Dodaj do ulubionych

jak się odprawić online

IP: *.emea.ibm.com 08.11.13, 13:27
Poradźcie - jak się odprawić online, jeśli podróż jest wieloodcinkowa? tzn. z jakim wyprzedzeniem czasowym można to zrobić? chodzi o Ryanair i Wizzair
na niektórych lotniskach są stanowiska do samodzielnej odprawy - czy to się liczy jako odprawa online?
Obserwuj wątek
    • Gość: latawiec Re: jak się odprawić online IP: 217.8.190.* 08.11.13, 13:41
      hej
      Ryanair dopuszcza odprawę na 15 dni przed, wizz na 30 dni przed. Nie ma czegoś takiego w lcc jak podróż wieloodcinkowa. To jest kilka osobnych, niezależnych od siebie lotow. Na niektórych lotniskach można spotkać kioski Ryanaira do odprawy, Wizza nie spotkałem. Taka odprawa jest płatna.
      • grekan Re: jak się odprawić online 08.11.13, 14:28
        Niestety Wizzair tez odprawia na 14 dni przed lotem; niedawno leciale i nie moglem dokonac odprar na miesiac wczesniej.
        • Gość: gośćwroc Re: jak się odprawić online IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.13, 18:12
          Dobrze, że o tym nie wiedziałem i jestem odprawiony na lot 5 grudnia :P
      • imw Re: jak się odprawić online 08.11.13, 14:52
        U FR można się odprawić 21 dni przed lotem
        • Gość: gość wroc Re: jak się odprawić online IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.13, 18:13
          Na stronie piszą o 15 dniach, faktycznie czasem zdarza się 21. Ale bywa też, że odprawa otwierana jest równo na 15 dni przed co do minuty.
    • Gość: uncja Re: jak się odprawić online IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.13, 14:14
      Dzięki za info, bałam się, że ta odprawa jest możliwa tylko w ciągu paru godzin do odlotu,
      i nie zdołam wydrukować karty pokładowej będąc już w podróży

skoro to parę dni, to nie ma problemu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka