Sens odpowiedzi dla wiekszosci respondentow jest widoczny
            i zachecajacy do ogarniecia sie w skomplikowanym swiecie.
            Spoleczenstwo kretynieje i nie potrafi kupic odpowiedniej
            walizki, w wiekszosci standardowej, do lotu. Tobie jak piszesz
            sprawia to problem.

Przyklad z wizyta u lekarza tez jest dla ciebie niezrozumialy.
            Widocznie nie bylas dawno u lekarza w Polsce i za to powinnas
            byc wdzieczna losowi.
          • Gość: Polka Re: Wizyta u lekarza IP: *.xdsl.centertel.pl 22.06.13, 16:48
            sratatata.. lekarze są od pomagania ludziom... hmm, a może Ty nie z Polski naszej ukochanej a z innego zakątka świata piszesz... też Ci sie żarcik udał :>
    • Gość: Ada Re: Walizka ryanair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 18:43
      Jak trafisz na służbistę będzie to Cię kosztować 50 euro w 1 stronę. Przed zakupem walizkę trzeba dokładnie zmierzyć. Po co się stresować przed każdym lotem? I to bzdura, jak ktoś tu napisał, że ciężko wymiarową walizkę kupić, trzeba trochę połazić po sklepach.
      Według Ryanair CAŁY bagaż ma zmieścić się w pojemniku.
      • Gość: Radomira Re: Walizka ryanair IP: *.aircity.pl 29.07.13, 12:50
        Myślicie, że te walizki podróżne w rozmiarze S zmieszczą się do koszyka Ryanair?
        • cornish1 Re: Walizka ryanair 29.07.13, 20:37
          Zapytaj się w sklepie, co to dla nich jest to S.
        • arturskuza Re: Walizka ryanair 15.11.13, 10:36
          tanio.net/category/walizki-podrozne-bagaz - tu masz przykładowe S - zobacz sobie rozmiary

tanio.net/walizka-podrozna-airmate-lux.html - a tu masz dedykowaną do samolotu - zobacz rozmiar.

Moim zdaniem S powinna pasować, o ile nie jest to twarda walizka albo poliestrowa w rozmiarze S, ale nie do końca wypchana bagażami.
          • arturskuza Re: Walizka ryanair 15.11.13, 10:37
            Wypchanych bagażami = wypchanych rzeczami :D
        • handlonet Re: Walizka ryanair 08.04.14, 12:52
          Wszystko zależy jakie S to jest :) Znając życie to będzie brakowało kilku cm..

Ja mogę zoaferować walizki super jakości i 100% gabarytowe

handlonet.pl - zapraszam ! na allegro też Nas znajdziecie ..
          pozdrawiam

• Gość: ona Re: Walizka ryanair IP: 5.226.30.* 13.08.13, 11:49
        Witam mialam tez okazje poznac sie z takim sluzbista na Lotnisku W Berlinie linie easy jet ,jeszcze nie doszlam do odprawy juz Pan trzymal oczko na mojej walizce ,miala wymiary prawidlowe ale kolka niestety nie ,,,Wlozylam ja to koszyka normalnie ale byl problem z wyciagnieciem ,,Wiec Pan Szczesliwy od razzu przypieczotowal moja walizke (bagaz podreczny) i kazal zaplacic 50 E, Kolega pana zaskoczony potwierdzil ze moja walizka jest prawidlowa ,Lecz niestety mimo moich pretensji i zdziwienia Pani z check in ze nadaje bagaz podreczny ktory ma dobre wymiary Musialam zaplacic niestety,Czesto widze tego Pana Lotnisko Shonefeld ,oczami przewierca walizki podroznych ,Musi byc dobrze oplacaony :D Skoro taki jest sumienny ,Pozdrawiam Latajacych pilnujcie Walizek ;)
      • handlonet ja zaoferuję Walizka ryanair 55x40x20 08.04.14, 11:23
        Witam
        Odnośnie walizek kabinowych do RYANAIR, WizzAir , EasyJet ..itd..

Mogę zaoferować walizki w atrakcyjnych cenach 95 do 150zł max
        100% mieszczą się w gabarycie 55x40x20 - jest to wymiar całkowity zewnętrzny !!
        Do tego bardzo dobrej jakości. Te same walizki centra handlowe i galerie sprzedają 2-3 razy drożej.
        Już 300sztuk sprzedanych.
        Bez ściemy jak inni sprzedawcy !!!
        szukaj :
        handlonet.pl
        lub
        handlonet.na.allegro.pl/
    • handlonet Re: Walizka ryanair 55x40x20 08.04.14, 11:22
      Witam
      Odnośnie walizek kabinowych do RYANAIR, WizzAir , EasyJet ..itd..

Mogę zaoferować walizki w atrakcyjnych cenach 95 do 150zł max
      100% mieszczą się w gabarycie 55x40x20 - jest to wymiar całkowity zewnętrzny !!
      Do tego bardzo dobrej jakości. Te same walizki centra handlowe i galerie sprzedają 2-3 razy drożej.
      Już 300sztuk sprzedanych.
      Bez ściemy jak inni sprzedawcy !!!
      szukaj :
      handlonet.pl
      lub
      handlonet.na.allegro.pl/
      • Gość: yttu76 Re: Walizka ryanair 55x40x20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.14, 22:25
        macie tu walizki,bez urywania kolek
        allegro.pl/walizka-bagaz-podreczny-ryanair-55x40x20-i4232283091.html

allegro.pl/walizka-cabin-luggage-ryanair-nowa-1-5kg-i4225194943.html
        • Gość: gfhgtgh Re: Walizka ryanair 55x40x20 IP: 212.182.35.* 13.05.14, 15:48
          walizki kupujcie lekkie
          • Gość: turystkazuza Re: Walizka ryanair 55x40x20 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.14, 10:16
            Ja mam taką walizkę na bagaż podręczny i super się sprawdza
            eplecaki.pl/walizki/1279-kolorowa-walizka-bagaz-podreczny-do-samolotu-ryanair-wizzair-duzy-na-kolkach.html
            • Gość: te Re: Walizka ryanair 55x40x20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.14, 17:02
              te sa lzejsze i tańsze.
              jak masz zabrać 10 kd to prawie 3 kg na walizkę to dużo.
              allegro.pl/walizka-bagaz-podreczny-ryanair-55x40x20-i4263620747.html
              z poliestru wazy jakies 1,6-1,7 kg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka