IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 20:04
Mam za tydz lecieć tymi liniami z Lublina do Londynu i słyszałam ostatnio że nie przepuszczają przez bramkę jeśli jako bagaż podręczny ma się twardą walizkę, tylko trzeba mieć miękką torbę. Wiecie coś na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość wroc Re: ryanair IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.13, 20:21
      Bzdura. Bagaż ma mieć regulaminowe wymiary i tyle, czy to będzie reklamówka, firmowa walizka czy torba sportowa nie am znaczenia
      • Gość: Ewka Re: ryanair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 20:25
        też tak myślę, ale ostatnio kolegę cofnęli z walizka, niby twierdzi że wymiary miał odpowiednie i wagę też, ale nie pozwolili mu z walizką tylko kazali przepakować do miękkiej torby
        • karoleena3 Re: ryanair 23.12.13, 19:55
          "niby" to zapewne klucz do historii Twojego kolegi.
          • Gość: oooooi Re: ryanair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 10:59
            bzdura.ryanair sam sprzedaje walizki jak kupujesz bilet.pewnie miał duzo większa .
            leciałem w lipcu z lublina w 5 osób mieliśmy takie walizki
            allegro.pl/walizka-bagaz-podreczny-ryanair-i3674719461.html

i nawet nikt nie zwrócił na nie uwagi.
            Póżniej w samolocie były nawet takie co do luku nie wchodziły i obsługa zabrała je na tył.Wymiary są jedynym kryterium i nie kazdy wkłada do stojaka.Tylko ci ,którym obsługa każe.Tak dla ciekawości to w lublinie 2 osoby wpuszczaja i widziałem jak dziewczyna kazała włożyć bagaż ,to gość poszedł do drugiej osoyi i bez problemu przeszedł
        • Gość: oooooi Re: ryanair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 11:00
          i jeszcze jedno a skąd on niby miał na miejscu pod ręką miękką torbe.Może miał 2 sztuki bagazu
        • Gość: k Re: ryanair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.14, 20:10
          kup taką
          allegro.pl/walizka-bagaz-podreczny-ryanair-55x40x20-i4263620747.html

wypróbowana na trasie lublin-stansted.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka